Lazar93 162 Napisano Februar 24 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan I ovo, dobro dodje, jer ne znam kako bih izvukao struju za njih, a svakako hocu da ih ugradim. Ali mislim na glavne farove, njih bi menjao na led oociju. Ovog tipa: https://xenonsijalice.rs/univerzalni-led-far-za-motore-15cm-50w-led-moto-far-2/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Februar 24 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa tu struja vec postoji, samo prikacis, vec gdje si to nabavio i de slikaj da vidim kakvi suПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Februar 24 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Prikacim gde? Ove cu uzeti. UNIVERZALNI LED FAR ZA MOTORE SA NOSACEM 30W LED MOTO FAR – Xenon Sijalice, Led Oprema, Auto multimedije XENONSIJALICE.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Februar 24 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uuu ovi su dobri, sad ces mi izbiti pare iz dzepa.Pa kada zamjenis far valjda ima univerzalni prikljucak da se kabrovi zakace kao na sijalicu.Bar led sijalice imajuПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Februar 24 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Odlicni su. Hahahhaa To okej, za glavne farove ide klasican dzek H4. Nego me za njih, glavne farove, interesuje kako napraviti nosac. A za ove pomocne, ne znam odakle bih izvukao struju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Februar 24 Drug član, 4127 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kolegi tribaju ove plate za prihvat farova Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Februar 24 Drug član, 4127 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš ih naći na FB po XTZ750 grupama.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Februar 24 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ces i za pomocne uz njih dobiti kablove, ja sam svoje direktno s akumulatora zakacio, naravno osigurac postavioПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Februar 24 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, el classico said: Kolegi tribaju ove plate za prihvat farova Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Upravo to. Vidjao sam po grupama ali nema niko da mi odgovori barem sa nekim crtezom ili nesto. Jer mi je ideja da ih napravim, imam opciju da isecem sve lepo na plazmi i da izgleda odlicno. 1 minute ago, Bigor said: Valjda ces i za pomocne uz njih dobiti kablove, ja sam svoje direktno s akumulatora zakacio, naravno osigurac postavio Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Ee, to me interesuje. Znaci moze direkt na akomulator, osigurac, prekidac i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Februar 24 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, samo moras paziti da ne ostavis upaljene, ode aku. Ja sam povezao grejace rucica na jedan kabal u onom spletu ispod rezervoara da se gase na kontakt, pa nisam zelio da s tog mjesta opterecujem instalaciju jos i svjetlimaПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1569 Napisano Februar 24 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sa akumulatora preko osigurača na relej pa na maglenke. Sa osigurača koji je pod naponom na kontaktu uzmeš struju koju preko prekidača dovedeš na relej i ne brineš da će ostati uključene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Februar 24 Drug član, 4127 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Struju za farove sa baterije kablom 2.5mm kvadratnih dovesti na releje.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 597 Napisano Februar 25 Drug član, 1362 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, el classico je napisao: Kolegi tribaju ove plate za prihvat farova Te plate nisu original, to je neki ručni rad, a motor na slici je XTZ 660. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Februar 25 Drug član, 4127 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Plate jesu ručni rad i napravljeni su za LED farove, koji pašu i na 660.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dara 16 Napisano Februar 26 U prolazu, 27 postova Lokacija: posušje Motocikl: mz es 150, yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ponovno pozdrav svima, buduci da sam ove zime dosta toga promjenio i spremio motor za sezonu jos mi je ostalo da promjenim sjedište jer je ovo tvornicko dosta neudobno na duže vožnje, zanima me jel netko od vas radio neku preradu sica i gdje, koje su cijene itd.. ovako sam nesto nasao na internetu al ne znam ko da mi napravi ovo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Februar 26 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas mogucnost da dostavis u Bg onda ti je to Srdjan iz Surcina. Potrazi na fejsu ili instagramu. Ima Novolino jos davno kad je radjenoПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dara 16 Napisano Februar 26 U prolazu, 27 postova Lokacija: posušje Motocikl: mz es 150, yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bigor je napisao: Ako imas mogucnost da dostavis u Bg onda ti je to Srdjan iz Surcina. Potrazi na fejsu ili instagramu. Ima Novolino jos davno kad je radjeno Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Hvala ti za informaciju, kontaktirao sam Srđana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Februar 26 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, dara je napisao: Hvala ti za informaciju, kontaktirao sam Srđana! Za to i jesmo na forumu. Da pomognemo jedni drugima a ne da isprazno palamudimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Februar 27 Drug član, 4127 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovno pozdrav svima, buduci da sam ove zime dosta toga promjenio i spremio motor za sezonu jos mi je ostalo da promjenim sjedište jer je ovo tvornicko dosta neudobno na duže vožnje, zanima me jel netko od vas radio neku preradu sica i gdje, koje su cijene itd.. ovako sam nesto nasao na internetu al ne znam ko da mi napravi ovo..Iz mog osobnog iskustva ovakva prerada sjedala sa stepenicom mi uskraćuje promjenu položaja naprid-natrag, što po meni nije komfor.Za oko lipo, za guzicu i leđa neudobno.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Mart 4 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan On 2/27/2024 at 1:52 AM, el classico said: Iz mog osobnog iskustva ovakva prerada sjedala sa stepenicom mi uskraćuje promjenu položaja naprid-natrag, što po meni nije komfor. Za oko lipo, za guzicu i leđa neudobno. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Grešiš sine, grdno grešiš. Za neki offić mozda i bude malo nezgodno jer nemožeš da premeštaš težište osim ako ne ustaneš ali za putovanje, uživancija. Prvo, šire je od fabričkog, drugo, imaš potporu na ubrzavanjima izlascima iz krivina zaobilaženjima... Mnogo opuštenine se sedi a samim tim i manje zamaranje. Moje voznje 500+km u danu bez ikakvog problema plus moja visina od 195cm su dokaz. Mozda nisu sva sedala napravljena bas isto pa bih rekao da je to mozda veći problem od dizajna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Mart 4 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, deki295 je napisao: Grešiš sine, grdno grešiš. Za neki offić mozda i bude malo nezgodno jer nemožeš da premeštaš težište osim ako ne ustaneš ali za putovanje, uživancija. Prvo, šire je od fabričkog, drugo, imaš potporu na ubrzavanjima izlascima iz krivina zaobilaženjima... Mnogo opuštenine se sedi a samim tim i manje zamaranje. Moje voznje 500+km u danu bez ikakvog problema plus moja visina od 195cm su dokaz. Mozda nisu sva sedala napravljena bas isto pa bih rekao da je to mozda veći problem od dizajna. Baš tako, za putovanje sa sapatnikom je stepenasto sedište bolja varijanta, govorim na osnovu iskustva. Fabričko je dobro kad si sam ali kad je na njemu dvoje svako kočenje sapatnik kliza i penje ti se naleđa, a da ne govorim o čukanju kacige o kacigu. Promenio Mart 4 član Arso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Mart 4 Drug član, 4127 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kako napisah već:Iz mog osobnog iskustva….Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1402 Napisano Mart 4 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan Cukanje kacige o kacigu je obicno signal da triba poradit na saltanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Mart 4 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, overtone je napisao: Cukanje kacige o kacigu je obicno signal da triba poradit na saltanju. I kočenju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Mart 4 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ili grudima saputnice...Pa šta je kome draže Sent from my SM-G996B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...