el classico 6045 Napisano Jun 4, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, tko god se omišlja bil-nebil mogu samo reći:Chesterfield u ovom stanju, sa ovom opremom i sa ovom kilometražom je kao loto.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole_ 13 Napisano Jun 4, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan @BigorPošto sam ih uključio u cenu na oglasu, za, sada nisu pojedinačno na prodaju. Ako se motor proda bez kofera, koferi će biti na prodaju. Cena bi bila 150e. @el classico Hvala na komentaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Jun 4, 2021 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imas odma ako se predomislisПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano Jun 4, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi se ovo dojmi...Meni lično najdraža kombinacija bojaПослато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Jun 4, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Bokes said: Mnogo mi se ovo dojmi... Meni lično najdraža kombinacija boja Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока Ja se ne bih neckao, da zelim teneru, ova bi bila ta Prelepa @Djole_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Jun 4, 2021 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo@Markone88 realna cijena za dobar motor ako ne kupujes s koferima. S koferima je preskup da brat bratu daje Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 4, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim čika@Arakis u, iskopao iz svoje arhive sočivo i rozetny i smontiro i osigurao od moguceg odvrtanja. Super ténéré 750 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 4, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Imas odma ako se predomislisПослато са Redmi Note 8 помоћу ТапатокаOpaaa naplatili smo posaoSuper ténéré 750 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Jun 4, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bigor said: Evo@Markone88 realna cijena za dobar motor ako ne kupujes s koferima. S koferima je preskup da brat bratu daje Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Nije to motor za mene. Ja volim da lickam motore, ovaj je pravljen da se vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Jun 4, 2021 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Djole_ said: Na moju veliku žalost, primoran sam da prodam kamilu. Evo linka do oglasa, možda nekog zainteresuje da dodje da pogleda. Yamaha XTZ 750 A2 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha XTZ 750 A2, 1996. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 56000 km, Staro Selo. Cena 2.200... zar ovaj motor nije 89. godiste..? ako nije farban a i zadnji fuzasteri su drugaciji od valjda 91. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Jun 4, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si 1989 godište je.Motor je uvezen u Srbiju i u papirima kod registracije se upisuje godina uvoza kao godište. Malo bezveze.Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o ovim farovima? Za tih 50e plus 20ak poštarine, dobijaju se ti farovi plus nosač koji paše šaraf na šaraf kao original. Zanimljivi su mi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 5, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije to puno za komplet pod uslovom da sijaju ko sto se reklamiraju. Pa ja sam samo dve sijalice tolko platio. A tvoji su farovi i onako raspar neki tako da.... 16.kad legne drugi deo...Sent from my LG-K420 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ćeš na tehnički?Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš kod Poljaka prava homologirana svitla u takvim konverterima za toliko para.Još samo na releje spojit i tojeto.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jun 5, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svi-skineš nove, stavis stare i na tehnički Tako sam ja na kolima par godina radio...Inače stigao vizir od Ivana konačno.Nisam jos ozbiljno provozao pa nemam još jasne utiske. Sent from my SM-N985F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj svoj motor iz boka dase dobro vidi kako izgleda vizir iz te perspektive.Koliko si platio ako smijem pitati?Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7665 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 2940 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vizir je vala svaka mu cast, koliko te je kostao?A taj mali ce ti mnogo valjati po auto putu, pogotovo ako imas kamericu na kacigi.Elem, mogli bi se sutra negdje skupiti, pa makar na pice ovde u Bg, sta mislite?Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Bigor said: Elem, mogli bi se sutra negdje skupiti, pa makar na pice ovde u Bg, sta mislite Ja na godišnjem, samo reci vreme i mesto. 21 minutes ago, el classico said: Kako ćeš na tehnički? I ovako mi gomila stvari nije fabrička, pa mi ne prave problem, mislim da će biti ok, tu su par kuća od mene. 20 minutes ago, el classico said: Imaš kod Poljaka prava homologirana svitla u takvim konverterima za toliko para. Sećam se kad si mi slao detalje, i dalje razmišljam o tome, ali mislim da nema ovakvih, ako se ne varam. 4 hours ago, deki295 said: A tvoji su farovi i onako raspar neki tako da.... Pročitah "raspad" Ne bi ni omašio puno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Poljakovi farovi su prozirni, homologirani za EU tržište i spojeni na releje sijaju do Bagdada.... Detale YAMAHA Supertenere 750 WWW.DARKOJAK.RKR.PL Poslato priko Ténéré 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, el classico said: Poljakovi farovi su prozirni, homologirani za EU tržište i spojeni na releje sijaju do Bagdada.... Poslato priko Ténéré A jel znaš možda da li bi prošla EU homologacija kod nas u Srbiji? I baci mi link molim te tog poljaka, ne mogu da otvorim tvoje stare linkove. @marko07 vizir ti je apsolutno fantastičan, sjajan izbor, uzeo bih potpuno identičan i ja. Pitao je već Bigor, al evo i ja da dodam, koliko para za to zadovoljstvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14461 Napisano Jun 5, 2021 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Novola je napisao: I ovako mi gomila stvari nije fabrička, pa mi ne prave problem, mislim da će biti ok, tu su par kuća od mene. Nadam se da ce boldovana terminologija uskoro biti izbacena i poceti primena pravilnika. Znaci homologovan far "sraf na sraf" i no problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Jun 5, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan @bdadaPrortumači nam tu e20 homologaciju bitte.Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jun 5, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svi-skineš nove, stavis stare i na tehnički Tako sam ja na kolima par godina radio...Inače stigao vizir od Ivana konačno.Nisam jos ozbiljno provozao pa nemam još jasne utiske. Sent from my SM-N985F using TapatalkImo sam ja takav isti i prvi pyt kad sam ga preturio puko. Oem je oemNalepnica nije bila zbog reklame nego da prikrije štraftu gde sam ga zalepio. A inace na 140 sa fabrickim ko da idem 200 a sa ovim fakat ko da idem 80.Sledece preturanje i presudio sam muA ovakav je bio novSuper ténéré 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Jun 5, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Naravoučenije, nemoj da se preturaš!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...