kojaxl 0 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan -Danas kacim motor,tako da ce uskoro biti postavljene slike gotovog motora! Samo jos sunce da sine . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 25, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, ajde.. cekamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan skidam kapu druže... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1955 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, koliko je trajalo ovo generalno stedjivanje, jesi li jos nesto(negde) radio ili samo ovo? Inace, alal vera, majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 27, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! Uzgred, kako si uradio ovo? Mislim, kako si sredio ovo što je bilo oguljeno? Gitovanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan -Za Boki64 : Poceo sam da ga rasklapam polovinom decembra i traje evo sve do sad.Danas mu menjam razvodni lanac i ako sve bude u najboljem redu sutra bi trebao da bude gotov skroz! -Radio sam jos po nesto ali ne za druge,vec samo za svoju dusu-do sada.Cerkin automatik i opel suzu,koji su uradjeni u ovom fazonu.Ako neko zeli,nije mi problem da okacim koju sliku.Automatik je takodje jako lepo ispao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan -Za Acima: Dekne su skroz ociscene od stare farbe,izvodenisane,naduvane sa aluminium prajmerom i potom prefarbane.Nista posebno,samo sto treba imati zivaca i vremena!Ta ogrebotina sto se vidi na slici,nije ostecena dekna,mozda tek-tek malo,alo to je izvuceno sa finom vodenom,tako da ne,nema gita! -Jos jednom hvala svima na lepim komentarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,stvarno pedantno Daj i ostale slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo,jos koja slichica dok ne bude i poslednji detalj na svom mestu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uvek za rucni rad,ali ovo je rad zivaca! svaka ti dala i crna i plava!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan -Evo i samog finisha - stelovanje ventila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano Mart 1, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast majstore! Za ovo treba stvarno imati puno volje i još više živaca!!! Bravo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan -I,konacno ! Nakon vise dana rada,najzad sam isterao motor iz radionice!Po vasim komentarima,rekao bih da vam se svidja to sto sam radio preko zime.Ovim putem zelim da se zahvalim svima koji su pogledali ovo sto sam postavio a pogotovo onima koji su ostavili svoj komentar. -Ukoliko nekom treba neka pomoc-informacija-bilo sta,eto nek se zna da nisam škrt na rečima i ako mogu da pomognem-pomoćiću! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 1, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nov motor, šta drugo reći, zlatne ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joe1000f 0 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kiseljak BiH Motocikl: Honda XL1000V Varadero;Honda XLV750R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na volji i uloženom trudu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan sto duze kledam to mi se vise namece pitanje,da bi mi ga bilo zao poterati po blatu i za............ posao! svaka cast,za posao!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4789 Napisano Mart 1, 2010 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan NOVO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Mart 1, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan bravo majstore skidam kapu :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa restauracija.Cestitam majstore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 1, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Bra'o majstore! Za ovo stvarno treba i živaca i vremena. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Mart 1, 2010 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Svaki šraf ??? Neverovatno. Kaži slikao si prvo neki otpad pa onda novo uveženi motor koji je prešao 10km i bio parkiran u dnevnom boravku pa nas foliraš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Mart 1, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde lepo ti sada nama priznaj iz kog si ga izloga isterao ;D Pratim ovu tvoju temicu od početka i mogu samo da se sramotim kako si ovo odradio, SVAKA ČAST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojaxl 0 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio je u izlogu pre nekih 20god! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...