Marko81 1013 Napisano Mart 23, 2022 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
magico 47 Napisano Mart 25, 2022 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima CDI (3LD-82305-00-00) zaprodaju nek se navi na private (*633IO85O) moj radi ali je krpljen pa hocu za sezonu da stavim siguran a ovaj u rezervu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Mart 25, 2022 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, oglasi i u TDM temi, jer su isti na 3LD i 3VDПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Omladino, naleteh na interesantan podatak, možda nekom od koristi bude. Original Kappa K3160 nosač zadnjeg kofera za Teneru je u Motolandu u prodaji za 4400din. KAPPA K3160 nosač kofera YAMAHA XTZ750 1989-99 | Motoland WWW.MOTOLAND.RS KAPPA K3160 nosač kofera Kome treba, možda je dobra prilika. Ja sebi poručih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamilivojevic 47 Napisano Mart 28, 2022 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, potrebne su mi membrane karburatora, tj barem jedna. Gde mogu da ih nađem. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisab 59 Napisano Mart 29, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Gradiška-BiH Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Pošto sam pri kraju sa sređivanjem svoje "tenerke" volio bih još dodati rol barove. Pisao sam firmi koja ih izrađuje u Srbiji ali potrebno je motor dovesti na lice mjesta. Da li ih je neko izrađivao vama pa da mi date kontakt, preporuku kako bih i ja sebi naručio. Druga stvar. Ne svidjaju mi se farovi. Vidio sam da neki od vas imaju nove farove. Ako može da me uputite i oko toga. Gdje, šta i kako uzeti. Unaprijed se zahvaljujem. Nadam se da ću uskoro objaviti slike svoje yamahe. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6011 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 4119 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ovidi imaš i svitla i krešbarAko budeš kupova svitla naglasi najprije dati ubaci obadva štekera za poziciju.Inače, drug novola je kupija te farove. Detale YAMAHA Supertenere 750 WWW.DARKOJAK.RKR.PL „Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisab 59 Napisano Mart 29, 2022 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Lokacija: Gradiška-BiH Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, el classico je napisao: Ovidi imaš i svitla i krešbar Ako budeš kupova svitla naglasi najprije dati ubaci obadva štekera za poziciju. Inače, drug novola je kupija te farove. Detale YAMAHA Supertenere 750 WWW.DARKOJAK.RKR.PL „Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ Hvala Vam. Već sam poslao mejl. Nadam se uskoro odgovoru. Promenio Mart 29, 2022 član sinisab Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 29, 2022 (promenjeno) Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, sinisab said: Hvala Vam. Već sam poslao mejl. Nadam se uskoro odgovoru. Taj momak je toliko ljubazan, ja sam ga zamolio, kada sam uzimao farove, da napiše vrednost paketa manju od 50e kako ne bih platio carinu, tako je i bilo. Ja sad čekam da mi stigne centralni stender od njega. Ajde pomoć prijatelja, gde na nađem ove alu nosače/zglobove? Promenio Mart 29, 2022 član Novola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisab 59 Napisano Mart 29, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Gradiška-BiH Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Novola je napisao: Taj momak je toliko ljubazan, ja sam ga zamolio, kada sam uzimao farove, da napiše vrednost paketa manju od 50e kako ne bih platio carinu, tako je i bilo. Ja sad čekam da mi stigne centralni stender od njega. Super. Ej sve sređujem i onda vuče jedno po jedno...de ovo...de ono... Ovaj drug što mi radi motor me samo odgovara da ne radim ništa. U suštini čovjek je u pravu. Nisam napravio ni 300 metara sa motorom, a krkam novac u egzotiku. Imam osjećaj da će muke krenuti kada izađem na put. Ali majku mu kada vidim da sam sve sredio a oni farovi zažute...moram ih mijenjati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi malo slike kako ide pos'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisab 59 Napisano Mart 29, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Gradiška-BiH Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj nemoj...još koja sitnica pa ćemo onda. Iskreno našao sam na netu sliku neke koja mi se svidjela i poželio da i moja bude takva. Vidjećemo na šta će da liči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Taj momak je toliko ljubazan, ja sam ga zamolio, kada sam uzimao farove, da napiše vrednost paketa manju od 50e kako ne bih platio carinu, tako je i bilo. Ja sad čekam da mi stigne centralni stender od njega. Ajde pomoć prijatelja, gde na nađem ove alu nosače/zglobove? Pa sta bi sa onim sto si porucuo, zar nema na njemu?Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Bigor said: Pa sta bi sa onim sto si porucuo, zar nema na njemu? I ja sam mislio da ima ali nema. To se posebno uzima. Baš glupo. A nigde ne piše da ne dobijaš to. Moraću da improvizujem nešto, čak i da ih nabavim, preširoko stoji za ovu moju ploču, moraću neki most da napravim pa ploču na most da fiksiram. Nešto slično kao što je i bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Mart 29, 2022 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi ste sa komunikacijom? Meni je upravo stigla sa aliexpressa,ugradio i mogu reci da je fenomenalan zvuk stereo,takodje poziv je vrhunski nikakvih sumova nema i slicno,sa dostavom me je kostala 17.50e tako da svaka preporuka za ovakvu cijenu sigurno je kvalitetno 277416431_2752280838413609_8686328762485817930_n FILES.FM Visit this link to download: 277416431_2752280838413609_8686328762485817930_n 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole_ 13 Napisano Mart 29, 2022 U prolazu, 43 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Imam jedan problem. Upravo sam zamenio zadnje pločice na kamili. Kada sam skinuo stare pločice očistio sam detaljno kočione klipčiće. Namontirao zadnje pločice i provozao se. Zadnji disk se dosta zagrejao, otprilike da se jedan klip me vraća lepo. Da li postoji neko rešenje ovog problema koje ne obuhvata kompletnu demontažu kandze. Ukoliko je to jedino rešenje, gde naći zamenske prašinare i gumice? Unapred hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 29, 2022 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, montenegrovision365.com said: Kakvi ste sa komunikacijom? Meni je upravo stigla sa aliexpressa,ugradio i mogu reci da je fenomenalan zvuk stereo,takodje poziv je vrhunski nikakvih sumova nema i slicno,sa dostavom me je kostala 17.50e tako da svaka preporuka za ovakvu cijenu sigurno je kvalitetno Daj link od te komunikacije da pogledamo. Nesto mi to bas jeftino. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Imam jedan problem. Upravo sam zamenio zadnje pločice na kamili. Kada sam skinuo stare pločice očistio sam detaljno kočione klipčiće. Namontirao zadnje pločice i provozao se. Zadnji disk se dosta zagrejao, otprilike da se jedan klip me vraća lepo. Da li postoji neko rešenje ovog problema koje ne obuhvata kompletnu demontažu kandze. Ukoliko je to jedino rešenje, gde naći zamenske prašinare i gumice? Unapred hvala na odgovoru. Mora se rastaviti kompletno kandza povaditi klipovi i gumice. Vidjeces dal su gumice ostecene, najvjerovatnije nisu vec se na njih nakupio nekakav oksid i u zlijebu kom leze, pa pravi pritisak na klip i ne vraca ih. Mislim da sam ja ovde u temi pisao vec o tome. Ne znam na koje prasinarke mislis, u glavnom sve sto je na kandzi nije bilo osteceno kada sam svoje remontovao, a i ako ti sta zafali od gumica ima kod mene, pa haj onda na pivo Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole_ 13 Napisano Mart 29, 2022 U prolazu, 43 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor Hvala puno na odgovoru. Javljam se čim budem rastavio klešta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan savjet, popusti sve srafove dok su klijesta zakacena za nosac jer je mnogo lakse tad nego kada se skinu. Prilikom ozracivanja klipovi ne smiju biti istureni vec moraju biti uvuceni maksimalno da bi se uspjesno ozracile.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Mart 29, 2022 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Gvozden said: Daj link od te komunikacije da pogledamo. Nesto mi to bas jeftino. https://www.aliexpress.com/item/4001082295091.html?spm=a2g0o.order_detail.0.0.5290f19c3WVa1w 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 588 Napisano Mart 30, 2022 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan U vezi membrana za pumpu, zvao Kamil, rekose da niej problem da naprave onu crnu vecu, cena nesto smesno, samo da je posaljem. Za providnu petougaonu i one dve male okrugle kazu da bi verovatno moglo od rengenskog snimka da se napravi. @štampar mi deluje kao najkomepentniji da presudi. Ja bih to mozda i od flase Hebe Jel uzimao neko zamenske setove za membrane, posto vidim da su tamo sve crne, da li su sve 4 od istog materijala? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Mart 30, 2022 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto niko ne rece za taj Kamil ranije, od kada ja trazim ko ima membrane. Mislim da je od flase predebela plastika za to, a nije ni ravna.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 588 Napisano Mart 30, 2022 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ja,dal u ovoj, dal u drugoj temi Pravili meni nekad davno membrane za neki cudni italijanski isparivac za plin. Ima i onaj Miroslav u Nisu, zvao i njega, nego ja izgleda imam neki problem sa starim majstorima, vecito se nesrecno zavrsi konverzacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...