el classico 6045 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan @Lazartopham.deAko imaš nekog svog u Njemačkoj pošalji karburatore na rebuild.Dođu novi natrag. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od jutros.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @Lazartopham.deAko imaš nekog svog u Njemačkoj pošalji karburatore na rebuild.Dođu novi natrag. Gesendet von iPhone mit Tapatalk ProI koliko košta to zadovoljstvo tamo u nemačkama?Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan +- 300€, imaš nove karbove Pitaj @Novola koliko je para ulupa u karbove.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Petrovic 1988 8 Napisano Avgust 27, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Bigor je napisao: Iz nekog razloga nije dobar ugao prema rucici kvacila, mozda ona nije originalna pa je lomi Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Ako moze neko samo da mi slika rucicu i gde ide sajla ..... Unapred hvala....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan +- 300€, imaš nove karbove Pitaj @Novola koliko je para ulupa u karbove.Gesendet von iPhone mit Tapatalk ProZnam zato i pitam, čisto da uporedim cene. Paaa i nije to neka cena za Nemačku preciznost i ono da si miran bar 10-15 godina sa karburatorima.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Samo prije nego se odlučiš sređivat karbove moraš biti siguran da benzintank nema u sebi korozije.Nakon toliko godina je poželjno zamijeniti gumene prirubnice ispod i iznad karbova, čekirati pumpu benzina. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7663 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 2939 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze neko samo da mi slika rucicu i gde ide sajla ..... Unapred hvala.......I burence sajle se okrece u lezistu, mozda je kod tebe tijesno leziste, pa ga i tu lomiПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Stefan Petrovic 1988 said: Ako moze neko samo da mi slika rucicu i gde ide sajla ..... Unapred hvala....... Ako uspeš da nešto razaznaš tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Petrovic 1988 8 Napisano Avgust 27, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Novola je napisao: Ako uspeš da nešto razaznaš tu Znaci sajla ide iza viljske kolko mogu da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7663 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 2939 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam zato i pitam, čisto da uporedim cene. Paaa i nije to neka cena za Nemačku preciznost i ono da si miran bar 10-15 godina sa karburatorima.Sent from my SM-A705FN using TapatalkPa zavisi dal ces da ga vozis Za 10 godina ljudi predju pola svijeta. Cijena i nije velika ako se u obzir uzme da je set za njih oko 70€ manje vise, plus majstor da to sve namjesti. Nasa muka je sto to valja slati, a da sam tamo isto se ne bih razmisljao oko cijene.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Stefan Petrovic 1988 said: Znaci sajla ide iza viljske kolko mogu da vidim Ima ona metalna vođica kroz koju prolaze kablovi prekidača, iza viljuške, tu je čitav snop kablova, i sajla kvačila je tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Avgust 27, 2022 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, el classico je napisao: @Lazar topham.de Ako imaš nekog svog u Njemačkoj pošalji karburatore na rebuild. Dođu novi natrag. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Zapravo i imam, mogao bih da nabudzim nesto da nekako posaljem bez nekog prevelikog troska. Poslacu im ovih dana upit na mejl pa javljam tacnu cenu. pre 37 minuta, el classico je napisao: Samo prije nego se odlučiš sređivat karbove moraš biti siguran da benzintank nema u sebi korozije. Nakon toliko godina je poželjno zamijeniti gumene prirubnice ispod i iznad karbova, čekirati pumpu benzina. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Ovo svakako planiram da cistim rezervoar i zastitim epoxy-em kao i te gumene prirubnice. Plan mi je da odradim maltene sve, dolazi u opticaj i otvaranje masine radi da se pregledaju svi delovi apsolutno. Sve zavisi od novcanih mogucnosti. Ali planiram kompletno rastavljanje i pregled apsolutno svih komponenti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Samo prije nego se odlučiš sređivat karbove moraš biti siguran da benzintank nema u sebi korozije.Nakon toliko godina je poželjno zamijeniti gumene prirubnice ispod i iznad karbova, čekirati pumpu benzina. Gesendet von iPhone mit Tapatalk ProDa tako je.Ja sam inače prešao na mašinu sa direktnim ubrizgavanjem, ali volim sve da znam, pa se raspitujem.Ko zna, možda opet uzmem neki motor sa karburatorima ili nekom zatreba savet ako ga zezaju karbovi, zlu ne trebalo.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Lazar93 said: Ali planiram kompletno rastavljanje i pregled apsolutno svih komponenti. Ajde lepo dokumentuj sve, i ne odustaj samo. Mnogo je bilo ljudi koji su hteli da "odrade sve" pa ispadne preveliki zalogaj. Sretno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije kolega iz Surdulice odradija sve, čak i pozlatio jednu cijev od ulja ili vode.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Avgust 27, 2022 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Dokumentovanje se podrazumeva. Iskreno, prvo planiram sve detaljno pa zavisno od novcanih mogucnosti cu raditi. Ali planiram da svakako odradim sve. Jedino ne verujem da cu farbati(masinu i ram cu sigurno, zadnja viljuska), jer joj je prva farba pa da pokusam da to sacuvam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon toliko godina ćeš i ramu morat farbat da nebi propala za nekoliko godina. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Avgust 27, 2022 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Bas zato i hoci. Vec ima mesta gde je povrsinska korozija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Tojeto, šarafe i ostale sitne metalne dijelove trebaš dat na pocinčavanje, biće kao novi.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Avgust 28, 2022 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Okolo naokolo Starom planinom 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Avgust 28, 2022 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan LgGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Avgust 28, 2022 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vodopad Tupavica Stara planina! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Avgust 29, 2022 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, el classico said: Lg Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Uh sto volim videti ovoliko klasika na jednom mestu, ni jedan novi motor mi ne skrene paznju kao klasici 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Avgust 30, 2022 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudiii, Vidim ja da ce moja Tenera i ranije na generalnu. Opet problem, motor se jednostavno ugasio dok sam bio na semaforu. Par semafora ranije je poceo malo kad stanem da trokira na gasu, nije hteo da primi gas odmah i posle se ugasio. Pokusam da ga upalim, kao da mu je mrtav akomulator. Sacekao par minuta, malo bolje ali i dalje nema snage da upali. Akomulator je nov. Imate li ideju odakle da pocnem sa pregledavanjem? Naravno, prvo cu pokusati sa 100% ispravnim akomulatorom, ali sta je moglo pruzrokovati ovaj defekt. I moram da priznam, nije lako gurati Teneru, ni malo. Posto mi se desilo u saaamom centru Beograda, morao sam da je sklonim nege odatle i gurao je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...