CECA KG 12 Napisano Februar 7, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan DA LI JE DOSLO DO DOGOVORA AKO NIJE EVO MENE, JA CU UZETI TE BOCNE TORBE. POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4422 Napisano Februar 7, 2010 Advanced Member, 1973 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Interesovao sam se ja ranije i vec tada je bilo dogovoreno sa nekim drugim. E sad ako nekome treba tank torba pa da napravimo novu porudzbinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece gliga vec sam se dogovorio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan mene zanima tank torba, samo da vidim Bogdinu sliku kako ce to da stoji na princu i utiske da cujem o torbi, ako je ok, dogovaramo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4422 Napisano Februar 9, 2010 Advanced Member, 1973 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan moze... Ne moze preko reda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan nemojte me zbunjujete ??? izgleda cemo morati da napravimo novi sajt za nas koji ocemo da se kombinujemo za opremu cenovnik za sajt: mesecna clanarina - 10l benzina ukoliko zelite da ostavite poruku,oglas,morate uplatiti na racun 01023-123-1231212-123 , 200din na ime Despic Zeljko hvala unapred mozda i skupim za torbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Bogdo prijatelju stigose li torbe da vidimo kakve su? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Ajde postavicu koju sliku u toku dana. Mogu da kazem da mu odlicno stoji. Jedino bi bilo bolje da je rezervoar ravniji i da imam malo manji stomak ;D. Kad se izvuce drugi deo mora da se povuce malo prema napred kako ne bi vrsia pritisak na stomak. Mada ima mesta i kada se povuce ima prostora izmedju upravljaca kada se okrece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Februar 21, 2010 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan bogdo prijatelju sta bi sa slikama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da za 10 minuta moram da krenem na razgovor za neki posao ali kad sam obecao moram da ubacim . Nemam vremena da ih posebno uploadujem. Evo grupni link. http://cdn.bjbikers.com/images/imported/5r/ipR69_gal.php?g=img5880.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovan za tank torbu, pa ako neko hoće bočne, da pravimo porudžbinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ja hocu bocne... zeljko 064 257 36 57 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan @ bogda Moze li malo veci opis oko tank torbe? Da li mislish da ce se grebati rezervoar ili ima neki anti skrec materijal? Ako mozesh slikaj torbu proshirenu i skupljenu. Koja je velicina? Npr, jel staje A4 sveska unutra? Da li ima pokrivku za kishu? Hvala unapred na odgovorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_3005dd5cb65469a75d492b382550363e58/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=515&wgr=251&list_total=22&anzeige=0&artnr_gr=10059270 mislim da je to to...jos uvek je 60e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @ bogda Moze li malo veci opis oko tank torbe? Da li mislish da ce se grebati rezervoar ili ima neki anti skrec materijal? Ako mozesh slikaj torbu proshirenu i skupljenu. Koja je velicina? Npr, jel staje A4 sveska unutra? Da li ima pokrivku za kishu? Hvala unapred na odgovorima... Dno je od drugacijeg materijala, nesto slicno kao guma, znaci ne grebe. Dosta je velika ali kao sto se vidi na slici nije prevelika da smeta u voznji. Sveska A4 taman staje. Sto se tice visine u podignutom delu, nisam slikao ali sam danas vozio oko 40km sa podignutom torbom i u opste ne smeta, bar ne na mom motoru, instrumenti se odlicno vide. Ima pokrivku koja se nalazi u sakrivenom dzepu. Sta drugo da kazem a da nije receno. Odlican kvalitet i funkcionalnost za pristojnu cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Februar 22, 2010 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_3005dd5cb65469a75d492b382550363e58/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=515&wgr=251&list_total=22&anzeige=0&artnr_gr=10059270 mislim da je to to...jos uvek je 60e Ova cena od 59,95 eur važi cele godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ma fenomenalno...ne moz' bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan @ bogda Moze li malo veci opis oko tank torbe? Da li mislish da ce se grebati rezervoar ili ima neki anti skrec materijal? Ako mozesh slikaj torbu proshirenu i skupljenu. Koja je velicina? Npr, jel staje A4 sveska unutra? Da li ima pokrivku za kishu? Hvala unapred na odgovorima... Dno je od drugacijeg materijala, nesto slicno kao guma, znaci ne grebe. Dosta je velika ali kao sto se vidi na slici nije prevelika da smeta u voznji. Sveska A4 taman staje. Sto se tice visine u podignutom delu, nisam slikao ali sam danas vozio oko 40km sa podignutom torbom i u opste ne smeta, bar ne na mom motoru, instrumenti se odlicno vide. Ima pokrivku koja se nalazi u sakrivenom dzepu. Sta drugo da kazem a da nije receno. Odlican kvalitet i funkcionalnost za pristojnu cenu. Hvala na informacijama! Mene zanima tank torba, ali za sada ima precih stvari gde ce otici lova, tako da mozda kasnije ili ako naleti neka lova iznenada, onda se dogovaram sa nekim kome budu trebale bocne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan Bogdo hvala na slikama sad sam siguran da cu uzeti .Postovane kolege meni treba tank torba ako nekome trebaju bocne neka me nazove pa da se dogovorimo moj broj telefona je 064/617-46-45. i nadam se da cemo to odraditi do pocetka leta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogisisi 0 Napisano Februar 24, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: slo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kod tank torba je važno da se očisti donja strana,jer ako dođe između torbe i rezervara kamenčič može da izgrebe boju. Kod bočnih treba pažljivo zategnut remene (dosta jako) da kod večih brzina ne micaju jer to može biti opasno.Uvek kad nešto izvadite iz torbe treba ponovo zategnut remen,koji mogu bit ispod ili iznad sjedala,ali uvek pričvrsti i za zadnje nosače od suvozača.Tamo gde se torba nasloni na bočne plastike,ja uvek stavim samolepljivu traku jer može da izgrebe lak (znam iz prve ruke)Koristim ove torbe več na 3 motoru i nikakvih problema.Stvari koje vozim uvek stavim u plastične vreče,a zaštitu za kišu stavim samo kod jačeg naliva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan Bogdo jedno pitanje dali se tank torba pricvrscuje samo magnetima ili i kaisevima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pricvrscuje se magnetima ali se dobiju i kaisevi u kompletu. Ja sam je punio do kraja i nema nikakve potrebe za kaiseve, magneti odlicno drze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan halo bajkeri pa zar niko nece da se udruzimo i kupimo tank i bocne torbe .Ja sam za kupovinu tank torbe i otvoren samza pozive jos jednom ponavljam broj mob 064/617-46-45 ili na pp ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan evo malo kako to izgleda...ne treba ni nosac milina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...