ACO610 49 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Najljepše dionice za voziti kroz BiH. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 23, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan :o :o mmmmmm, ovuda moram obavezno proći.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Februar 23, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Cekam te Tomooo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 23, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Cekam te Tomooo!! Pre mene ćeš ti do Umaga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Februar 23, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Mozda , ako je na putu za Ljubljanu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Najljepše dionice za voziti kroz BiH. Izvini, ali prikačio si negde te deonice da se vide? Ja u tvom postu vidim samo tu jednu rečenicu i ništa više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 23, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Najljepše dionice za voziti kroz BiH. Izvini, ali prikačio si negde te deonice da se vide? Ja u tvom postu vidim samo tu jednu rečenicu i ništa više Mozda zaboravio covek da zakaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Uz uvaženo poštovanje vas bajkera sa puno zjezdica, pravo da vam kažem i nemam nešto puno slika sa ovih dionica a ni uopšte, ali to nemora značiti da malo putujem. Član sam moto kluba Il-Paradiso I.Sarajevo i za sezonu 2009 prešao sam oko 15 000km uključujući i odvožen dio turističkog moto relija. A ova rečica kako je vi nazvaste to je Dunav kod Velikog Gradišta a preko je Rumunija. I nemojte ovo shvatiti ništa lično a o mojoj kilometraži odlično zna uvaženi gospodin braco, ja ne slikam motor iza svake krivine i nešaljem mnogo postova već kako ih nazivate. Ja volim više da vozim nego da slikam, a ovaj forum zamišljm kao mjesto na kome možemo zamjeniti svoja iskustva, i pomoći jedan drugom, a ne da se djelimo po nekakvim zvjezdicama kao dasmo u vojsci koje se nestiču sa ljubavlju prema motoru nego prema računaru i foto aparatu. Za mene lično lijepe su sledeće dionice: Trebinje-Bileća-Gacko; Mostar-Jablanica-Konjic ; Teslić-Borja i naravno Han Pjesak-Sokolac- Romanija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, pusti zvezdice Nisu one nikakvo merilo na forumu.... Ko je čovek, čovek je, bez obzira imao jednu ili sto zvezdica. Što se tiče relacija koje si predložio, sigurno su lepe, pogotovo one koje motorom nisam obišao. Šteta što nemaš slika, da nam bar delimično dočaraš kako to sve izgleda. Za potpuni ugođaj svakako treba tamo otići. E sad, to da ne slikaš kod svake krivine... pa slažem se sa tim, ni ja to ne radim. Imam čak iznenadjujuće malo slika s obzirom na 22.000km koliko sam ih utukao prošle sezone. No, svako veće putovanje je ovekovečeno bar sa nekoliko fotografija. Uspomene su čudo, a i u hladnim zimskim danima vrlo dobro dođe malo podsećanje gde si protekle sezone bio, a gde ćeš ići sigurno još koji put.. Zato, nosi fotoaparat Sve najbolje, Jager Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17534 Napisano Februar 24, 2010 Integrisan, 8335 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za mene lično lijepe su sledeće dionice: Trebinje-Bileća-Gacko; Mostar-Jablanica-Konjic ; Teslić-Borja i naravno Han Pjesak-Sokolac- Romanija. Sve potpisujem i dodajem: Brcko-Banja Luka (koridorom, narocito, rano ujutro ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Februar 24, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa tobom da treba napraviti koju fotku, a vjeruj mi da većina i onako malo mojih slika, su sa moto skupva, a ne sa same dionice puta, ja mislim da je to ružna navika koju ću svakako da promjenim ove godine. Nadam se da đemo se uskoro sresti. SAMO DA POČNE OVA SEZONA! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se nadam da ćemo se sresti. S obzirom šta sam sve isplanirao za ovu sezonu.... čak je i vrlo moguće da naletiš na mene ;D Africa Twin, SU tablice. Ako me vidiš, viči, deri se, urlaj, samo da te primetim A sezona.. pa POČELA JE ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bar jednom nedeljno idem u Bosnu poslom, od toga sedam meseci godisnje motorom, tako da odlicno znam te puteve. Najlepsa deonica mi je preko Han Pijeska, Sokolca, Romanije. Na Han Pijesku postoji kafana, lovacki dom...uvek dobra jagnjetina, vrlo preporucujem . Izdvojio bih i put od Bilece, Trebinja pa sve do Herceg Novog.... @ Jager Usio si me prosle sezone, ja presao jedva 19 000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 24, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Trebinje-Bileća-Gacko uf.. ovde sam ja unishtio svoj motor pa me chovek shlepao do mokre gore ali je dobra deonica za peglanje zato je i crkla stara raga, popila svo ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 24, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Cim uzmem jaci motor,prva veca destinacija mi je putovanje do Gackog,moji su odatle poreklom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Najljepše dionice za voziti kroz BiH. Izvini, ali prikačio si negde te deonice da se vide? Ja u tvom postu vidim samo tu jednu rečenicu i ništa više ja isto nevidim nista osim prve recenice da li je do mene greska ili u cemu je stvar. interesuju me ove deonice moze se desiti da ove godine idem tuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 24, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @ Jager Usio si me prosle sezone, ja presao jedva 19 000. Aaaaaaaa.... slabo... slabo Ove godine planiram da uzduž i popreko predjem Bosnu na motoru. Imam tamo i rodbine sa mamine strane (ona je rodom iz Vlajića, pored Teslića). Zato me i zanima jako ova tema i preporuke za deonice koje ne smem propustiti. Ima neko malo slika puta i okoliša? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bosna je prelepa gde god isli. Samo dobra ekipa, i nista vise.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shelmi 2 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Pegaso Trail Prijavi odgovor kao problematičan Mokra Gora - Višegrad - Goražde - Foča, pa nastavak Tjentište - Gacko - Bileća - Trebinje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Mostar-Jablanica-Konjic i naravno 2. Han Pjesak-Sokolac- Romanija. Preterani putevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 24, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pored gore navedenih, ni Bihac-Jajce nije za baciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Februar 24, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam nekih slika al sad odoh na koju partiju CS-a pa drugi put.Inace ne putujem mnogo sa motorom i nisam ljubitelj moto skupova i moto klubova pa obicno vozim sam i sa istomisljenicima tamo gdje mi je "ceif" i kad mi ne je "ceif".Znaci bez komandi "predsednika" kad i gdje.Motor mi je velika ljubav al smatram da sa trenutnom saobracajnom kulturom nasih ljudi voznja je vise nego rizik pa kad sjedam na motor uglavnom sjedam da napunim baterije(to znaci da sam down i spreman sam na dozu rizika).Da ima staza na cestu bi vrlo rijetko izlazio.Ovo sto neko ide sa eR motrom i nesto on kao razgleda ili kaze nagledao se necega ne shvatam jer ja neznam da vozim i razgledam okolinu u isto vrijeme.Razgledanje ostavljam za putovanje automobilom. Za sve koji putuju od Zvornika preko Vlasenice preporucujem dionicu Vlasenica -Han Pijesak-Sokolac-Romanija.To je moj punjac , moja staza ...Put je pun krivina + kvalitetan asfalt ali savjetujem da za ljude koji ne poznaju taj put ipak malo blazi ritam jer u nepreglednim krivinama moze da se naidje na spori kamion , kravu itd...Inace dionica iznad Vlasenice je jedanput u godini i pista za brdske trke. Druga dionica koja je za razliku od prve je mnooogo brza i sa nekim starim JNA asfaltom (koji je pun mislim nekog mljevenog granita) i presijavaju se iskrice iz njega i drzi kao lud i dere gume je Gacko-Trebinje.I na ovoj dionici mozete cesto da sretnete govece iz udzbenika(Gatacko govece) ali je uglavnom preglednije nego u odnosu na prvu relaciju, mada se pegla velikim brzinama pa je rizik prisutan. Imam jos jednu dionicu al posle, i dobro dosli svi koji prodjete mojim krajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Neznam Braco na kakve komande misliš presjednika, članstvo u nekom moto klubu nije obaveza nego dobrovoljna stvar, a skoro za svaki vikend imaš dva do tri skupa pa odaberi gdje ti je volja da ideš, bar je tako do sada bilo. A koliko mene sjećanje služi ja i ti smo dosta puta zajedno vozili ovim dijonicama i nadam se i u buduće samo ovaj prokleti snijeg da spadne. "ŽIVLJELA SLOBODA" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Pardon rekao sam u množini "dionice" ustvari mislim na dionicu Vlasenica - Han Pjesak - Sokolac - Romanija . Braco nabaci koju sliku znam da imaš, zbog ovih ljudi koji vole naš kraj. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1280 Napisano Februar 25, 2010 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan imate ljudi oko b.luke dosta lijepih puteva,npr. preko manjace do mrkonjic grada, pa do teslića preko borija,itd... ali su to sve krace dionice,za jedan dan voznje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...