Aćimo 1144 Napisano Decembar 5, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan NEEEEEEE kod Popsy-a nikako da radiš motor. Da se voziš sa njim da, savet da dobiješ da, ipak ima najveće iskustvo oko Tenere. Ali prijatelju, ako oćeš da ti motor ostane u komadu, za Boga miloga ne čačkaj motor sa njim. Što druže Aćimo? Brat Popsy se non-stop vozi, znači da sve funkcioniše? Druže, motor mu je sklopilo par afrikanaca i poneki katemaš. Bilo mu je izričito zabranjeno bilo šta da radi i da koristi alat sa mehanizmom. Na kraju se pronašao u šmirglanju i kuvanju kafe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatinac62 2 Napisano Decembar 6, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Otok Hvar, Hrvatska Motocikl: Varadero 1000, XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi na informacijama ali ovdje kod mene nema ko da mi odradi rezervoar a bogami ni ventile, tako da ću možda morati potegnuti na proljeće ili u Laboratoriju ili kod Popsya, zavisi s kim se dogovorim i koji bude imao više vremena. Zahvaljujem se još jednom i pozdrav. Samo ti ponesi ribe i maslinovo ulje... motor cemo vec srediti negde!!! Riba će se pokvarit do gore a i nekako je ljepše ribu jesti tu na moru, pa je možda najbolje da dođete dole i dok vi popravite motor ja ispečem ribu pa pojedemo , popijemo i poslije zapjevamo i naravno malo se okupamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 6, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, motor mu je sklopilo par afrikanaca i poneki katemaš. Bilo mu je izričito zabranjeno bilo šta da radi i da koristi alat sa mehanizmom. Na kraju se pronašao u šmirglanju i kuvanju kafe. Istina je... ja sam se nekako više orjentisao na servise u prirodi (tj. outdoor servising ili ti na srpsko zbudži da te dovede gde si krenuo :D ) a ti alati sa mehanizmom su bili truli :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 7, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan pa ja bas ne znam daimbus kljuc moze da satruli....... pritom je bio poprilicno nov........ :P sto se tice tanka........ tesko da ce iko to da ti uradi........ mozes da probas sa peskom......... ubaci u njega malo peska i anti rost....... pa probaj tako.......... na kraju moras da ga isperes dbr od peska....... inace ce da bude belaja :P :P rdjaju tankovi zato sto se ostavljaju zimi prazni....... ili su dugo stajali prazni......... ako ti Popsi bude radio motor...... nek ti je sa srecom:P samo da znate da ja nemam drugi tank :P :P posto je popsi sredjivajuci svoj motor dosao do toga da menja agregat....... xaxaxaxaxaxaxa ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 7, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Radi bre čišćenje rezervoara Dragan.. kod gradske bolnice je.. Sve druge varijante su vrlo mučne.. možda elektroliza deluje najfinije..ali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano Decembar 8, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazu uvazene kolege ? Pred kraj sezone primetim da mi se nesto cudno desava kad vozim kao da me baci, posle sumnje na gume izgleda je problem u lezaju guvernale na mojoj tenerifi. Koci jedan gornji ili donji videcemo, u glavnom nisam nikad to radio pa me zanimaju saveti iskusnijih majstora .. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 9, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Menjaju se oba.. uglavnom se oseca kao da ima klik kada okrenes korman... i to uglavnom u pravom polozaju. Podigni motor na centralni ili na dizalicu i lagano okreci korman. Ako osetis kao da klikne tj. da ne ide ravnomerno nego malo preskoci u nekom momentu onda je otisao... ako to ne osecas moguce da ti se razlabavila matica koja drzi trougove...onda samo dotegni pa probaj opet ima kilaza na koju se steze ali je ne znam napamet (imas u service manualu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Decembar 10, 2012 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan donja..... ona cudna na 0.4kg....... a gornja na 11kg..... e sad..... zatezanje dodnje je malo procedura........... mora da se stegne krvnicki da lezajevi legnu u svoje kosuljice....... pa se posle tga otpusti, to je jedini zahebani deo..... otpustis je ali da ne pispadaju lezajevi..... i onda stegnes na 0,4kg........ a kad sve spakujes...... gornju stegnes na 11kg..... to je cela pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Decembar 12, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Full dobar ovaj Ivanov vizir.stvarno je covjek umjetnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 12, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Full dobar ovaj Ivanov vizir.stvarno je covjek umjetnik. Koji si uzeo? Dakar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Decembar 12, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Full dobar ovaj Ivanov vizir.stvarno je covjek umjetnik. Koji si uzeo? Dakar? Da onaj visoki.predobar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Decembar 12, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Full dobar ovaj Ivanov vizir.stvarno je covjek umjetnik. Koji si uzeo? Dakar? Da onaj visoki.predobar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 12, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ima bolji od tog... Trebao si da pitas!!! Radice i taj posao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 12, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je meni najbolje funkconisao! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 12, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski vizir za ST i fala ti Zex sto si maltretirao Ivana da ga ovakog napravi... ja cu moj da menjam za takav al sam jos uvek vezan za ovaj sentimentalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Decembar 13, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ima bolji od tog... Trebao si da pitas!!! Radice i taj posao! Da dobar je i taj.nakon onog orginalnog vizira ovi Ivanovi su svemirski brodovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 13, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Isto važi i za Bobanova sedišta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatinac62 2 Napisano Decembar 14, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Otok Hvar, Hrvatska Motocikl: Varadero 1000, XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ekipa. Imao sam problem sa trokiranyem motora i očistio sam rezervoar i karburatore ali sam ustanovio da mi ye yedna mambrana pocepana na dva myesta onako po 1 centimetar dužine, pa me zanima da li znate gdye bi mogao nabaviti 2 nove membrane. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko2 2 Napisano Decembar 14, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Brvenik Motocikl: Bmw K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Membrane mozes da popravis , evo broj 0638968694. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatinac62 2 Napisano Decembar 14, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Otok Hvar, Hrvatska Motocikl: Varadero 1000, XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Membrane mozes da popravis , evo broj 0638968694. Radiye bi kupio nove, a i kako da dođem do tih u Srbiyi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 14, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Membrane mozes da popravis , evo broj 0638968694. Radiye bi kupio nove, a i kako da dođem do tih u Srbiyi. Hm... kod nas ih radi Vidik a sto se tice dostave smislili bi nesto autobus ili slicno... kod njega mislimda je guma 10€ ako kod vas radi narucivanje iz Evrope ili imas nekog u Nemackoj ili Austriji najbolje je da narucis iz Kedo-a ili samo gumu http://www.kedo.com/ssl/php/art_detail.php?PHPSESSID=50228d73e577d99be4feac4ae1ae53d6&f_param=41454&f_showtxt=1&f_picture=2 ili komplet http://www.kedo.com/ssl/php/art_detail.php?f_page=ArtDetail&f_param=30328&f_sub=19&PHPSESSID=50228d73e577d99be4feac4ae1ae53d6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 15, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Membrane mozes da popravis , evo broj 0638968694. Radiye bi kupio nove, a i kako da dođem do tih u Srbiyi. posalji ti nama pare, ribu i ulje.... Membrane saljemo za dzaBa!!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatinac62 2 Napisano Decembar 15, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Otok Hvar, Hrvatska Motocikl: Varadero 1000, XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Membrane mozes da popravis , evo broj 0638968694. Radiye bi kupio nove, a i kako da dođem do tih u Srbiyi. Hm... kod nas ih radi Vidik a sto se tice dostave smislili bi nesto autobus ili slicno... kod njega mislimda je guma 10€ ako kod vas radi narucivanje iz Evrope ili imas nekog u Nemackoj ili Austriji najbolje je da narucis iz Kedo-a ili samo gumu Kada bi to mogla da odradi pošta bilo bi super,ali ne znam da li e to moguće. Što se tiče plaćanya to ne bi bio problem uplatimmu na tekući ili slično http://www.kedo.com/...t=1&f_picture=2 ili komplet http://www.kedo.com/...4feac4ae1ae53d6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatinac62 2 Napisano Decembar 15, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Otok Hvar, Hrvatska Motocikl: Varadero 1000, XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam zasrao ovim postom ali nisam naš nayvičniyi, učim se biće bolye, mlad sam, ima vremena. Uglavnom ako ima mogućnost slanya poštom bilo bi super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Decembar 15, 2012 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Popsy ovi Kedo linkovi ne ferceraju. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...