sarma 0 Napisano Mart 5, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan U sredu sam krenuo put Bačkog Petrovca na preko dve decenije starom atx-u rešen da ga tamo zamenim za podjednako starog bt50 (šifra - govno za govno ). Posle 4 sata vožnje po starom putu stignem na odredište i lepo se sve dogovorim sa čovekom te preuzmem novu kosilicu. Kako sam kasno krenuo na put, počeo je da me hvata mrak i nakon što sam video tri traktora potpuno neosvetljena na putu do Novog Sada i pogodio dve rupe na putu, odlučih se da se ne kockam i krenem auto-putem. Nakon sat vremena nezanimljive noćne vožnje, tokom koje sam proklinjao sebe što nisam poneo džemper i bolje rukavice, neleteh na veću udarnu rupu dok sam izbegavao jednu ogromnu. Nakon toga put je bio jeziv jer mi se i motor počeo ponašati mušičavo a i broj rupa se naglo povećao. Istina, stigao sam na Zvezdaru iz Petrovca za dva i po sata ali mi je delovalo 10 puta duže. Da ne pominjem vozače po auto putu... Bt je ste živahniji motor od atx-a ali da sam znao da ću na kraju dana da se osećam kao kozački jahač nisam siguran da bih se odlučio na zamenu. Nisam bi siguran gde da stavim ovaj post pa sam zato rešio da otvorim temu, pa se nadam da mi nećete zameriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 5, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ma bitno je da si tigao ziv i zdrav, sve to ide u bajkerski staz......barem si naucio da treba jace da se obuces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13592 Napisano Mart 5, 2010 Ne silazi, 7590 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ti bas imas muda. Ja ne bih smeo da se upustim u to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 5, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ih.. mojne to "govno za govno", tomos je motor - ostalo su njegove (malo tehnčcki razrađene) kopije svaka čast! što kaže Alekre - imaš... svako novo iskustvo, a pogotovo ovakvo je nova školica života - i hvala što je šeruješ sa drugima p0z. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sarma 0 Napisano Mart 5, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Jedina stvar koju bi zaista preporučio svima da ubuduće imaju kad sednu na motor (pored toplije odeće ) je reflektujući prsluk. BT 50 je ofarban u crno, crna mi je kaciga, nosio sam braon pilotsku (SFRJ) jaknu i maskirni ranac pa sam na autoputu jedno 100 puta pomisliokako bi mi taj prsluk dobro došao. Stao sam na skoro svakoj pumpi usput da ga kupim ali kao za inat nisu imali. Nisu imali ni novina, kad smo kod toga, jer sam hteo da ih iscepam i naguram pod jaknu i pantalone koliko sam bio promrzao Ali sa hladnoćom sam se nekako i izborio a prsluk bi me bar umirio znajući da me onaj iza mene dobro vidi. Ovako sam svaki put palio migavce naizmenično barem da skapiraju da nekog tu ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Mart 14, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma hrabro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...