Jump to content

Moto Zajednica

floyd

Članovi
 • Broj tema i poruka

  420
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

360 Excelent

1 Pratilac

O članu floyd

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd
 • Motocikl
  Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250

Poslednji posetioci profila

2911 profile views
 1. E pa onda kad budeš od volje đirni na Ušće gde imaš još bar dvojicu vlasnika i ljubitelja tog modela. Pored Darka, tu je i glavom i dugačkom sedom bradom i Rade Vojvodić.
 2. Da li je to lepotan viđen u Mad Maxu na Ušću u crveno-belo-crnoj kolor šemi? Ako jeste, nedavno sam se upoznao sa ponosnim vlasnikom, momak se zove Darko ako se dobro sećam, i mogu da kažem da bajk stvarno izgleda tip-top.
 3. floyd

  Gold Wing svet....

  Znači, kao naš Marokanac: jednom godišnje motor na prikolicu do Slovenije i tamo rešiti sve što treba. OK, a imaš li informaciju da li se neko od beogradskih servisera izuzev Delte prihvata posla oko GW? I ovo mi je korisna informacija, hvala. A kad dođe vreme za servis karburatora? Isti servis, Bokilić ili neko treće rešenje? Interesuje me i da li primećujete značajniju razliku u ceni usluga servisera za GW u odnosu na ostale japanske motore, češće na našim putevima? Drugar koji živi u Nemačkoj i interesuje se za GW preporučio mi je jednog velikog i ozbiljnog dilera. Možda vam je već poznat, evo njegovog SAJTA.
 4. floyd

  Gold Wing svet....

  Pratim temu od početka. Vingeri, interesuje me ko vam održava mehaniku. Radite li to sami ili imate neki servis da preporučite? Mislim na ono održavanje koje ne spada baš u elementarno kao što je zamena ulja, pločica i sl. Dakle, kome se obraćate kad dođe vreme za promenu lamela, štelovanje ventila, zamenu prenosnih lanaca/kaiševa i španera, ležajeva volana...? Tu ipak treba raskupusati svu tu skalameriju, čini mi se da nije baš jednostavno.
 5. @WlayCo Samo da se oglasim da sa interesovanjem pratim ovu temu i da me jako zanima epilog ovog događaja, posebno što znam i celu priču oko nabavke tvog dugo željenog motora iz forumske teme o FJR 1300 na 30 i kusur strana. Mislim da imaš vrlo solidne osnove da očekuješ povoljno razrešenje, posebno imajući u vidu jasan i pozitivan stav veštaka. Želim ti brz oporavak, držim ti finge da sve ovo uspešno prebrodiš i...strpljen - spašen.
 6. floyd

  Tomos automatik

  @shlem Hvala na korektnosti druže moj! Mojoj ženi stalno iskrsava nešto preče od učenja za A kategoriju tako da prepuštam tvoju ponudu Bobi dok se ona ne reši konačno da polaže.
 7. Kolega, želim ti da se oporaviš što pre. Drži se! Pouku za ono što je eventualno bilo do tebe ćeš sigurno znati da izvučeš.
 8. floyd

  Domace vino

  Razume se. Nema nam druge, trošićemo domaće zalihe dok ne stigne tvoja tura.
 9. floyd

  Tablet 10 kupujem

  Slikaj ih i oglasi svakako, otići će za lovu ili za neku dobru zamenu. Toga uvek fali.
 10. floyd

  Domace vino

  Pa naravno!
 11. floyd

  Domace vino

  Kolega, zainteresovan sam za crveno vino, voleo bih da probam tu kupažu frankovke i vranca. Pustiću ti sada pp za detalje dogovora.
 12. floyd

  Sjenički sir

  Ove godine ćemo nažalost biti ćosavi...ništa od mesa.
 13. floyd

  Sjenički sir

  Rade, cena kantice je 2700 dinara. Očekujem da sledeća tura stigne za nedelju ili dve dana.
 14. floyd

  Sjenički sir

  Ne setih se ranije da ažuriram stanje: Prodato sve još pre koji dan, nova tura stiže uskoro.
 15. floyd

  Sjenički sir

  Vidi matori, najverovatnije je da te je zapala ona tura koja je nastala kad su tamo bili malo ozbiljniji minusi. Onda sir jednostavno mora da se dovoljno osoli da ne bi zamrznuo u prostoriji gde stoji i zri. Tamo nema grejanja, so je jedina koja štiti sir od smrzavanja. Osim toga, znaš i sam, to je domaći a ne industrijski proizvod pa ne rade sa laboratorijskom vagom nego odokativno, po iskustvu. I njima je jeftinije da ne stavljaju so u sir ali so ga drži u životu... Savet: ako ti je sir suviše slan, odvoj jednu količinu iz kantice u manju posudu i prelij ga flaširanom vodom, ona će vrlo brzo da izvuče so. Još se bakćeš sa tim roštiljem? Pa Skadar na Bojani bi već 18 puta završili...
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja