vedran 105 Napisano Februar 1, 2022 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Ducati GT1000; Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kolege!Javljam da su jučer napokon počeli radovi na mom motoru.Mehaničar se vozio par dana na njemu i kaze da ne bi trebalo biti nekih iznenađenja.Danas vozim tank i plastike na farbanje, sic na tapeciranje, a on lagano krece s radovima.Imam i pitanje. Lijevi filter zraka je malo prljav od ulja/benzina. Koji bi mogao biti razlog? Desni je ko nov, a oba su zamijenjena prije 11000 km .Javljam se uskoro sa novostima.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Februar 1, 2022 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Pustaj slike radova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Februar 1, 2022 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, vedran je napisao: Imam i pitanje. Lijevi filter zraka je malo prljav od ulja/benzina. Koji bi mogao biti razlog? Desni je ko nov, a oba su zamijenjena prije 11000 km . Ja filtere menjam na 10.000 km ili dve godine kada menjam ulje, tako da je i tebi vreme, naaročio jer ne možes biti siguran kada je to radio prethodni vlasnik. Mnogi od prodavaca tvrde da su pre prodaje uradili servis a onda ti ispustis ulje i vidis da je poslednji put menjano pre Hrista, sto naravno ne mora da bude slučaj sa tvojim motorom. Promenio Februar 1, 2022 član Arso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
magico 47 Napisano Februar 1, 2022 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan ulje mozda vraca u filter vazduha ako ulja ima ima vise nego sto treba mada bi u tom slucaju bila vlazna oba filtera, benzin ako usisni ventil ne zatvara dobro pa nabija kompresiju nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Petrovic 1988 8 Napisano Februar 1, 2022 (promenjeno) U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 29.1.2022. at 23:23, Satelis je napisao: Resio sam problem sa vakum pumpom napravio mi covek za 1000 din membranu ako nekom treba evo broja 0652059855 Nis Promenio Februar 1, 2022 član Stefan Petrovic 1988 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedran 105 Napisano Februar 2, 2022 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Ducati GT1000; Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Od kolege motor je dovrsen. Fale još crash barovi.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Petrovic 1988 8 Napisano Februar 2, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, vedran je napisao: Od kolege motor je dovrsen. Fale još crash barovi. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Ja sam morao moje da skinem nemoze na tehnickom da prodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedran 105 Napisano Februar 2, 2022 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Ducati GT1000; Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Stefane, meni prilikom homologacije kod uvoza nisu radili probleme zbog crash barova. Valjda je i do toga kakav im je dan .Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Februar 2, 2022 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Vedran, reci svom frendu da je motor ono baš eyecatcher.Meni se kao original puristi stvarno jako puno sviđa.Pogođeno sve!!!Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedran 105 Napisano Februar 2, 2022 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Ducati GT1000; Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vedran, reci svom frendu da je motor ono baš eyecatcher.Meni se kao original puristi stvarno jako puno sviđa.Pogođeno sve!!!Poslato priko TénéréPrenijeti cu pohvale. Nadam se da ce i moj dobro ispastiSent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 2, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, vedran said: Prenijeti cu pohvale. Nadam se da ce i moj dobro ispasti Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Kakvi su planovi? Koja boja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedran 105 Napisano Februar 3, 2022 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Ducati GT1000; Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su planovi? Koja boja?Glavna boja Cream RAL9001, crveni dijelovi Ruby red RAL3003. Grane ću u keramiku najsličniju boji rame.Crash bar i gepek su crni.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 3, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, vedran said: Glavna boja Cream RAL9001, crveni dijelovi Ruby red RAL3003. Grane ću u keramiku najsličniju boji rame. Crash bar i gepek su crni. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Izgleda veoma veoma dobro, odlična! Sa srećom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedran 105 Napisano Februar 3, 2022 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Ducati GT1000; Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda veoma veoma dobro, odlična! Sa srećom!Pratim ja i tvoje radove vrlo pažljivo Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Februar 3, 2022 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Glavna boja Cream RAL9001, crveni dijelovi Ruby red RAL3003. Grane ću u keramiku najsličniju boji rame.Crash bar i gepek su crni.Sent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkA felge i sic??Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedran 105 Napisano Februar 3, 2022 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Ducati GT1000; Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A felge i sic??Poslato priko TénéréSic u crno sa teksturom bizon koža (ko coupei iz 70ih sa presvučenim krovom), samo dupli šav po bokovima, krem i tamno crveni konac.Felge za sad ne diram. U odličnom su stanju, pasat će sa sivom vilicom, swingarmom, pločom i alu dijelovima. Ne znam kako će traka s kojom ću raditi konverziju na tubeless drzati na boju, pa ostavljam čisti aluminij . Gume mitas E07+Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Februar 3, 2022 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, vedran je napisao: Sic u crno sa teksturom bizon koža (ko coupei iz 70ih sa presvučenim krovom), samo dupli šav po bokovima, krem i tamno crveni konac. Felge za sad ne diram. U odličnom su stanju, pasat će sa sivom vilicom, swingarmom, pločom i alu dijelovima. Ne znam kako će traka s kojom ću raditi konverziju na tubeless drzati na boju, pa ostavljam čisti aluminij . Gume mitas E07+ Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Meni je to više sic za kofi rejser nego za enduro pa makar bio putni kao što su STenere ili Africa. Ipak ukusi su razni reče djavo i sede golom guzom u žar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Februar 3, 2022 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Vizuelno, estetski jako dobro korespondira sa izborom ostalih boja.Ima neki Classic štih u sebi, Old School like.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedran 105 Napisano Februar 3, 2022 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Ducati GT1000; Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vizuelno, estetski jako dobro korespondira sa izborom ostalih boja.Ima neki Classic štih u sebi, Old School like.Poslato priko TénéréPrimjetiti ću samo da smo ko babe.Umjesto da diskutiramo o tehničkim detaljima, mi o bojama i presvlakama. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Petrovic 1988 8 Napisano Februar 3, 2022 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posle 2 ipo godina Super tenera.zip 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Februar 3, 2022 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Primjetiti ću samo da smo ko babe.Umjesto da diskutiramo o tehničkim detaljima, mi o bojama i presvlakama. Sent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkPrvo mora pratiti drugo…Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5515 Napisano Februar 3, 2022 Drug član, 1979 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Februar 3, 2022 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jučer odgledaoPoslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Februar 3, 2022 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, antir3ality said: I ja bome momentalno odgledah, malo mi suze nisu krenule kad je počelo da mu lupa iz motora.. Ali dosta su nahvalili staru bedeviju, još ona u sebi vatre ima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedran 105 Napisano Februar 4, 2022 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Ducati GT1000; Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sic je gotov. Decentno. Nije prenapadno.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...