zextreme 1283 Napisano Decembar 1, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ili ceo kit za reparaciju.... http://www.kedo.de/com/ssl/php/art_detail.php?f_page=ArtDetail&f_param=94020&f_sub=7&PHPSESSID=68e78cb5b28d8f818eae3deecd3c4a88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Decembar 1, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da okrenem gumice na pipama ili.. Hvala ti za linkove ,vec sam ih sacuvao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 1, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Okrenes ih samo na drugu stranu, 180 stepeni ili ti stupnjeva!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Decembar 1, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Okrenes ih samo na drugu stranu, 180 stepeni ili ti stupnjeva!!! Ahaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Decembar 2, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zex, jel ti vozis KTM ili Teneru?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 2, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ozloglaseni KTM je samo trazio novi cep za hladnjak, STeneru poznajem i rado je se secam, preziveo sam sa njom mnogo lomova kostiju i mnogo lepih kilometara... Valjda je to logican razvoj svakog endurasa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Decembar 2, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti + da se revansiram! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 2, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Decembar 2, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ove sa KTM om i Fazerom... Mesaju se i budze temu i posle tenera ne valja jer ima 100 strana!!!!! Hehe... :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 2, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa moramo da vam pomazemo... Vi od muke gubite razum i udarate glavom u zid!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Decembar 2, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Ili se kajes sto si prod'o?! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 2, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zalim kako je zavrsila karijeru, a sto sam je prodo ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 3, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Gladaj samo ti ktm-a da ne podvrgavaš istim glupostima.. siguran sam da bi jadničak mnogo pre išao na otpad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 3, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ozloglaseni KTM je samo trazio novi cep za hladnjak, STeneru poznajem i rado je se secam, preziveo sam sa njom mnogo lomova kostiju i mnogo lepih kilometara... Valjda je to logican razvoj svakog endurasa! Ne mogu da verujem.....ovo je najlepsi Zexov post koji sam video . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 3, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lepsi je i od tebe!!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Decembar 3, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan provjerio karbove ali ne vidim nigdje da curi naručio sam 2 kompleta za slavine hvala za savjet.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatinac62 2 Napisano Decembar 5, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Otok Hvar, Hrvatska Motocikl: Varadero 1000, XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo ekipa, novi sam na forumu i imam jedan problem sa ST10. Kada vozim po makadamu malo duže onda mi motor počinje trokirati, a kada vozim po cesti onda nemam taj problem. Još jedan problem je taj da ako motor nisam palio pet šest dana onda mu treba duže verglanja da upali i poslije toga pali iz prve. Napominjem da mi rezervoar nije baš najčišći, ali sam ga jednom već čistio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 5, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nekad valja i filter za vazduh izduvati/zameniti.. karburatori na čišćenje i ventile na štelovanje.. Ali džaba sve ako je tank rđav.. onda mora prvo on.. mada se nešto ne sećam da je nekom bio rđav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatinac62 2 Napisano Decembar 5, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Otok Hvar, Hrvatska Motocikl: Varadero 1000, XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan filteri su novi , a rezervoar jest rđav, ventili mi se ne čuju baš, jedino što karburatore nisam čistio pa ću i to probati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 5, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Koja svrha čišćenja ako će opet trunje da ga zaprllja? Prvo otkloniš uzrok, pa onda lečiš kvar.. Ja sam pokušavao jedan rezervoar da sredim.. pa sam odustao i dao liku koji je to odradio za 50e, ovde u Bg.. Postoji i filter za benzin sa malim magnetom za rđu.. ali ako je stvarno rđav rezervoar mora da se sredi ili menja.. inaće ćeš stalno muku da imaš.. A ventili se sa vremena na vreme kontrolišu, ne mora da se čuju a da nisu svi u propisanom razmaku.. Samo ipak mislim da je bolje da to daš stručnom licu da odradi.. ako mi ne veruješ pitaj Popsija koji mnogo voli da se igra sa šrafčićima u Šumarevoj garaži.. Ok je ponešto čačkati oko motora.. ali ozbiljniji zahvate ipak bi trebalo da rade ljudi sa iskustvom kojima je to posao, ili dugoghodišnji hobi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 5, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ti je rekao Vlajko... i to proveri karbove jel moze da se desi da su ti pukle vakum gume . Takođe proveri na kraju creva koje ulazi u karburator imas kao neki mali "čep" tj. sito koje glumi filter goriva... ako je začepljeno očisti i trebalo bi biti u redu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatinac62 2 Napisano Decembar 5, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Otok Hvar, Hrvatska Motocikl: Varadero 1000, XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi na informacijama ali ovdje kod mene nema ko da mi odradi rezervoar a bogami ni ventile, tako da ću možda morati potegnuti na proljeće ili u Laboratoriju ili kod Popsya, zavisi s kim se dogovorim i koji bude imao više vremena. Zahvaljujem se još jednom i pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 5, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan NEEEEEEE kod Popsy-a nikako da radiš motor. Da se voziš sa njim da, savet da dobiješ da, ipak ima najveće iskustvo oko Tenere. Ali prijatelju, ako oćeš da ti motor ostane u komadu, za Boga miloga ne čačkaj motor sa njim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 5, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan NEEEEEEE kod Popsy-a nikako da radiš motor. Da se voziš sa njim da, savet da dobiješ da, ipak ima najveće iskustvo oko Tenere. Ali prijatelju, ako oćeš da ti motor ostane u komadu, za Boga miloga ne čačkaj motor sa njim. Što druže Aćimo? Brat Popsy se non-stop vozi, znači da sve funkcioniše? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 5, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi na informacijama ali ovdje kod mene nema ko da mi odradi rezervoar a bogami ni ventile, tako da ću možda morati potegnuti na proljeće ili u Laboratoriju ili kod Popsya, zavisi s kim se dogovorim i koji bude imao više vremena. Zahvaljujem se još jednom i pozdrav. Samo ti ponesi ribe i maslinovo ulje... motor cemo vec srediti negde!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...