Arso 2454 Napisano April 14, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan hoce biti neko XTZ okupljanje Moze da bidne al' ne mora da znaci!!! Javi se mejlom ili na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne razmisljajte, disk i plocice glavu cuvaju.... ima kod SrdjanaTT u Kraljevu, kvalitetnijih za slicne pare...ja kupio - prezadovoljan. Nesto ne radi sa porukama na forumu vec dva dana, tako da ako imas neki broj bio bih ti zahvalan Pozlao sam ti njegov mobilni na PP Danas sam ga kontaktirao i on ima goldfren kao i motodelovi.com samo je malo skuplje. Koje si ti uzimao koji proizvodjac? Ja generalno jako malo znam o diskovima i nemam pojma kakvi su ovi goldfren i gde se proizvode.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 319 Napisano April 16, 2014 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam danas oglase i naleteh na teneru sa 92ks. Zanima me jel neko vozio tako nesto i kako se doslo do tolike snage? Znam da je za afriku u nemackoj mogao da se kupi kit za podizanje zapremine i povecanje snage ali nisam cuo za teneru do sada. Evo linka oglasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 16, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam danas oglase i naleteh na teneru sa 92ks. Zanima me jel neko vozio tako nesto i kako se doslo do tolike snage? Znam da je za afriku u nemackoj mogao da se kupi kit za podizanje zapremine i povecanje snage ali nisam cuo za teneru do sada. Evo linka oglasa Sad mi nesto nije jasno... u oglasu stoji da je 51kw...a to je, koliko ja znam, oko 70-75 ks... Gde si ti video 92 ks? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 319 Napisano April 16, 2014 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan citaj opis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 16, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to u opisu ni ne citam...tu moze da stoji da je motor juce izasao ispod cekica...ne verujem da ta ima preko 70 ks... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano April 16, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam danas oglase i naleteh na teneru sa 92ks. Zanima me jel neko vozio tako nesto i kako se doslo do tolike snage? Znam da je za afriku u nemackoj mogao da se kupi kit za podizanje zapremine i povecanje snage ali nisam cuo za teneru do sada. Evo linka oglasa Mozda gresim ali rekao bih da je u ramu agregat od TDM jer do sada nisam video agregat u ovakvoj boji na STenere, osim ako naknadno nije farban u sta sumnjam. Posebno je intrigantno sto se razlikuje boja leve i desne strane agregata, Kuciste kvacila i ta strana lice na TDM dok je leva strana u boji kakvom je farbana STenere. Oni koji voze TDM ipak ce verovatno bolje da procene. Ako sam u pravu onda je rec o nekakvoj budzevini pa oni podaci o snazi i kubikazi padaju u vodu, a ako nije uradjen atest onda registrovanje moze da bude problem. Buduci da TDM 850 ima 77 konja ocigledno je rec o nekakvoj budzevini. Koliko uspesnoj to sam bog zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 16, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi sumnjivo godiste ovoga, kontrole na volanu su od starog modela. Far je od CH modela koji su valjda bili 25kw. Pumpa goriva fali ili je premestena a na njenom mestu sam prilicno ubedjen da je zalepljena neka traka???. Na motoru je dodat neki nosac na mestu gde ga inace nema...Svasta nesto tu budzeno, mozda je masina od TDM (nisam nikad video tu konverziju pa mozda lupam), ko ce ga znati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 16, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a mozda je i lupio konjazu...sto ce najverovatnije biti tako dodaju auspluh racunaju 5ks,stave ^n filter odma jos 5ks dodaju i tako nesto racunaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3002 Napisano April 16, 2014 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan a mozda je i lupio konjazu...sto ce najverovatnije biti tako dodaju auspluh racunaju 5ks,stave ^n filter odma jos 5ks dodaju i tako nesto racunaju... :-D Čudna neka računica. E svašta čovek može da čuje i vidi :-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 319 Napisano April 16, 2014 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ipak od xtz agregat, uporedjivao sam sa drugim modelima. TDM 850 ima slican ali poklopac lancanika je drugaciji (verovatno jos stogod ali na slikama je to najuocljivije)... Neko bi trebao da provoza pa da kaze da li je to najbrza tenera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 16, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan @Arso, svaka cast za razliku u boji motora... pokidao sam se ziv kad sam video sa jedne strane jedan motor, sa druge drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14720 Napisano April 16, 2014 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Arso,Mozda gresim ali rekao bih da je u ramu agregat od TDM jer do sada nisam video agregat u ovakvoj boji na STenere, osim ako naknadno nije farban u sta sumnjam. Posebno je intrigantno sto se razlikuje boja leve i desne strane agregata, Kuciste kvacila i ta strana lice na TDM dok je leva strana u boji kakvom je farbana STenere. Oni koji voze TDM ipak ce verovatno bolje da procene. Ako sam u pravu onda je rec o nekakvoj budzevini pa oni podaci o snazi i kubikazi padaju u vodu, a ako nije uradjen atest onda registrovanje moze da bude problem. Buduci da TDM 850 ima 77 konja ocigledno je rec o nekakvoj budzevini. Koliko uspesnoj to sam bog zna. Leva dekla XTZ desna 4tx + sloboda govora=92ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 16, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja jednog koji se merka da stavi TDM agregat u STeneru... Mislim da ne moramo posebno da naglasavamo ko je dosao na takvu ideju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3002 Napisano April 17, 2014 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja jednog koji se merka da stavi TDM agregat u STeneru... Mislim da ne moramo posebno da naglasavamo ko je dosao na takvu ideju Meni se čak čini da je to neko i pomenuo u temi o SuperTeneri... Ali ko, ne sećam seee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano April 17, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan U tu stenaru je ubacen agregat od trx 850,jer sam ga ja ubacivao sa jos par drugara koji su na forumu pa mogu i oni da kazu koju rec.. za neupucene trx zaista ima toliko konja i pravio se u sport varijanti,ubacena je i druga instalacija,leve dekle su zadrzane od tenere kao i poklopac lancanika,motor se lepo vozi lepo vuce i skroz je interesantna kupovina,preporucujem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 17, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e.to je onda druga stvar.ako je tako,kako li onda ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 319 Napisano April 17, 2014 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam druz, nigde se ne spominje 92 konja.... link 1 link 2 link 3 U svakom slucaju svaka cast za prepravku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano April 17, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U tu stenaru je ubacen agregat od trx 850,jer sam ga ja ubacivao sa jos par drugara koji su na forumu pa mogu i oni da kazu koju rec.. za neupucene trx zaista ima toliko konja i pravio se u sport varijanti,ubacena je i druga instalacija,leve dekle su zadrzane od tenere kao i poklopac lancanika,motor se lepo vozi lepo vuce i skroz je interesantna kupovina,preporucujem.. Tacno tako zaboravio sam TRX 850 buduci da se u STenere krugovima uglavnom govori o ubacivanju agregata od TDM 850 ili 900. Koliko sam video na www.super-tenere.net cak se 900 lakse prilagodjava s tim sto je obavezno ojacavanje rama. Pogledacu mislim da je lik okacio citav fotosesn pakovanja agregata TDM 900 u Stenere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano April 17, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a evo i kako to ide ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano April 17, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sve kao navedeno, ovaj motor mozemo slobodno nazvati Tajfun ili ti Nevreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano April 17, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sve kao navedeno, ovaj motor mozemo slobodno nazvati Tajfun ili ti Nevreme Kako god ali ja nisam ljubitelj budzenja, mnogo mi je draze fabricko izdanje sa svim svojim manama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano April 17, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovaj lik na youtube koji je radio prepravku, interesantno za odgledati. Link je playlista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano April 17, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sve kao navedeno, ovaj motor mozemo slobodno nazvati Tajfun ili ti Nevreme Kako god ali ja nisam ljubitelj budzenja, mnogo mi je draze fabricko izdanje sa svim svojim manama. Sto se fabrike tice, delimo isto misljenje... Ali realno gledano nije ovo neka opasna budzevina, motor pase u sraf, ostalo su sitne prepravke, da se razumemo. Meni je budzenje npr. ram od Husqvarne i masina od MZ-a... Preparavke do neba... Moj komsija i kolega sa foruma @Shumaher taj projekat upravo privodu kraju... pa moze da potvrdi. Ja mu skidam kapu koliko ima zivaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 18, 2014 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan ako ostane kod mene i izdane mi agregator...... i ja bi turio 850 ili 900 u ram......... fabrika je ok ali kad je sve tip top......... sto u mom slucajunije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...