Jump to content

Moto Zajednica

Elektronika: 3 u 1 (ili X u 1)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 402 postova
  • Motocikl: Honda VFR800F

Sad nesto gledam. One lampice sto si mislio da stavis za grejace rucice, podmazivanje lanca i sta jos, od toga si odustao ili...?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1826 postova

E, nisam odustao. Morao sam sve da pomerim malo nanize, pa nisam crtao LEDove na plocici. Najverovatnije cu signalizaciju malo smanjiti, i koristiti SMD LEDove kako bi sve stalo. Malo je tesno... deluje kao da ima mesta ispod prozora LCD-a, ali sama plocica smeta da se LEDovi komotno montiraju. Moracu malo da improvizujem. :P Steta bi to bilo izbaciti. Ako bas ne budem imao izbora, bice samo LEDovi, bez grafike, ali se nadam da cu naci zgodno resenje.  ;)

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Pa lepo je vreme, druže :) VOZI SE :) Posle ovolike kišurine, verujem da je Fibra jedva dočekao da se bar malo provoza :)

• Drug član, 1826 postova

Aleksandre, kao sto rekoh sledeci korak je lasersko secenje, za sta trenutno nemam vremena. Projekat ce sacekati da prodje godisnji odmor.

Jageru, jesam jedva doekao lepo vreme, ali na zalost jako se malo vozim. Sto Ekrem rece... pos`o-kuca, kuca- pos`o. :D

Prezatrpan sam nekim radovima na i oko motora do relija. Cimanje oko plastifikacije nosaca za bocne kofere, pa resetka za top case, pa instalacija interkonekcije za svetla na koferima, pa radio stanica... sinoc sam oko veze napokon sve zavrsio. Danas moram da navatam nekoga da je testiramo u voznji... Jebiga, svi moji projekti dugo traju, ali ima ih jako puno i sve nesto paralelno radim, pa se neki uvek malo zapostavi.

• Integrisan, 8564 postova

... Danas moram da navatam nekoga da je testiramo u voznji...

Ja vec par dana shemu kuca-pos'o garniram sa voznjicom do Mladenovca i nazad via Avala (x2,3 ;))

U tom smislu imas pp...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja