despic 7 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ZZR 600 2001 god. 72 kW, odjava u Sremskoj Mitrovici, prenos, nova tabla, saobracajna, zel. karton, sve zajedno 25 000 din. Tezak udarac. uf...verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Maj 13, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Pegaso 650 1998 Tehnicki u GSP garazama 413din (na par mesta mi trazili 1400din!!). Jedino sto su dobro proverili je broj sasije i motora Sva papirologija i polisa osiguranja 14500 (sa 1000 din usluga agencije) eeee, za sta smo mi protestovali po ulicama BGa. 15 soma za motor od 650 kuba sledeci put da zapalimo skupstinu, mozda nas shvate ozbiljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 13, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Produzenje registracije za 350cc (znaci grupa 250-499) 2T izaslo 9192din. Na tri rate na cekove. Plus tehnicki. Agencija trazi 1000din da oni zavrse u Ljermontovoj, medjutim licno sam otisao i obavio sve za 15 minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 13, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ljudi zna li neko dali sad mora da se menjaju tablice, posto sam cuo da ima neki novi modeli tablica nalik ovima u evropu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan XT 600 '89. g. Registracija, tehnichki, prevod, tablice, saobracajna - 19.500,oo RSD. Shto je mnogo - mnogo je! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 14, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam pitao u agenciji za nove tablice, meni rekose da ih menjam sledece godine kad budem ponovo produzavao reg. (kraj aprila) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 14, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan kako nema tablice, kako moze da uzmu pare za registraciju a da tablice ne daju e to nije dobro, nego kako li izgledaju te tablice neke novog izgleda ili kao stare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 14, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Trebale bi mozda da budu ovakve ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Maj 14, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Mogao je taj grb da bude malo veci. Mislim da ispod grba treba i cirilicom da pise oznaka grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Lazo (evil_zo), stavi sliku svoje tablice, da svi vide kakve će tablice biti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 14, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan pa ima li neko te jeb.... tablice ili tek sledece god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan U S(v)rbiji nema niko. U Crnu goru bi trebali da imaju svi. Vidim sad da su i u BiH sad počeli da voze nove tablice. Koliko se ja sjećam, pisalo je negdje u novinama, da nama nove tablice stižu ove godine, jer ZIN ne može da radi i nama i Crnogorcima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Maj 14, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao danas, u dozvoli pisalo da važi do 14.05.2010. šalterka kucala da važi do 13.05.2011. Uzela dan ? Svakome, koliko čujem. Polisa važi do 14.05.2011. u 7.00h. Novi zakon i evropski fazoni ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MisaPC 0 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi mi jedan savet. Rece kolega da na potezu oko b.brda nema bolje resenje za teh. pregled od Vidikovca. Interesuje me da li imate neku noviju informaciju, jer teh. moram u ponedeljek :o da uradim. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao danas, u dozvoli pisalo da važi do 14.05.2010. šalterka kucala da važi do 13.05.2011. Uzela dan ? Svakome, koliko čujem. Polisa važi do 14.05.2011. u 7.00h. Novi zakon i evropski fazoni ??? na kolima meni isto prosle godine ... jedan dan apili .. zlotvori ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan XRV750R, 1994-to godište. Prenos vlasništva, tehnički, nova saobraćajna i tablica, 22.000 !!!! Uhhhhhhhhhhhhhhhhh.. Sledećeg meseca i zeleni karton ću morati da vadim, to je još 1000 din... Da zlo bude gore, u sredu sam završio papirologiju, ali tablicu nemam ni dan danas > Valjda će biti sutra..... grrrr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Maj 23, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan da ne citam temu od pocetka, posto u bg kosta odjava motora tj. tablica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 23, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan znaci od tablica nema nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan da ne citam temu od pocetka, posto u bg kosta odjava motora tj. tablica? Treba ti formular za tehnički pregled , naravno popunjen, i priznanica na 650 dinara...odjava vozila....sitnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Maj 23, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan znaci prvo tehnicki radim pa ga onda odjavljujem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan samo formular ... u njemu postoje polja za podatke o vozilu pa imash tamo i opciju chini mi se da zaogruzish neshto kad je odjava ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Maj 23, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan posto cu ja tablicu poslati prethodom gazdi AKS-om pa da znam ( ne bih bas da predjem 100km bez tablice u povratku ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li postoji i za motor ali znam da postoji privremena tablice za automobile ... ja sam tako doterao terenca iz Sapca do Bgd .. tamo je odmah odjavljen, bio je josh u vazecoj registraciji pa je tamo odjavljena tabla, stavljena privremena, papirna unutra ukola sa vazenjem 1 dan i tako doteran do bgd .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja se već 4 dana vozikam bez tablice ;D Ako sutra ne bude, gadno ću ispizdeti, stvarno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MisaPC 0 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjena informacija. Najjeftiniji tehnicki na potezu B.brdo - Zarkovo - Cerak - Vidikovac je pored TC Vidikovac. Ne znam sve tarife, ali za moj 150 ccm je 1.000 din. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...