freetruck 3 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan / Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 5, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam hteo da produzim do Iriga,al` sam se bojao da ne ostanem bez gorive negde u Pizdincima,pa sta onda..tura je odlicna,jedino me malo hebe penjanje uz Cortanovce...al` vredi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano April 5, 2010 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Muljaz, fantasticno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano April 5, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Muljaz, fantasticno! +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano April 7, 2010 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Muki, kako te sluze ovako Minarelli 250? Potrosnja, brda i to? Vidim ti se slatko navoza Jel isti motor u Majesty 250? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2081 Napisano April 7, 2010 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Isti kao u jamasi. 50000km bez nekih problema. Off-a koliko hoces, a i punog gasa isto koliko hoces. Svi sa kojima se vozim imaju jace masine. Da me ne bi cekali ja onda non-stop pun gas. Redovno odrzavane i to je to. Drago mi je da vam se svidja kako je ofarban. Ovi sto su videli uzivo kazu da je extra. Ja jos nemam konacno misljenje posto nisam ostvario sve planirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde ajde nemoj da kukas .. mozes i ti sa tvojim chajnamenom sa nama heheheh )) uskoro cu da je apgrejdujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Dje ste! VOZITE LI VI ILI...... ;D dje je ovaj podforum vise e?! Danas sam nesto cackao oko motora, i usput odlucio da promijenim sijalice..., stavio sam Osram Night Breaker (H7) i mogu vam reci da baca mnogo, mnogo..dobro bijelo svijetlo, na nju pise da je jaca za 90% od standardne sto se moze i uociti, stvarno je za svaku preporuku, a i usput sam nasao site za pretragu .pdf fajlova, pa i tu imate owner manuale ako nekom budu trebali i ako ih ne moze naci.... http://www.scribd.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2081 Napisano April 15, 2010 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam davno jos stavio te sijalice. Morao sam da ugradim releje posto su fabricke sijalice bile 35w, a ove su 55w. Desilo se da mni je izgoreo prekidac za svetla. Sijaju mi obe u isto vreme, bilo da je dugo ili kratko. Sa starim sijalicama je bilo odlicno svetlo, a sa osramom prebija kako sija. Nije da su 90% jace, ali razlika jeste primetna. Posebno po mokrom putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano April 16, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam davno jos stavio te sijalice. Morao sam da ugradim releje posto su fabricke sijalice bile 35w, a ove su 55w. Desilo se da mni je izgoreo prekidac za svetla. Sijaju mi obe u isto vreme, bilo da je dugo ili kratko. Sa starim sijalicama je bilo odlicno svetlo, a sa osramom prebija kako sija. Nije da su 90% jace, ali razlika jeste primetna. Posebno po mokrom putu Meni su fabricke isto 55w pa srecom nisam morao ugradjivati i relej. Bile su i prije Osram-ove, ali ne znam tacno koje, jer sam ga kupio tako, dobro su stvarno i stare svijetlile, al su vise bacale na zutu boju, al ove sada su stvarno vrh, sto i ti kazes stvarno se primijeti da su jace, sad 90% ne znam tek sam ih stavio pa mi se izgleda pricinilo , al vidi se razlika nema sta...jos i bijelo cisto svijetlo bacaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano April 16, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nesto o ovom skuteru,... cisto bzv. me zanima...svidio mi se izgled nesto :o :o :o Honda Faze 250 2010 Ja mislim da je cijena oko 4500€, ne znam tacno negdje sam procitao...nek ispravi neko, ali za koje je ovo trziste ?!? Cini mi se samo za Japan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2081 Napisano April 16, 2010 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gde da kupim prednje disk plocice za panteon 150, 2001god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 22, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Prodaj onog dzipa pa se vozaj k`o covek ;D Nego,jel ide neko na skup u SM?Razmisljam se da odem u petak,svira Nightshift..ima zainteresovanih za laganu voznju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano April 22, 2010 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend neko u Smederevu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... SEKTA.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano April 27, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim bajkerima, scooterasima i naravno suvozacima bilo kojih dvotockasa... Malo predstavljanje: vozim silver winga 600 i prelazim sa njim vrlo ozbiljne kilometraze sa (ponekad ) vrlo ozbiljnim motorima, toliko ozbiljne da se i vozaci ovih cetvorotockasa pitaju kako ... kad malo udjem u upravljanje sajtom, potrudicu se da pokazem i neke zanimljive destinacije... Za sad samo slika mojih lepsih polovina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano April 27, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan i samo da se zahvalim CIKA ZUBI za pomoc na putu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano April 27, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li sam spomenuo da prodajem odlicnog x9, i da zainteresovani mogu da pogledaju na oglasniku ;D ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano April 27, 2010 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno, postavi slike i neka iskustva iz putavanja skuterom. Ja planiram da kupim neku skutercinu i da idem svuda negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano April 27, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj pod prodajom skutera, i ona slika gde je motor napakovan za more i stoji kod Visegradskog mosta, e taj je... pritom taj trosi 4,5 litre na otvorenom, pun stvari i nas dvoje !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan i ja da se javim,Xciting 250 jel zna neko gde mogu da nabavim delove za njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...