MaRRe 997 Napisano Septembar 24, 2014 Very Funny Rider, 1135 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Prodah Transalpa i kupih auto ali me sad uhvati neka buva da skupim pare do sledeceg leta i kupim jednu Teneru 750. Pa bih molio nekog vlasnika iste i dobro ocuvane, da mi da jedan krug da vidim dal mi odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Septembar 24, 2014 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Onakav si motor prodao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Septembar 24, 2014 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Marre: Možeš moju mašinu da probaš, javi se kad budeš hteo. Nego drugari, jel ima možda neko saju za kvačilo da proda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2455 Napisano Septembar 24, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Marre: Možeš moju mašinu da probaš, javi se kad budeš hteo. Nego drugari, jel ima možda neko saju za kvačilo da proda? Motocross tim Kraljevo imaju profil na fejsu i sajt. Sajla kvacila 1.300 dinara, ako u medjuvremenu nije poskupela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Septembar 24, 2014 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nasao, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 24, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Prodah Transalpa i kupih auto ali me sad uhvati neka buva da skupim pare do sledeceg leta i kupim jednu Teneru 750. Pa bih molio nekog vlasnika iste i dobro ocuvane, da mi da jedan krug da vidim dal mi odgovara Razočaraćeš se, kupi Afriku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 24, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Prodah Transalpa i kupih auto ali me sad uhvati neka buva da skupim pare do sledeceg leta i kupim jednu Teneru 750. Pa bih molio nekog vlasnika iste i dobro ocuvane, da mi da jedan krug da vidim dal mi odgovara Razočaraćeš se, kupi Afriku. Covek je rekao da skupi pare....a ne da opljacka banku 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 24, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Prodah Transalpa i kupih auto ali me sad uhvati neka buva da skupim pare do sledeceg leta i kupim jednu Teneru 750. Pa bih molio nekog vlasnika iste i dobro ocuvane, da mi da jedan krug da vidim dal mi odgovara Razočaraćeš se, kupi Afriku. Covek je rekao da skupi pare....a ne da opljacka banku Ako na primer, kupi ST, skupljaće delove po putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 24, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Prodah Transalpa i kupih auto ali me sad uhvati neka buva da skupim pare do sledeceg leta i kupim jednu Teneru 750. Pa bih molio nekog vlasnika iste i dobro ocuvane, da mi da jedan krug da vidim dal mi odgovara Razočaraćeš se, kupi Afriku. Hm...da...prodas ta kola koja si kupio, prodas jedan bubreg, dignes kredit i taman imas dovoljno za jednu dobru Afiku. Ili jos bolje sacekaj da izadje ova nova Afrika, verovatno ce biti jeftinija od ovih nasih polovnih. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 24, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Prodah Transalpa i kupih auto ali me sad uhvati neka buva da skupim pare do sledeceg leta i kupim jednu Teneru 750. Pa bih molio nekog vlasnika iste i dobro ocuvane, da mi da jedan krug da vidim dal mi odgovara Razočaraćeš se, kupi Afriku. Covek je rekao da skupi pare....a ne da opljacka banku Ako na primer, kupi ST, skupljaće delove po putu. Aaaaaa ha, ha , ha..... ubedio si me bacam STeneru i idem da prodam kola i plac i ostale motore, i da dignem kredit , pa da kupim AT , koja ce da juri 120 po auto putu...zato sto je toliko ogranicenje, a od 0 do 100 teba joj 4 dana i dva redovna servisa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 24, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Cimni clana NicolaS, on je pazario moju teneru, a uz nju i gomilu delova sto sam kupovao, medju njima i komplet sajla sa buzirom neotpakovana, mozda je raspolozen za prodaju. @Marre: Možeš moju mašinu da probaš, javi se kad budeš hteo. Nego drugari, jel ima možda neko saju za kvačilo da proda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 24, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan S razlogom precenjena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 24, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Prodah Transalpa i kupih auto ali me sad uhvati neka buva da skupim pare do sledeceg leta i kupim jednu Teneru 750. Pa bih molio nekog vlasnika iste i dobro ocuvane, da mi da jedan krug da vidim dal mi odgovara Razočaraćeš se, kupi Afriku. Covek je rekao da skupi pare....a ne da opljacka banku Ako na primer, kupi ST, skupljaće delove po putu. Aaaaaa ha, ha , ha..... ubedio si me bacam STeneru i idem da prodam kola i plac i ostale motore, i da dignem kredit , pa da kupim AT , koja ce da juri 120 po auto putu...zato sto je toliko ogranicenje, a od 0 do 100 teba joj 4 dana i dva redovna servisa Kupiću i ja Afriku...Jednog dana. Aj u drugu temu, da ne trujemo zatrovano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Septembar 24, 2014 Very Funny Rider, 1135 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Za afriku mi treba 4 soma. Te pare nemam. Teneru imam za 1200e + i da stavim 850 motor...i ktm viljuske...ma necu da racunam isplati se tenera i to debelo. Necu se drogiram i kupujem motor star 20 god. za 4 soma... Regler...karbovi i to je to. Sve ostale boljke su iste kao kod Afrike. Dajte jos neki bug vezano za ST? Jel ima problema sa lancem bregaste i spanerom..lupetam al pitam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 24, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima onaj problem sa ramom, oce da pukne ako skaces sa njom sa drugog sprata, vise puta, ustvari kontinuirano Motor od 850 ti realno ne treba, mozes da skratis prenos pa da se penje na zadnji bez problema, a idalje ce na autoputu trcati krugove oko Afrika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 24, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Znala je i struja nesto da zeza, ne secam se sta i ima veliki problem oko potrosnje ako odu tube. P.S. Nema nista veci problem sa reglerom nego Afrika npr. koliko sam primetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 24, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ...Sve ostale boljke su iste kao kod Afrike.... Ne, ipak nisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Septembar 24, 2014 Very Funny Rider, 1135 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Posedovao si ST pa govoris iz iskustva ili je nesto drugo po sredi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Septembar 25, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Kakvu teneru imas za 1200? Ja se nesto razmisljam da prodam svoju, pa cisto da uporedim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Septembar 26, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.subito.it/vi/100236173.htm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 26, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Posedovao si ST pa govoris iz iskustva ili je nesto drugo po sredi? Nisam ali ću je kupiti, a STeneraši koji sa kojima se družim znaju zašto i to nema veze sa AT Vs. ST. Sa druge strane ne moraš da budeš magistar kvantne fizike da bi uporedio neke stvari koje možeš videti golim okom i gledajući u service manual. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 26, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Posedovao si ST pa govoris iz iskustva ili je nesto drugo po sredi? Nisam ali ću je kupiti, a STeneraši koji sa kojima se družim znaju zašto i to nema veze sa AT Vs. ST. Sa druge strane ne moraš da budeš magistar kvantne fizike da bi uporedio neke stvari koje možeš videti golim okom i gledajući u service manual. Opet ti u ovoj temi..... ko ozenjen covek, kad udje nocni klub voli ono kuci, al ovo lepse.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Septembar 26, 2014 Teoreticar, 338 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koliko je zadnji disk i felna za ST?Gledao sam neku pa sam videoneke greske!Prednji diskovi dobri ali koci lose i napred i nazad, trula felna zadnja, slini na karteru( da nije neki semering) i start dugme zeza mora novo! Koliko je ova popravaka da znam ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Septembar 26, 2014 Very Funny Rider, 1135 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Posedovao si ST pa govoris iz iskustva ili je nesto drugo po sredi? Nisam ali ću je kupiti, a STeneraši koji sa kojima se družim znaju zašto i to nema veze sa AT Vs. ST. Sa druge strane ne moraš da budeš magistar kvantne fizike da bi uporedio neke stvari koje možeš videti golim okom i gledajući u service manual. Daj reci meni da znam zasto ces preci na ST? Slazem se da ne moras da budes magistar...4000e i 1200e nije isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 26, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Fruit ovo i mene zanima, otkud jos jedan motor i to jos Tenera. Znam da si u pocetku bio zainteresovan da sa KLEa predjes na Teneru dok ti nije izletela poznata Afrika, medjutim nakon toga si postao zakleti Afros pa me sad ovaj razvoj situacije zbunjuje. Mora da su price uz Vladin kotlic ucinile svoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...