Bojan82 8655 Napisano Avgust 7, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan U kompletu obavezno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedran 105 Napisano Avgust 16, 2022 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Ducati GT1000; Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo @Gvozden , da ne misliš da sam zaboravio.Tri sulara...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Avgust 16, 2022 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan @vedran Hvala na fotkama, nikako naci vremena za obilazak. Stric mi je ziveo na Korculi i imali smo tu na rivi mali kafe. Skoro prekoputa Liburne. U tri Sulara. Mnogo lepih uspomena me veze za Korculu i Zrnovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedran 105 Napisano Avgust 16, 2022 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Ducati GT1000; Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Onda je pravo vrijeme da opet odeš. Motorom, ispala bi lijepa tura, SRB, BIH, HR.Od nedavno je i krasan novi most prema Pelješcu.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7663 Napisano Avgust 20, 2022 Drug član, 2939 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Malo moto skup na Surcinu, malo Moto fest, Deki i moja malenkostПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Avgust 20, 2022 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan A mashinen da uslikash nasho se tu i nekije drugara kao recimo @floyd Super Ténéré 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Avgust 22, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, koje ulje vam se pokazalo kao najbolje za staru? Do sada sam vozio na IPONE-u i na BARDAHL-u ali nisam mnogo zadovoljan ni sa jednim. Za prethodni motor mi je bardahl bio zakon ali sada bas i nije...Sta da probam dalje? Motul? Koju gradaciju? Menjac mi zapinje cim se ulje zagreje... Manual kaze 20w40 ili 10w30 @Bigor @deki295 kako se pokazao taj Silkolene 20w50? @montenegrovision365.com Koji Motul sipas? @Arso Sta prelazes ti? @el classico takodje... Promenio Avgust 22, 2022 član Marko81 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Avgust 22, 2022 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim Mannol 20w50 u TDM-u (manje vise ista masina) Mannol Srbija - 7808 - O.E.M. V-Twin for Harley-Davidson WWW.MANNOL.RS 7808 - O.E.M. V-Twin for Harley-Davidson Lepo se pokazalo. Menjac lepo radi, potrosnja....sta znam, manje vise isto kao i sa svim ostalim. Cena ~650dinara litar Sad se razmisljam da sipam silkolene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Avgust 22, 2022 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Marko81 je napisao: Drugari, koje ulje vam se pokazalo kao najbolje za staru? Do sada sam vozio na IPONE-u i na BARDAHL-u ali nisam mnogo zadovoljan ni sa jednim. Za prethodni motor mi je bardahl bio zakon ali sada bas i nije...Sta da probam dalje? Motul? Koju gradaciju? Menjac mi zapinje cim se ulje zagreje... Ovo je jače od mene!!! Probaj Iskon ili Vital. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Avgust 22, 2022 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bardal 4 god sipo i nisam imao zamerke a silkolene je super isto mislim da malo mekse radi sa njim ili mi se samo čini jer sam okrpio lonac pa sad sve nekako mekseSuper Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Avgust 22, 2022 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je Motul polusintetika, koji viskozitet np.. uglavnom dobro se ponaša.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 50 Napisano Avgust 22, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, u planu mi je zamniti lanac i lancanike, prednje diskove i plocice i lezajeve prednjeg tocka. Pa me zanima gde nabaviti deove? i koje preporucujete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Avgust 22, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sve nabavljao do sada preko simi moto Bogojevo. Kazes mu samo koji je motocikl u pitanju i sta ti treba od delova, oni nadju po katalogu sve. Nisam mnogo vodio racuna o tome ko je proizvodjac delova jer mi to nije ni bilo bitno mnogo, uglavnom je sve standard. Lanac i lancanici , DID i JT, svecice NGK ili DENSO, ostatak imas u mojoj servisnoj check listi koju sam pravio prosle godine...evo je u prilogu... SERVISNA LISTA XTZ 750.zip Promenio Avgust 22, 2022 član Marko81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Avgust 23, 2022 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Dalmatinska Zagora. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 50 Napisano Avgust 23, 2022 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam ponudu JT prednji lancanik 15z - 1830din JT zadni lancanik 45z - 2550din Lanac DID 520 VX3 sivi - 8570din Sto se tice plocica, koje najbolje? Disk pločice TRW MCB604 ( ORGANIC ) SIMIMOTO.RS Disk pločice TRW MCB582 ( ORGANIC ) SIMIMOTO.RS Disk pločice KYOTO S1040B ( SEMI SINTER ) SIMIMOTO.RS E sad imam problem diskove ne mogu nigde naci? Cak ni u barelu. I jel je su ovo ti lezajevi koji mi trebaju? Ležajevi prednjih vila KYOTO (30x55x17 + 25x47x15) SIMIMOTO.RS Volan trese nenormalno, bio balansirao gume vulkanizer reko da se lezaj raspao skroz da je bukvalno ispao kad je skinuo tocak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2412 Napisano Avgust 23, 2022 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio kyoto i prezadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Avgust 23, 2022 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Zamotaj, to su sve kvalitetni dijelovi, pločice TRW organskeGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2412 Napisano Avgust 24, 2022 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Opa opa, dobri su ovi francuzi, pratim ih već neko vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7663 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 2939 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan E Srbac, potsjeti me, neki dan sam bio u Srpcu na moto skupu.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Avgust 26, 2022 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Posto imam u planu da na zimu generalno sredjujem moju Teneru, potrebno mi je par saveta za delove jer bih poceo sad polako da ih prikupljam. Konkretno, planiram da kompletno sredim karburatore i hteo sam da porucim sa ovog sajta i trebalo bi da su OEM delovi. Sta mislite, da li je neko imao iskustva sa ovim sajtom? Isto tako i iglice za sauh, nasao sam na stranim sajtovima ali ako ima negde kod nas da se uzmu rado bih isao na tu opciju. Rebuild kit Mikuni BDST 38 carburetor / Yamaha XTZ 750 - Frank! MXParts WWW.FRANKMXPARTS.COM Frank! MXParts. Isto tako planiram da ispregledam masinu, u smislu ventile i stelovanje ventila. Koliko li se krece cena stelovanja ventila kao i kod koga je najbolje odvesti(U slucaju da ne resim sam da to radim)? Planiram i da odradim kompletnu resturaciju lezajeva(tockovi, zadnja viljuska) kao i da kompletno restauriram prednjih amortizere(kompletno rastvaljanje i menjanje potrosnih delova). Saveti za lezajeve gde bi mogli da se nabavljaju kod nas? Ima sve ovo na WEmoto i tako tim sajtovima ali razmatram opciju i kod nas da nabavim sta moze da se nabavi. Zahvaljujem unapred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Petrovic 1988 8 Napisano Avgust 26, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 put mi vec puca sajla za kvacilo koji uzroci mogu da budu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano Avgust 26, 2022 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan - Los kvalitet sajle - Ostecen buzir kroz koji prolazi sajla - Pogresno provucen buzir od rucice do motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5505 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 1972 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Lazar93 said: Pozdrav ljudi, Posto imam u planu da na zimu generalno sredjujem moju Teneru, potrebno mi je par saveta za delove jer bih poceo sad polako da ih prikupljam. Konkretno, planiram da kompletno sredim karburatore i hteo sam da porucim sa ovog sajta i trebalo bi da su OEM delovi. Sta mislite, da li je neko imao iskustva sa ovim sajtom? Isto tako i iglice za sauh, nasao sam na stranim sajtovima ali ako ima negde kod nas da se uzmu rado bih isao na tu opciju. Rebuild kit Mikuni BDST 38 carburetor / Yamaha XTZ 750 - Frank! MXParts WWW.FRANKMXPARTS.COM Frank! MXParts. Isto tako planiram da ispregledam masinu, u smislu ventile i stelovanje ventila. Koliko li se krece cena stelovanja ventila kao i kod koga je najbolje odvesti(U slucaju da ne resim sam da to radim)? Planiram i da odradim kompletnu resturaciju lezajeva(tockovi, zadnja viljuska) kao i da kompletno restauriram prednjih amortizere(kompletno rastvaljanje i menjanje potrosnih delova). Saveti za lezajeve gde bi mogli da se nabavljaju kod nas? Ima sve ovo na WEmoto i tako tim sajtovima ali razmatram opciju i kod nas da nabavim sta moze da se nabavi. Zahvaljujem unapred. Ako već nisi pročitao, onda je ovo obavezna literatura: https://forum.bjbikers.com/topic/188365-xtz-750-super-tenere-početnička-avantura Sigurno ćeš naći odgovore na neka svoja pitanja i mnogo korisnih informacija. Srećno u sređivanju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Petrovic 1988 8 Napisano Avgust 26, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Arakis je napisao: - Los kvalitet sajle - Ostecen buzir kroz koji prolazi sajla - Pogresno provucen buzir od rucice do motora Sajla dobra ... Kosuljica sajle je vrhh ..e sad ovo gde je provuce sajla to mora da vidim ako ima neka slika .... Inace kida mi sajlu kod burenceta kod rucice odma ... Ja mislim da je problem u rucici i da ona zakida sajlu na pocetku odma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7663 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 2939 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iz nekog razloga nije dobar ugao prema rucici kvacila, mozda ona nije originalna pa je lomiПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...