Jump to content

Moto Zajednica

floyd

Članovi
 • Broj tema i poruka

  398
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

301 Excelent

1 Pratilac

O članu floyd

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 28.01.1973.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd
 • Motocikl
  Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250

Poslednji posetioci profila

2564 profile views
 1. floyd

  Yamaha Vmax 1200 Full Power

  Muscle mucho macho bike!
 2. Društvo, Prijateljica mi je teško bolesna, bukvalno bije bitku za život i u pitanju su dani. Pokušavaju da je spasu komplikovanom intervencijom koja hitno zahteva trombocite A krvne grupe, nebitno da li je pozitivna ili negativna. Ko ima A krvnu grupu, volju da pokuša da spase jedan život i pola sata do sat vremena viška neka odzuji što pre prepodne između 8 i 10.30 do Instituta za transfuziju krvi, ul. Svetog Save 39 u Beogradu i prijavi se za davanje trombocita za Ljiljanu Racić iz Beograda. Tamo će vas brzo istestirati da vide da li ste 'podobni' za namensko davanje trombocita. Ako jeste, samo mi javite na PP ili na 064/121-1313 i čujemo se naknadno, kad bude trebalo da se odradi sam postupak davanja. Ručak i ćepi za najbržeg uspešnog davaoca se podrazumevaju! Hvala unapred!
 3. floyd

  Sjenički sir

  Dogovoreno druže! Vidimo se, što se mene tiče, već danas poslepodne! Hvala matori, preneću kravama mog drugara pohvale da su dobru travu odabrale ovaj put!
 4. floyd

  Sjenički sir

  Ostala je samo još jedna neraspodeljena kantica. Ako nekom treba - ko se prvi upiše njegova je. Inače, moguće je poručiti i potpuno mlad sjenički sir, takođe punomasan, koji je priča za sebe. Samo treba naglasiti prilikom poručivanja da želite mladi sir.
 5. floyd

  Yamaha Vmax 1200 Full Power

  Pre neki dan sam ovog lepotana video uživo. Sjajno očuvan i sređen primerak. A kad se brutalno moćan zvuk otvorenih Arrowa prolomio Kisačkom ulicom u NS-u, narednih sat vremena nisam u okolini video psa lutalicu, mačke i da ne pominjem. Puna preporuka ljubiteljima ovih pravih mačo motora!
 6. floyd

  Španskim planinama

  Odlična foto-priča, pratim sa uživanjem! Trebaće mi možda još neke dodatne informacije jer i ja planiram da uskoro idem na tu stranu.
 7. floyd

  Registracija motora

  Nema na čemu druže. Prema propozicijama FIVA koje primenjuje i naš SSIV (Srpski Savez za Istorijska Vozila), vozilo je kvalifikovano za status oldtajmera ako je starije od 30 godina, ako su svi bitni i vitalni delovi vozila u originalnom stanju i ako je od istorijskog značaja. Ove stavke ocenjuje komisija pri SSIV i na osnovu pregleda izdaje sertifikat kojim konstatuje da je predmetno vozilo od istorijskog značaja - oldtajmer. Nažalost, tu do daljnjeg nema nikakvih posebnih popusta prilikom registracije i tako će biti sve dok ne uvedu izmene Zakona na koje im je FIVA već odavno ukazala i dala preporuke. Po starom Zakonu ja sam bolje prolazio nego sada jer sam i porez i komunalnu taksu mogao za registraciju Kawe, uz priložen sertifikat SSIV da mi je Kawa oldtajmer, da plaćam proporcionalno vremenu registracije. Sada pak moram da plaćam punu vrednost svih taksi kao da registrujem na celu godinu, jedino polisu plaćam proporcionalno. Nisam čekao ni minut jer sam prethodno telefonom zakazao termin za tehnički pregled.
 8. floyd

  РЕКОНСТРУКЦИЈА ГАРАЖЕ MUGELLO

  Odlično je počelo! Uvek se ispostave kao najlepše one ture koje nisi planirao uopšte.
 9. floyd

  Slepanje motora, clanarina itd.

  Tako je. Prestali su u AMSS-u da prodaju pakete pomoći na putu za motorcikle od ove godine.
 10. floyd

  Sjenički sir

  Hehe, znam ja kome bi taj lokal najviše koristio sa tvoje strane Save... Ima ima...Ima šljive, jabuke i kruške. Nisam rakiju nudio jer to u Srbiji i nije neki ekskluzivitet, ima je gde god se okreneš. Ali, ako treba poručićemo očas posla. Lepu rakiju pravi drugar, nije prejaka, fino klizi, peče tek kad siđe, sve po P.S-u. Hvala kolega, baš mi je drago je da vam se svima dopada! Uživajte u dobroj klopi!
 11. floyd

  Registracija motora

  Pošto vidim da si iz Zemuna, najbliži ti je Kiler auto u Tošinom bunaru. Tamo je tehnički 2.000 dinara, ako nešto u poslednjih par nedelja nisu promenili.
 12. floyd

  Sjenički sir

  Na usluzi!
 13. floyd

  Sjenički sir

  Biće, krajem avgusta i početkom septembra sira ima najviše a mnogi tvrde da je tada i najukusniji zbog kvaliteta trave za ispašu. Spremiću ti i rakiju od istog domaćina, 100% domaću, kvalitetnu i bez šećera. Javi samo hoćeš li šljivu, krušku, jabuku ili nešto egzotičnije i koliko bi ti trebalo pa da obezbedimo zalihe blagovremeno.
 14. floyd

  Registracija motora

  Dakle, što se tiče vraćanja tablice i zamene saobraćajne, izmenama Zakona je regulisano da u slučaju da vršimo registraciju na period kraći od godinu dana imamo fore godinu dana od isteka važnosti nalepnice da obnovimo registraciju. Konkretno, meni je na Kawi rega istekla novembra prošle godine i u junu sam je registrovao bez vađenja nove tablice i saobraćajne. Evo kako druže: Sve osiguravajuće kuće izuzev Uniqa osiguranja imaju neproporcionalni metod obračuna polise pa tako ako se odlučiš za, recimo, 7-mesečnu regu oni naplate 80% pune cene polise, za 6 meseci 70%, za 5 meseci 60% i tom matematikom dalje. Imaš na 25. strani na linku ka onoj agenciji Trijumf iz NS-a metod obračuna. To je, naravno, obična pljačka i drpanje i pod tim uslovima ne bih ni ja radio skraćenu regu. MEĐUTIM, Uniqa jedina računa proporcionalno i tamo možeš da kupiš polisu za koliko god dana hoćeš, od 1 do 365. U mom slučaju, 5-mesečna polisa je koštala 5/12 pune cene. Takođe, tačno je da kada kupujete skraćenu polisu nemate bonitet i plaćate sve takse kao za celu godinu ali i sa tim mi se itekako isplati: Sve takse (porez, komunalna taksa, nalepnica) su bile 3.700 sa provizijom. Polisa je bila 6.996 dinara za 5 meseci i tehnički pregled je koštao 2.000 dinara. Sve ukupno 12.700 dinara. Dalje, ništa ne radim preko agencije. Onlajn uplatim sve troškove (sve provizije ukupno 40 dinara), kupim polisu direktno u poslovnici Uniqa osiguranja, odvezem motor na tehnički i sa svim izvodima o plaćanju, polisom i potvrdom o tehn.ispravnosti odem u Ljermontovu da mi odštampaju nalepnicu. Eto kako mi se isplati. Itekako sam zadovoljan jer sam platio 12.700 umesto 23.000 koliko bi koštala puna rega jer ionako preko zime (od novembra do maja) Kawu ne bih ni vozio. Imam skuter za svaki dan i za svuda i njega registrujem celu godinu. Sad sam registrovao kasnije nego što uobičajeno praktikujem jer je ionako ceo maj bio kišovit a inače registrujem od maja do decembra (7 meseci). Generalno, samo se za velike kubikaže osetno isplati registrovati parcijalno i to samo na način koji sam gore opisao. P.S. Izvinite zbog kašnjenja u odgovoru, nisam bio baš redovan na forumu.
 15. floyd

  Sjenički sir

  Nema na čemu. Da, broj je isti.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja