Vidra Boy 2 Napisano Mart 26, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika... Imam jos malo nekih ako hocete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3310 Napisano Mart 26, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o Wauuu pa ovo izgleda preozbiljno.Jel asfalt hrapo hrapavi ili je "taliza" kao na putevima? Daj tih slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Kada ste bili??? ajde Slavisa pricaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Mart 26, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan p.s. koje je tvoje vreme na Grobniku? Ako je pitanje za mene...1:40 @ Vidra boy..ili ko god vec zna..koja je prosecna brzina na toj stazi kod Banja Luke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je subotiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan dok mi pricamo ljudi se voze,dajte da se organizujemo,treba nas 20 po 35evra i da zakazem termin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan p.s. koje je tvoje vreme na Grobniku? Ako je pitanje za mene...1:40 @ Vidra boy..ili ko god vec zna..koja je prosecna brzina na toj stazi kod Banja Luke? to je dobro vreme. cini mi se da marko jerman drzi rekord u stock sport klasi 1.29 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3310 Napisano Mart 26, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan .ili ko god vec zna..koja je prosecna brzina na toj stazi kod Banja Luke? Nadjoh na netu ovo "Staza u Zalužanima spada u brže staze u ovom dijelu Evrope, riječ je o stazi sa asfaltnom podlogom dužine 3.250 metara, minimalne širine šest metara i visinskom razlikom od dva metra na kojoj se vozi, tzv. lijevi krug. " E sad vidjeh na youtube da se vozi 1.30 sto mu dodje mnogo brzo, ali na samom snimku se vidi da nije bas upeglana tj truckava je, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to je dobro vreme. cini mi se da marko jerman drzi rekord u stock sport klasi 1.29 Ma, to mora ici jos dole..ja licno nisam zadovoljan..ali sa mojom visinom i kilazom je OK...ali siguran sam da ako ove godine budem isao kao i prosle..1:38 mora da se zabelezi...mislim da je rekord staze 1:29..a u Hrvatskom prvenstvu 1:31 ili mozda od prosle godine 1:30. Samo sto ti momci prave ta vremena na novim gumama, a ja na polovnim...Al sam se sad opravdao ;D ;D :D @ Braco Interesuje me prosecna brzina...Grobnik spada medju brze i prosecna brzina je oko 170 km/h...pa rekoh to mozda ima neko kao informaciju, jer vidim da je jeftina, pa mozda vredi probati.. @ Alex...plasim se da ovo ne ispadne kao mnoge stvari u Srbiji...svi hoce, ali kad dodje do realizacije..kud koji mili moji. Lepi dani su tu...35 evra, jbg, i nije bas mnogo za nesto sto volis..ali... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su slike sa staze u Subotistu, vozac je Slavisa(Cviko) iz Loznice, ja sam samo slikao. Asfalt je perfektan! Na slikam se samo vidi da je prasnjav ali su nam oni ljudi sto rade rekli da vatrogasci treba da dodju da ga operu. Evo jos malo slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa 2 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda... Ljudi, ja sam raspolozen od sledeceg vikenda bilo koji. Ali smo cini mi se zakljucili da je bolje da sacekamo da se odrzi trka, pa onda mi. Do tad cu naci i kombinezon nadam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 27, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan evo ja sad iz subotista,bio sam sa aresom i jos jednim drugom,stvari slede ovako,moramo da zakupimo ili pola dana ili ceo dan,sto znaci 3000eceo dan ili pola dana 1500,slobodni su radni dani i nedelja,sta da vam kazem,izgleda skupo na prvi momenat ali ako nas dodje 50-tak sto mislim da nije mnogo,zakup staze bi nas izasao po 50-60e ceo dan.moze to lepo da se organizuje,sta da vam kazem takoje kako je to su njihovi uslovi i tu nema popusta(trazili).pa valjda nas ima toliko koji zelimo da peglamo.Jedino mora da se uplati 10-tak dana ranije pa da vidimo koje ta osoba koja ce da napravi spisak i da uzme pare,i da se vozimo ko ljudi.nisam nista slikao jer kolega je vec stavio slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A samo mi reci sta dobijamo za tu cifru? Samo stazu? A redari, vozilo za odnesenje motorcikla i povredjenog ako neko padne, ambulantna kola sa ekipom...bilo sta? Ako samo traze kintu, a nista ne nude...onda su vrlo neozbiljni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Pa sigurno ima 50-60 ljudi koji hoce da se voze ali teeeesko da svi mogu da se uklope u jedan dan( obaveze i sve). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Mart 27, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan A samo mi reci sta dobijamo za tu cifru? Samo stazu? A redari, vozilo za odnesenje motorcikla i povredjenog ako neko padne, ambulantna kola sa ekipom...bilo sta? Ako samo traze kintu, a nista ne nude...onda su vrlo neozbiljni... Samo stazu. za ostalo se snalazi organizator tj klub koji organizuje trening. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 27, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan A samo mi reci sta dobijamo za tu cifru? Samo stazu? A redari, vozilo za odnesenje motorcikla i povredjenog ako neko padne, ambulantna kola sa ekipom...bilo sta? Ako samo traze kintu, a nista ne nude...onda su vrlo neozbiljni... Samo stazu. za ostalo se snalazi organizator tj klub koji organizuje trening. Po meni previse neoybiljno...! Umesto da organizuju da staza moze da se iznajmljije svaki dan, tj svaki koji se slobodan, da po vozacu bude neka odredjena cifra, oni deru... Ovako bi svako isao da je org, samo platis i vozis... Mislim da bi mnogo vece pare uzimali a svima bi bilo lakse... I njima da dovrse stazu, i nama da vozimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Mart 27, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan e pa sta da radimo tako je u ovoj zemlji,to nude ocemo-necemo,najbolja bi bila nedelja,ares jesi reg.motor uzgred.Sta je 3000e nista to vadimo iz malog dzepa,shala,aj ljudi da probamo ja sam optimista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Mart 27, 2010 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan e pa sta da radimo tako je u ovoj zemlji,to nude ocemo-necemo,najbolja bi bila nedelja,ares jesi reg.motor uzgred.Sta je 3000e nista to vadimo iz malog dzepa,shala,aj ljudi da probamo ja sam optimista Mislim da je cifra bezobrazno velika. Mogu samo da zamislim kakav bi skandal U SAT-u napravio Alvirovic , da je neko drugi u pitanju. SRAMOTA . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Mart 27, 2010 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Ninja66 Da je ovo već razrađena stvar kao što je u Mađ. ili Hr. cifra ne bi bila toliki problem. Sigurno bi se pojavilo dovoljno ljudi da po osobi ispadne prihvatljivo. Ali za prvi pokušaj je u najmanju ruku odbojna. @ Svi ostali Bojim se da je ovo malo koplikovaniji zahvat nego što je delovalo na početku teme. Mislim da bi Bjbikers trebalo da se pojavi kao klub i dogovori nešto sa vlasnicima staze. Trebaće par dragovoljaca za redare, ambulantna kola par bolničara, striptizete... Ako to bude išlo preko foruma (kluba, firme, šta li je već) onda bi i neko sponzor mogao da se isprsi za deo cifre. Ili više njih. Sad bi rtebalo vlasnike foruma uvući u ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Mart 27, 2010 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan @ tocrank Jedino mi je drago sto su najzad skinuli maske i otvoreno pokazali koji im je jedini interes , a to je cist interes. 8.000.000 eura je kostala izgradnja. Da li je iz njihovog dzepa ili subvencije drzave ? Obecavana je besplatna edukacija u svim gradovima Srbije i na samoj stazi. "Predsednik SO Pećinci Živko Marković rekao je da očekuje pozitivne efekte od gradnje poligona u toj opštini, i to kroz izgradnju putne mreže značajne za celu opštinu i brži razvoj turizma. Opština je, kako je istaknuto, dala svoj doprinos realizaciji projekta stvaranjem pravno-tehničkih pretpostavki u vidu promene namene zemljišta iz poljoprivrednog u građevinsko i ulaganjem u infrastrukturu." Itd.,itd. “Prevashodni cilj projekta je unapređenje bezbednosti učesnika u saobraćaju. Na poligonu će vozači moći da steknu znanja koja je rizično sticati na otvorenom putu, a deo piste namenjen je ispitivanjem komponenti i sistema za različite vrste vozila”, izjavio je direktor NAVAK-a Momir Alvirović. Već od narednih meseci NAVAK će ponuditi besplatnu obuku vozačima u najvećim gradovima u Srbiji, dodao je on." Licemerje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Mart 27, 2010 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan E brate, ja nikad nisam ni sumnjao! Ko ih jebe samo da se nekako organizujemo da napravimo "track day". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Mart 27, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Mogli su bas i da zaokruze na 5000e. Ne mogu da verujem koji bezobrazluk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uopste nije naivno voziti na stazi bez redara..i ambulantnih kola. Ne dao Bog da se neko teze izlomi...kako cemo ga sa staze do ulaza dovesti..pa od ulaza do bolnice..koju usput i ne znam gde ima najbliza. U tim trenutcima, ako su teske povrede sekunde mogu znaciti mnogo...a vidim njih zabole :-(( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Mart 27, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ozbiljan dobrovoljac za redara, ako bude ista od tog skupa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Mart 27, 2010 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ozbiljan dobrovoljac za redara, ako bude ista od tog skupa... To je pravi pristup!! Nije nemoguće da se organizuje dan na stazi. Prepreka je to što bi zainteresovani morali u napred da daju lovu nekome da bi taj neko ne bi išao bez gnjurca u svatove. Ako neko hoće da iznajmi stazu mora da kaže koji ga datumi interesuju i da odabere od ponuđenog. S obzirom da svi koji su u napred dali lovu imaju neke obaveze što sa sobom povlači ne slaganje oko datuma. Način na koji se ovo organizuje napolju je sledeći. Moto klub ili udruženje građana ili "ekipa" svojom lovom zakupi stazu, organizuje redare hitnu pomoć, .... a zatim počne da prodaje ulaznice za unapred određen datum. Ukoliko dan za koji su se opredelili bude strašno loš, t.j. veliko nevreme, onda se u zavisnosti od dogovora sa vlasnikom staze dele troškovi između organizatora i sponzora. Problem sa Alvirovićima i sl. je što ovo nikad nisu radili pa im je nastup "daj pare i ćuti" TREBA DA IH SMUVAMO!!! S obzirom da lova nije mala podrazumeva se da su sve propratne aktivnosti kao što su fotografisanje vozača na stazi, prodaja suvenira... u "vlasništvu" organizatora moto dana (evo ga naziv za svetkovinu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...