komaNS 338 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Ćerilična slova idu ispod crvenog štita odn.grba . ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Februar 7, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Bice malo manje nego Austrijske,nego je veci problam gde ce da ih stavljamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ... Bugari i Rusi imaju tablice sa cirilicom.Doduse Bugari su se limitirali na koriscenje slova koja figuriraju i u latinici. Kao i Grci. Uzgred, nadao sam se (uzalud) da ce da primene americki sistem, kombinacije slova i brojeva, ali bez oznake pripadnosti nekom gradu. Svima nama iz Bgd-a se desavalo da nas panduri zaustavljaju po unutrasnjosti, sa najrazlicitijim izgovorima, a samo zbog BG tablica. Nadao sam se da ako vec imaju centralnu bazu podataka, nije ni vazno sta na tablici pise, dok istu imas. Medjutim UDBA-sko nasledje nam jos dugo nece dati mira. > mislim sta da ti kazem.. ista ti je fora kad neko sa "nebeogradskim" tablama dodje u BG.. Bice malo manje nego Austrijske,nego je veci problam gde ce da ih stavljamo! malo sundjer i skaj i eto ti naslon.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Februar 7, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Večeras na RTV1 bio prilog iz fabrike u Somboru. Ja kol'ko videh, oni već prave tablice. A kad će početi da menjaju ove stare, ne rekoše ni reč. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1884 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Kako god, pripremite pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 8, 2010 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zamena tablica će biti besplatna, isto kao i vakcinacija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1884 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Morace ministar prvi da je zameni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Februar 8, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo dimenzije, samo ne znam da li je ovo jedina mera ili ima još neka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SAAB93 1 Napisano Februar 8, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima i mera kolicine novca, koja ce da se istrese iz nasih dzepova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ispod 2000 ja mislim da se necemo izvuci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi malcice paranoican? :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Februar 8, 2010 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ja znam, meni ova nova tablica i nije ruzna. Uglavnom ljepsa i modernija je nego ove SKOJevske. slazem se 3X su lepse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6219 Napisano Februar 8, 2010 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lepše su, to stoji...ali da ćemo i njih da platimo, zajedno sa novim saobraćajnim dozvolama i to stoji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Februar 8, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Predviđeno je da se uvede i 18 novih registracionih oznaka za gradove u Srbiji, pa će ih ukupno biti 59, među kojima će, uz već postojeće, biti i Aleksinac (AL), Bačka Palanka (BP), Bačka Topola (BT), Velika Plana (VP), Vrbas (VB), Inđija (IN), Kovin (KO), Negotin (NG), Prijepolje (PP)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1106 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 2602 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan dokle bre mi zemunci da vozimo BG table ?????? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Februar 9, 2010 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan dokle bre mi zemunci da vozimo BG table ?????? :-\ 100% se slazem! ZE izgleda lepse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ZE kao Zenica? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1106 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 2602 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan +1 za protestnu voznju zemunaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Februar 9, 2010 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan dokle bre mi zemunci da vozimo BG table ?????? :-\ 100% se slazem! ZE izgleda lepse MK = Munze Konza dobra ideja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Februar 9, 2010 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan ZE kao Zenica? ;D ;D E onda ZM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan ZE kao Zenica? ;D ;D E onda ZM! Mozda ipak ZU :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Februar 9, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Ne, mislim, stvarno dokle MUNZE bez tabli a i mnogo manje selendre imaju svoje table? ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Februar 9, 2010 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, mislim, stvarno dokle MUNZE bez tabli a i mnogo manje selendre imaju svoje table? ;D ;D ;D ;D pravo zboris! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Februar 15, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E zajebi s politikom! +1 ... Kakve god samo da nisu vise ove jadne koje sada imamo.... Prednost novih je i sto ima SRB pa ne mora da se kachi nalepnica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5388 Napisano Februar 15, 2010 Integrisan, 13073 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prednost novih je i sto ima SRB pa ne mora da se kachi nalepnica.... Jel to 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...