leonta11 115 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Meni je čika Arakis instaliro sluške u kacizi i mogu vam reći super... jedino što kad se vozite po unutrašnjosti srbije mož da se desi da navatate "čudne" radio stanice ;D ;D ;D Inače rešenje za one koji imaju Sonny Erickson i koji imaju problema sa tišinom na handsfreeju je sledeće pritisnite desno * levo levo * levo * i dobićete ekran sa nazivom Service i unutar njega idite na Service tests i podignite earphone/speaker sa fabričkih 3 ili 4 na 7 ;D ;D ;D Jedno ptanje kako posle ovog podesavanja da sacuvam isto. Znaci podesim sve na 7 i kad izadjem i ponovo udjem ne stoji na 7 nego i dalje na 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan isto pitanje, kako sacuvati podesavanje, sa SE razgivaram samo koristeci bluetooth slusalicu jer ovako jedva cujem zvuk iz slusalice telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 11, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan napomena kada promenite opciju i izađete, ne vraćajte se jel će opcija biti opet vraćena na 3... nego izađite iz tog menija i probajte handsfree radio ili poziv da vidite dal je bolje... naravno pojacati preko dugmica sa strane na najjače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19488 Napisano April 12, 2010 Integrisan, 8564 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde ima da se kupi konektor za SE, koji ide u telefon? Ili makar sto jeftiniji handsfree? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde ima da se kupi konektor za SE, koji ide u telefon? Ili makar sto jeftiniji handsfree? ja sam uzeo na buvljaku... stim što je na prvim tezgama handsfree žičani za SE bio 800din a već od trećeg reda 500 dinara isti taj... taman kad uzmeš ovaj novi handsfree je dvodelni tj. slušalice i bananica jedno parče a ženski deo sa mikrofonom i mikrotasterom za javljanjem i deo za povezivanje sa telefonom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano April 13, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Devojci sam neinvazivno ugradio sluske i mikrofon u kacigu, ali sam svoju kacigu rasurio skroz i odlucio da je dobro operem. Cak sam hteo da podebljavam ili zamenim sundjere jer su mi suvise meki. Ono sto mi predstavlja problem jeste lepljenje sundjera i tapacirunga za stiropor. U potrazi sam za lepkom u spreju koji ga ne topi. Saznao sam da je Kent lepak u spreju odgovarajuc, ali nisam imao srece da ga pronadjem u prodaji. Distributer ga nema vise u ponudi. Juce u Merkuru uzmem neki univerzalni lepak u spreju za probu na kome nista korisno ne pise, a osoblje ne zna na kojoj je bazi ni da li topi stiropor. Ubrzo sam saznao da topi. Da li neko zna neki koji odgovara da ne bacam pare ovako napamet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Devojci sam neinvazivno ugradio sluske i mikrofon u kacigu, ali sam svoju kacigu rasurio skroz i odlucio da je dobro operem. Cak sam hteo da podebljavam ili zamenim sundjere jer su mi suvise meki. Ono sto mi predstavlja problem jeste lepljenje sundjera i tapacirunga za stiropor. U potrazi sam za lepkom u spreju koji ga ne topi. Saznao sam da je Kent lepak u spreju odgovarajuc, ali nisam imao srece da ga pronadjem u prodaji. Distributer ga nema vise u ponudi. Juce u Merkuru uzmem neki univerzalni lepak u spreju za probu na kome nista korisno ne pise, a osoblje ne zna na kojoj je bazi ni da li topi stiropor. Ubrzo sam saznao da topi. Da li neko zna neki koji odgovara da ne bacam pare ovako napamet. Ja sam lepio topljenom plastikom ali ako se odlucis za tu varijantu nemoj da pregrejes platiku jel ces da istopis stiropr. Znaci plastika mora da bude toplote da moses da je pipnes ali da se ne ispeces. Ja sam lepio zenske zabice za stiropr a sa druge strane muske zabice su bile zasivene za stiropor tako da mozes da raskacis sundjere i opreses u masini. Evo nesto ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Lepljenje slusalice nije problem. To je odradjeno bez greske. Toplim lepkom sam direktno lepio i nista se nije topilo. Sto se postave tice, na zalost nisu sve kacige na taj tvoj fazon. Obe kacige imaju zalepljenu postavu i sundjere. Kad se pere, pere se sve zajedno... i sundjer, i stiropor, i postava. Tako, da mi je jedino resenje lepljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano April 16, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dali je i koliko komplikovano prebudziti blu tut slisalicu neobican model sluska kao za vokmen na kablicu , a sve ostalo kao na nekon privesku (fabricka od nekog lg tel.)u kacigu. problem su prekidaci jedan je na slusalici a drugi na tom nazovi privesku naime trenalo bi izmestiti mic i ta dva mikro prekidaca (da im je moguce prici)i sve to gurnuti u kacigu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Dali je i koliko komplikovano prebudziti blu tut slisalicu neobican model sluska kao za vokmen na kablicu , a sve ostalo kao na nekon privesku (fabricka od nekog lg tel.)u kacigu. problem su prekidaci jedan je na slusalici a drugi na tom nazovi privesku naime trenalo bi izmestiti mic i ta dva mikro prekidaca (da im je moguce prici)i sve to gurnuti u kacigu? Da li je komplikovano... za koga? Trebalo bi da znas svoje mogucnosti. Tesko je reci koliko je komplikovano dok se sve ne rasturi. Nisu svi BT uredjaji isti. Znaci, rasturi, prouci kako izgleda, osmisli gde bi sta i kako moglo da se montira pa probaj. Ako ti treba neki savet fotkaj uredjaj pa baci ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Maj 22, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Razbucao sam BT nije jako komplikovan ali je sve jako sitno, mislim na zicice i lemove , sto vama elektronicarima i nije tako strasno, pretpostavljam. Slikacu mozda nekom bude zanimljivo kao izazov........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Postoji!! Kupis obicne kineske zvucnike za komp koji kostaju 500 din. ali gledaj da imaju izlaz za slusalice. To malo pojacalo radi na naponu od 6 do 18 volti, tako da mozes da zakacis na baterije, i sto je najvaznije ne trosi puno baterija tipa slusanja 24h jedan set batreija sto je vise nego dovoljno. Znam iz licnog iskustva koristio sam ga godinu dana. Evo kako to izgleda. Jedno pitanje za stručnjake. Da li ovo pojačalce može da se napaja preko akumulatora? Da li će mu praviti problem oscilacija napona i ako hoće, kako rešiti to? Ideja mi je da tako nešto sa sve zvučnicima složim na motor + da imam dzek za slušalice koje ću namontirati u kacigu, pa po potrebi mogu da slušam zajedno sa ostalima oko mene a ponekad inkognito. :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 30, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ako mu smeta fluktacija napona ima integralac za peglanje napona na 12v koshta ni pola eura imash u radioklubu , mikroprinci i itc-u itd ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Mart 30, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta će mu smetati, može samo još jedan kond i zavojnica da ubije malo frekventnije smetnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Ubacivanje zvučnika u kacigu nije loša ideja, a izgleda nije ni teško izvodljiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...