sergio 2327 Napisano Februar 9, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem komplet slavinu za gorivo sa taloznikom. Mislim da sam negde procitao da odgovara slavina od MZ-a, pa ako neko ima u ispravnom stanju (sa taloznikom) nek se javi pa da pravimo neki pos'o! ponude na mail: sergio3d@gmail.com mob.: +381 64 1903 712 a moze i ovde u temi... hvala. sergio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Februar 18, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan 'ajmo ljudi, mora da neko na tavanu, u podrumu, ispod kreveta... ima ovu slavinicu koja mi trebaaa?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximilijan 8 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak napisi za sta ti treba slavina, kako se prikljucuje, dal se usrafljuje spoljnim ili unutrasnjim navojem i kojim. Ima tu dosta toga . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...