Nadalina 883 Napisano Mart 27, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj... Kazu ljudi- Zeks kad je prosli put objasnjavao i predvodio.... Maaada!!! :D Nama sa Zeksom bilo lepo putovati do Kosjere! Zeks, mi sa tobom- svuda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nije.. kaze se: dabogda te Zeljko vodio na Uvac.. nabijem te.. u pola osam a ko ce da nas vodi do Sv. Sisoja.. nemam pojma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 27, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko heeebeem mu missa, vidis da ima put do Sisoja...a i Aca je tu lokalac maltene, zna kraj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ondak ma ja bi s vama do svemira i nazad.. a ne do Sv. Sisoja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 27, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A biće i neki off, ili samo asfalt? Idu Tenere, pa moram da pitam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 27, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan naravno da će biti offa - za one što smeju i žele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 27, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan ako je samo asfalt..ja ulazem protest ,a i kakav je to izlet ako ne vadimo tenerase iz gliba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 27, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako, da se onda dopišem 16. i 17.04.2011. Vrelo izvor Grze Nocenje u planinarskom domu. 1. Zextreme + Dee 2. Popsy 3. Vlajko 4. SHUM@rz 5. hammer 6. bopk 7. aćimo 8. mazak 9. doesen1 10. beztenerash ( Gvozden) 11. nica (ali samo uz pivo i pragnje) 12. o'sonesi + 1 13. Chomsky 14. Nadalinica.... trep trep treeeeep! Hvala, Vlaaaaaajko! 15. Sinke 16. Jimmy 17. jager Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 28, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zextreme + Dee 2. Popsy 3. Vlajko 4. SHUM@rz 5. hammer 6. bopk 7. aćimo 8. mazak 9. doesen1 10. beztenerash ( Gvozden) 11. nica (ali samo uz pivo i pragnje) 12. o'sonesi + 1 13. Chomsky 14. Nadalinica.... trep trep treeeeep! Hvala, Vlaaaaaajko! 15. Sinke 16. Jimmy 17. jager 18. Zeljkamp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Mart 28, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 1.) Kada prodjete dugaaaaacak osvetljen tunel (jedini osvetljen na toj deonici) posle 100m skrecete levo ka Grzi. 2.) Aco, vodi ih obavezno na relaciju Grza-Sisevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 28, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan evegi de idete 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Mart 28, 2011 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mislis ideMO ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 28, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Femka se.. pusti ga a onamad je reko da ce da nalepi nalepnicu samo da bi dosao medj tenerese.. Dabogda mi tranvaj prosao kroz sobu ako lazem.. a i ovaj svet bi bio mnogo dosadniji bez afrikanaca.. koga bi bre zezali do iznemoglosti i nazad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 29, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari.. koja mi je opcija za lanac i lacanike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Gevara..... znam, da je Popseto tamo pazario prednji lancanik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 29, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moze i Kompp.Co u Bataji... imas ih na sajmu, daju 20% popusta!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 29, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jao drugari ja cu najverovatnije da ispalim za Grzu, ne verujem da cu dotada uspeti da pazarim drugu Teretnjacu. Usput, nasao u oglasima 2 ST po mom ukusu, znaci 95,96god u fabrickoj boji, jedna je u Velikoj Plani a druga u Kraljevu. jer zna neko nesto o njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 29, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Nisu palili gume ko neki hehhehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nica 6 Napisano Mart 30, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: zaječar Motocikl: YAMAHA XTZ-750; YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jao drugari ja cu najverovatnije da ispalim za Grzu, ne verujem da cu dotada uspeti da pazarim drugu Teretnjacu. Usput, nasao u oglasima 2 ST po mom ukusu, znaci 95,96god u fabrickoj boji, jedna je u Velikoj Plani a druga u Kraljevu. jer zna neko nesto o njima? evo znam ja, onoj prvoj su ružni retrovizori a onoj drugoj isto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da cemo da zbrinemo druga HAMMER-a a Tenere je prodao u Zajecaru tako da imamo jos jednog Tenerasa pa ako da bog i on ce sa nama.... Ja predlazem da mi iz naseg kraja dodjemo do Paracina, recimo do naplatne rampe i tu vas sacekamo Beograd-Jagodina-Prokuplje Iz Paracina mozemo svi skupa prema Grzi a ujedno imate i vodice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1412 Napisano Mart 30, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam planirao auto putem nego preko Knjazevca i Zajecara. Mozda svratim i do Zvezdana kod par drugara pre Grze. Videcemo vec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 30, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nece ni Beogradjani autoputem... Opcija 1: Bg, Smederevo, Pozarevac, Svilajnac, Despotovac, Cuprija, Paracin, Grza. Opcija 2 : Bg, Mladenovac, Topola, Kragujevac, Jagodina (svratimo da vidimo zirafu ), Cuprija, Paracin, Grza. Kako god okrenemo dolazimo u Paracin iz pravca Turpije... ovaj Cuprije , mozda negde na ulasku u grad da nas cekate?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 30, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ne bi trebalo propustiti! Tamo je stvarno prelepo,ali je malo daleko.Ima dobrih 6 sati voznje do tamo.Moze li se eventualno doci u petak uvece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Mart 31, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je lepsa Opcija 2 ali ja sam pre za Opciju 1........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Mart 31, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno skockah matoru Teneru. Jos kofere i...... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...