RS 132 Napisano Octobar 1, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Tebe sam pominjao juce, nadam se da nisi stucao !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5145 Napisano Octobar 1, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni ostaje samo da Vam poželim sretan put i lepu vožnju.Danas sam celo popodne na snimanju (video i foto) Sutra svadba kreće u 10 pre podne a u nedelju Krštenje u 12 h. (dogovor od pre 3 sata) Sa jedne strane tezga je uvek dobrodošla (od toga hranimo decu a na kraju krajeva i sipamo gorivo) a sa druge strane mi je krivo što otpadam a taman je utvrđena ruta.A ja sve kao "ajde dogovorite, eto i nas"... Šta da kažem: Izvinjenje sabraći - neki drugi put , rado ću se priključiti.Molim Vas samo da napravite nešto slika pa bar da mogu bar tako da se naslađujem. Dakle kao što rekoh LEPO SE PROVEDITE I NAUŽIVAJTE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 2, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nista Shapo, hocemo li onda mi negde sutra?! Koliko si raspolozen za voznju van Beograda!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Greifer 15 Napisano Octobar 2, 2010 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze, oce i ortak sa burgmanom 200 sa nama, kako to da niko vise nece da ide....Sta je sa dexterom? Kaze ortak da ima neki festival vina u sremskim karlovcima. Meni je sve jedno, moze sever moze i jug, u kraljevu su auto moto trke negde po ulicama se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 2, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan kad moram sebe citirat... a sta mislite da posetite "dane vina" u S. Karlovcima? http://www.karlovackilist.co.rs/aktuelnosti/karlovacka-berba-grozdja-program.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 2, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, oce i ortak sa burgmanom 200 sa nama, kako to da niko vise nece da ide....Sta je sa dexterom? Kaze ortak da ima neki festival vina u sremskim karlovcima. Meni je sve jedno, moze sever moze i jug, u kraljevu su auto moto trke negde po ulicama se vozi. Ako odemo do KV onda se treba provozati dolinom jorgovana, a to je sveukupno 500 km. Sto se tice vina to mi nije nista pametno, odes da slusas neki hor kako peva, nista me tu ne pali uopste. Reci koliko km pravimo i ja pravim turu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Octobar 2, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Octobar 2, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li do kraja vozili negde, ja sam citav dan imao nekakvih obaveza, nisam scooter ni upalio, jebiga odraslo se mora da se sljaka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 2, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ko hoce da se pridruzi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=61569.msg942944#msg942944 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2092 Napisano Octobar 2, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan BMW prototip.... 800ccm.... Vukasine valja li ovo umesto GP-a?! Kao da ce da valja. Meni licno lepsi od GP-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13238 Napisano Octobar 2, 2010 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, jel ima neko iskustva sa Burgmanom 400? Konkretno me zanima koliko je pouzdan i koliko km moze da prebije do generalke. BTW, cim nabavim neki maxi eto i mene pa cemo skuteraske ture polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5145 Napisano Octobar 2, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Momci, jel ima neko iskustva sa Burgmanom 400? Konkretno me zanima koliko je pouzdan i koliko km moze da prebije do generalke. BTW, cim nabavim neki maxi eto i mene pa cemo skuteraske ture polako. Godište...Prešao...? Daće Bog biće vožnji...Samo se ti na maxiraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Octobar 3, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stariji Burgmani 400 nisu poznati kao dobar pazar - puno troše ulja. Čovek od koga sam kupio svoj X9 je došao do njega tako što je za njega menjao svoj AN400, i sledeći vlasnik (koga sam takođe upoznao) je imao opravke u vrednosti skoro 600 evra dok nije doveo mašinu u red. Isti tip se žalio i na potrošnju goriva - ne sećam se koliko, ali znam da sam se iznenadio (npr. 6Lna100km) Takođe, našao sam na jednom forumu koji redovno pratim da im auspusi nisu od nerđajućeg čelika pa propadaju, kao i da im izbija rđa negde na zadnjoj osovini pa je skidanje zadnjeg točka pakao. Tu je i slabo ubrzanje između 50 i 70kmh, koje vlasnici rešavaju Malossi varijatorom. Ima tu i nekoliko horor priča o potpunom remontu jer je agregat ostao bez ulja nekoliko hiljada posle servisa... Čini mi se da AN400 nije dobar pazar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13238 Napisano Octobar 3, 2010 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo nesto od 2000 do 2002 godista. E sad, nisam pametan. U toj klasi ne znam sta bi bilo dobar pazar da se uklapam u neku cifru od oko 1500 jura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 3, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Majestic 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Octobar 3, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se danas konacno provozao do Miselkuka - NoviSad 120-130 km lepo samo hladno u povratku oko pola pet, bilo dosta motora i zainteresovanih za scooter, kao dosadili im R-ovi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13238 Napisano Octobar 3, 2010 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan PedjaR: Nekako mi se Majesty ne svidja. U tom slucaju bih se pre odlucio za Leonarda 250. @Dexxter Skuteri nisu motori Vole da kenjaju a kada sednu vec menjaju misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Octobar 3, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je i bilo, kad je seo odusevio se, dosadilo mu da se rve sa 1000, doduse sve su to momci od 40 tak god.....Realno i istina je da nije lako biti stalno u grcu a tako je na R-u. Nikako da sretnem nekog komunikativnog a da ima t max-a ili burman 650 da sednem i da vidim kakav je polozaj na njima da li da planiram da aprilia poraste ili da se okanem razmisljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 3, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno su bolji od AA500, ali ne kolika je razlika u ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5145 Napisano Octobar 3, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel bilo danas kakve organizovane vožnje ? Ako jeste dajte koju fotku da nam curi mast niz usta... Ako nije daj da se organizujemo konačno.Sanjam da napravim fotke gde se vide 10-15 maxija na gomili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 3, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bilo danas kakve organizovane vožnje ? Ako jeste dajte koju fotku da nam curi mast niz usta... Ako nije daj da se organizujemo konačno.Sanjam da napravim fotke gde se vide 10-15 maxija na gomili. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=61569.msg943693#msg943693 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5145 Napisano Octobar 3, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo , lepo, makar ste Vas trojica bili. Biće još prilika, ko zna možda i ove jeseni. To što je sada malo zahladnelo ne znači da neće biti još lepih dana. Valjda ćemo se okupiti u većem broju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Octobar 3, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan e jbg,ja taman cekao neku voznju,al kasno videh ovu temu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 3, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko je isplanirati odmah sledeci vikend zbog obaveza i vremenskih uslova. Ja znam da u subotu ne mogu jer radim. Opet, zelim da iskoristim malo ovog vremena sto je ostalo. Pratite temu, sigurno ce nesto biti ako je neko zainteresovan moci ce da se prikljuci. Naravno, dajte predloge, ovakva organizacija je dovoljna i dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5145 Napisano Octobar 3, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja takođe radim u subotu ali nedelja je za sada prazna. Ako nas bude mogli bi proći rutu koju je Sasha predložio ili nešto uz Drinu... Ako ima još predloga i zainteresovanih javljajte se da nas bude što više. Da se vidi da i nas maxija ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...