Popsy 2907 Napisano Mart 29, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma slažem se al će generano i ova da radi posao, jes ružna al vrši posao... Locktite bi zavrsio tu posao isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 29, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan ma slažem se al će generano i ova da radi posao, jes ružna al vrši posao... Locktite bi zavrsio tu posao isto... Odustajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 29, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da demantujem Popsy-a...meni se na mojoj bivšoj Teneri matica bila otpustila jer je bila polomljena ta podloška, a pošto sam nalazio nove podloške samo u kompletu od 5 komada (20 evra za komplet), bilo mi je bzvz da plaćam toliko za jednu podlošku, koliko meni treba. Uzeo sam lepak za šarafe, plavi Forch (važi za kvalitetniji lepak), i zalepio...držala je čitava 2 dana i ponovo se otpustila. Na kraju sam kupio taj komplet podloški, jednu montirao, ostale prodao i više nisam imao problema sa tim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 29, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam imao tih problema ali definitivno se računa iskustvo ljudi koji su imali... ondak podloškica sa osiguračem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako gledamo finansiski jeftinije je da zavari, dodji kod mene ja cu to da ti svajsnem i dajem pivo;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 29, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko uzimao one osigurace srafova zadnjeg lancanika? Mislim znam da ima u kedo, ali ako je neko skoro uzimao kod nas bila bi to koristan info. A definitivno cu staviti novu podlosku , osigurac matice lancanika. Ne bih se razmisljao za 600 i kusur dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Mart 29, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis na osigurac pod brojem 32 bar ih u Cacku ima u svakoj malo snabdevenijoj gvozdjari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 29, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ne to pod 32 je osigurac matice zadnje osovine. Ja bih zamenio na glavnom lancaniku i na zadnjem. Zadnji je br 14, idu 3 kom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Mart 30, 2016 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne to pod 32 je osigurac matice zadnje osovine. Ja bih zamenio na glavnom lancaniku i na zadnjem. Zadnji je br 14, idu 3 kom. Moze li da zavrsi posao sigurnosna navrtka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 30, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ma može,sad je tako montiran Može i plavi locktight , to je isto i preporuka za srafove diskova. Nacrtao sam to ranije, negde mi na kompu vektor za štancnu ili cnc sečenje, ali ko ce se zezati, seci to ako ima za neke normalne pare. -zvao uvoznike, ništa na stanju...20 dana od poručivanja.. u se i svoje kljuse..... i dalje je samo gerila nabavka rešenje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 30, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan http://www.wemoto.com/bikes/yamaha/xtz_750_super_tenere/92-95/picture/sprocket_rear_locking_tab_washer/ click click i za manje od dve nedelje donese postar, sa sve slanjem je sigurno manje od uvoznika Ma može,sad je tako montiran Može i plavi locktight , to je isto i preporuka za srafove diskova. Nacrtao sam to ranije, negde mi na kompu vektor za štancnu ili cnc sečenje, ali ko ce se zezati, seci to ako ima za neke normalne pare. -zvao uvoznike, ništa na stanju...20 dana od poručivanja.. u se i svoje kljuse..... i dalje je samo gerila nabavka rešenje.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 30, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Komsija je pravi nosac za vizir... cisto zanimljiva ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Mart 31, 2016 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda Od kog mopeda je vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Mart 31, 2016 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Majesty 250 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 31, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, extra izgleda i sigurno jako dobro i štiti od vetra. Međutim, prevelik je. Na prvom offroadu ima da ga smrviš u parčiće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 31, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je mali imam ja i veci od Piagio Free-a ...onaj postarski 1,5 m u visinu ...nema grana da te dovati na offu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 1, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E aj kad je pocela prica vec o viziru, ja off vozim toliko cesto da ako odem jos jednom bice to prvi put Plan je da uzmem veci vizir, tako da mi ostaje ovaj original, valjda, koji je isao uz motor- on je skinut jos prosle godine sa idejom da ga menjam i tako stoji, malo je mutan i masan od skidanja nalepnica ali je ceo i citav pa ako nekome treba nek se javi- poklanjam ne prodajem Eventualno castite Coctu i svi srecni i zadovoljni 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 1, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se javim a castim te nalepnicama ili sta god hoces od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 1, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Sutra idem na neko planinarenje pa cemo se od nedelje cuti za primopredaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano April 2, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je mali imam ja i veci od Piagio Free-a ...onaj postarski 1,5 m u visinu ...nema grana da te dovati na offu e ja sam od tog napravio moj vizir samo malo skratio i zagrejao industriskim fenom, to je toliko gibljivo i elasticno ( a ne radi na vetru) da nema sanse da pukne, bolje od bilo cega! (samo da zanate foru da fenom mozes da ispoliras taj vizir ako je blago izgreban, pobeli kada ga bas zagrejes fenom a kada se ohladi bude naravno prozaran i ki pasja mudasca) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 2, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sipka navarena na volan sa leve strane, vidi se na nekim slikama? Komsija je pravi nosac za vizir... cisto zanimljiva ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 3, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan to sam i ja pitao... za neku kamericu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 4, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Kakav nosac moze televizijsku sa pocetka 80tih da stavi, onu sivu sto je dvojica vukli po studiju. to sam i ja pitao... za neku kamericu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano April 4, 2016 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Да, за GoPro, види се како изгледа од 1.-12. и од 29. секунде па до краја како изгледа на филму: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14720 Napisano April 4, 2016 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda,samo se cuvaj groma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...