Dule Sebeški 958 Napisano Avgust 9, 2015 Sindikat Samostalni Jahač, 362 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.aliexpress.com/item/2pcs-Transformers-Black-U5-Cree-Motorcycle-SPOTLIGHT-Driving-Fog-Light-Spot-Light-With-Strobe-Function-For/2019271002.html Može li se ovo namontirati,i ako može šta bi trebalo uraditi oko struje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziska 5 Napisano Avgust 15, 2015 U prolazu, 22 postova Lokacija: bg Motocikl: ...Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi neko iz Čačka zeleo da mi pomogne? trebao bih sugestiju,savet,preporuku!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Avgust 15, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mogu pomoci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Avgust 16, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako mogu pomoci? Kontaktiraj preko PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Avgust 18, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko rashodovanu prednju felnu od ST? Treba mi 5-6 niplova i isto toliko zbica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 19, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko rashodovanu prednju felnu od ST? Treba mi 5-6 niplova i isto toliko zbicaProbaj kod Elvisa iz Zajecara. Ja sam od njega uzimao za moj prednji tocak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Avgust 20, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ideji. Zvao sam ga , proverice ali ne veruje da ima. Tako da je moja potraznja i dalje aktuelna, nekoliko zica i niplova bi mi bas trebale da sredim tocak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Avgust 20, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sva sreca pa postoji nesto sto se zove e-bay. Ipak prvo kontaktiraj Pera Bogicevica u Cacku, on radi Yamaha motore a i sam je svojevremeno vozio Teneru, mozda ima zica i niplova. Moto servis Bogicevic 065 612 7000. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Avgust 21, 2015 Sindikat Samostalni Jahač, 362 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko oko zupčenja ovog našeg motora? Treba mi pomoć,hitna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Avgust 21, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko oko zupčenja ovog našeg motora? Treba mi pomoć,hitna 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Avgust 24, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, po ovome sam i ja zupcio. Nikako ne skidaj spaner lanca pre nego oslobodis ventile dovodjenjem u odredjenu tacku, moze se desiti da ostane na nezgodnom mestu lanac i ako je dosta olabavlen dopusti nekoj bregastoj da se vrati i da ventil lupi u klip. Vrlo je bitno da poravnas kako oznake E i I sa kucistem tj glavom kako pise u objasnjenju, tako i crticu na nosacu bregaste sa rupicom na lancaniku bregaste, tako si siguran da nisi kontra okrenuo lancanik, tj za 180 stepeni. I obavezno nasteluj ventile pri zameni lanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Avgust 26, 2015 Sindikat Samostalni Jahač, 362 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguće da lanac bregaste u jednoj tački bude zategnut,a kad okrenem radilicu olabavi se? Da li se istegao,ili je španer crko,mada sam skidao i njega,i deluje da je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Avgust 26, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo cija ST je na polovnim automobilima, crna/ljubicasta sa SD tablama? Vidim da ima BJB nalepnice i da ga zanima zamena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Avgust 26, 2015 Sindikat Samostalni Jahač, 362 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo cija ST je na polovnim automobilima, crna/ljubicasta sa SD tablama? Vidim da ima BJB nalepnice i da ga zanima zamena. VladaSD,mislim da je njegova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Avgust 27, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo cija ST je na polovnim automobilima, crna/ljubicasta sa SD tablama? Vidim da ima BJB nalepnice i da ga zanima zamena. VladaSD,mislim da je njegova Vlada SD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Avgust 27, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo cija ST je na polovnim automobilima, crna/ljubicasta sa SD tablama? Vidim da ima BJB nalepnice i da ga zanima zamena. VladaSD,mislim da je njegova Vlada SD. Hvala, hvala cimam ga na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Avgust 28, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto me bas hoce u poslednje vreme Ostavio motor na parkingu preko vikenda, kad sam se vratio - motor na istom mestu ali iskrivljen stitnik ruke, rucica prednje kocnice i polomljen desni fuzaster Imate li predlog gde naci 2/4 zamenska i koja? Na kp ima raznih a nemam ideju koje je najbolje da stavim. Prvenstveno bih uzeo za vozaca oba ali moguce i odmah za suvozaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Septembar 5, 2015 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Desava mi se po nekad kad ga povucem iz 3-ce u 4-tu ili iz 4-te u 5-tu, do duse povucem lagano, kao da mi upadne u ler, tj ispadne iz brzine... Jel je imao neko slicnih problema? Desava se i kad lepo saltam, to jest povucem malo ostrije, kao da ima jos jedan klik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Septembar 5, 2015 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan i meni se desi neki put kad vozim u jednim plitkim patikama dok recimo kad vozim u drugim malo dubljim i samim tim krupnijim onda ne, tako da kapiram da ne ubacimo lepo u brzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Septembar 5, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan meni 2-3. 3-4 nekad... retko... al sto kazes kad lagano piknem menjac... i kad mu ponovo ubacim, zakrlja ko pravi... i onda kul sve ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 174 Napisano Septembar 5, 2015 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan onda je sve kul i ja kad vozim u cizmama nema lera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 6, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo cija ST je na polovnim automobilima, crna/ljubicasta sa SD tablama? Vidim da ima BJB nalepnice i da ga zanima zamena. VladaSD,mislim da je njegova Vlada SD. Hvala, hvala cimam ga na PP. Vozili smo par voznji zajedno i mogu da ti kazem da je u pitanju jedna od najboljih ako ne trenutno i najbolja ST u Srbiji. Ako pikirate da je kupite necete pogresiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Septembar 7, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja zapljunem da imam lerove izmedju svih brzina To je izgleda normalno. A skoro sam provalio foru kako da ne zakrlja kad se ubaci u brzinu posle tog slucajnog lera, samo se malooo otpusti kvacilo, cisto da krene da hvata, i onda se lagano ubaci u jednu visu ili nizu od tog lera i posle se noramalno tera, nema da lupi nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 7, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan uglavno voli da nađe međulerove kad je retko ulje i kad je toplo,... obrnuto kad je hladnije vreme i gusce ulje vrlo retko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto znaci da ce uskoro svi da se izlece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...