el classico 6067 Napisano Avgust 14, 2020 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ublaživač trzaja, stare gume pokazuju prazni hod od par mm u odnosu na lančanik, kad felgu cimaš naprijed nazad.I kažu da nove gume ublažavaju žuljanje guzice. Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Avgust 14, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan ok za prazan hod, ali da li se oseca nesto u voznji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7686 Napisano Avgust 14, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Njemci kažu France equipement i Enuma imaju najbolje setove. Ja osobno bi uzeo ZT zlatni zadnji i takav zamjenski sa gumom za naprijed i lanac po osobnom izboru. Evo nađo ga za sekund: https://www.ebay.de/itm/352008288847 Po obavezno nove osigurače matica za oba lančanika. Vozim motor, nisam bajker. Da ovo je neka i pristojna cijena, ne odvali 65€ za komad metala, mogu ovde 4 obicna kupiti i mjenjati. Zbog te podloske i sumnjam da nije mijenjan jer je na dva mjesta motana da osigura sraf ako znas sta mislim. Da je stavljen nov lancanik, valjda bi stavio i novu podlosku koja dolazi sa njim u setuПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 14, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Bigor je napisao: Da ovo je neka i pristojna cijena, ne odvali 65€ za komad metala, mogu ovde 4 obicna kupiti i mjenjati. Zbog te podloske i sumnjam da nije mijenjan jer je na dva mjesta motana da osigura sraf ako znas sta mislim. Da je stavljen nov lancanik, valjda bi stavio i novu podlosku koja dolazi sa njim u setu Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Sa onim lančanicima koji barem kod nas mogu da se kupe ne ide podloška. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Avgust 14, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi i a li neko vesti, kako nam je Panta? Sent from my EVR-N29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 14, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, marko07 je napisao: Ljudi i a li neko vesti, kako nam je Panta? Sent from my EVR-N29 using Tapatalk Nimalo ohrabrujuće sudeći na osnovu njegove objave na fejsu. Jebem te živote. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 14, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A šta piše na fejsu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 14, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ništa dobro, pustiću ti sutra njegovu objavu na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 14, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 14, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Smanji vibracije, buku . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15982 Napisano Avgust 14, 2020 Ne silazi, 1175 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Arso je napisao: Nimalo ohrabrujuće sudeći na osnovu njegove objave na fejsu. Jebem te živote. Ne želim da prihvatim. Mora da bude dobro. Nije što mi je sugrađanin, ali ovu temu sam zapratio zbog njega. Ima dobar stav, biće dobro! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7686 Napisano Avgust 15, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Provalim da mi lezaj otisao na zadnjem lancaniku, ne bi mi mrsko da zamjenim za cas (2 sata )Vec imal ko pametnu ideju kako odvrnuti ove srafove, a da ih ne unistim?Fakat bi bilo plocice zamjeniti.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 15, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitetan imbus pin koji ide na račnu od pola inča, duži nastavak i lagano bez trzanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7686 Napisano Avgust 15, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno 4 inbusa 5mm i svaki ima malo lufta, moguce je da je neko ranije drndao, pa razglavio. Smijel se grejati, nisam jos jer se plasim zbog gumica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10170 Napisano Avgust 15, 2020 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Naprskaj nečim da malo odstoji pre nego što počneš da odvrćeš i malo iščekićaj po nastavku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10170 Napisano Avgust 15, 2020 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne smeš grejati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7686 Napisano Avgust 15, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma cekicao sam ali nisam nicim prskao da ne prokliza inbus, tek tada sam ugasio. Kako me uvjeg jebendise taj spoj aliminijuma i celika i na autima imam problrm s tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 15, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije teško kontaktiraj Bokilića preko PP. U principu cela kočiona klešta su izložena visokoj temperaturi ali ne znam da li bi bilo dobro da se greju ti šrafovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10170 Napisano Avgust 15, 2020 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jedan mehaničar rekao da je za zapeknute šrafove dobra najobičnija voda. Od nje ti neće proklizati imbus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Avgust 15, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Arso said: Ako ti nije teško kontaktiraj Bokilića preko PP. U principu cela kočiona klešta su izložena visokoj temperaturi ali ne znam da li bi bilo dobro da se greju ti šrafovi. Bokilić i ja neki dan nismo mogli šaraf odvrnuti, što drži cilindre duboko u mašini, sa strana, uzeli onaj zvezdasti imbus, malko (malko više) čukali čekićem i dobili šaraf. Sat vremena patnje oko toga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 15, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Bigor je napisao: Ma cekicao sam ali nisam nicim prskao da ne prokliza inbus, tek tada sam ugasio. Kako me uvjeg jebendise taj spoj aliminijuma i celika i na autima imam problrm s tim. Sad sam konsultovao našeg kolegu koji je mehaničar a vozi TDM. Što se grejanja tiče može malo onim brenerom koji koristi plin patrone za rešo. Valjalo bi da ako ti nemaš nađeš dobar imbus pin koji nije oštećen, a to što ima malo lufta u glavi šrafa nije ništa neobično ali traži, kao što sam ti rekao oprez bez naglog trzanja. Dakle sme malo da se zagreje ali moraš da imaš u vidu da je reč o aluminijumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 15, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Novola je napisao: Bokilić i ja neki dan nismo mogli šaraf odvrnuti, što drži cilindre duboko u mašini, sa strana, uzeli onaj zvezdasti imbus, malko (malko više) čukali čekićem i dobili šaraf. Sat vremena patnje oko toga. Upravo sam to hteo reći. Taj zvezdasti se zove torx i on se lagano ukuca u šraf. Otpušta sigurno. Ja ih stalno koristim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 15, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A da kada budeš vraćao šrafove obavezno ih pre zavijanja namaži bakarnom ili keramičkom pastom koja sprečava da zapeknu šrafovi koji su izloženi visokim temperaturama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Avgust 15, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Bigor said: Vec imal ko pametnu ideju kako odvrnuti ove srafove, a da ih ne unistim? Fakat bi bilo plocice zamjeniti. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока ja sam te srafove odvrnuo ovim, mislio sam da sam bacio pare ali sam ih odvrnuo bez problema. trebaju ti novi srafovi posle toga, promenio bi ih svejedno na tvom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7686 Napisano Avgust 15, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, ThePainkiller said: Upravo sam to hteo reći. Taj zvezdasti se zove torx i on se lagano ukuca u šraf. Otpušta sigurno. Ja ih stalno koristim. To je opcija ako inbus proklizi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...