BRACO 3338 Napisano Februar 10, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5471 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan E super , nego i kod mene je 20-50 u govecetu i kad udjem u ledenu garazu odvrnem mjerac da ne povjerujes , to je na granici da predje u mast ;D Doduse neko je manje kvalitetno samo za probne voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pravo je uzivanje citati ovu temu! Kad upalis masinu posle toliko rada i truda, to je neprocenjiv osecaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 10, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Info za gumicu na spaneru : I mani je tu slinavilo ulje, pa sam promenio gumicu, ali i kad sam stavio novu i dalje je bilo masno, doduse nisam stavio teflon. Kupio sam Loktajtov silikon ULTRAGREY i namazao sa spoljne strane, nema ni kapi. Taj silikon mi je preporucio majstor Bora Djekic koji radi glave i on je bajker i bivsi trkac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano Februar 14, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan MASINA JE KONACNO STARTOVANA Ne secam se kad sam u zivotu imao tremu pre paljenja motora sem sad. Nalio ulje, kontakt, malo kurblao, nece da upali. Meni trema jos veca. Na kraju sam ga upalio na gurku na ulici i nastelovao pilot (ler) diznu karburatora zbog koje i nije hteo da upali. Motor radi savrseno, vise nista ne kucka, lupka i zvrnda iz glave. Vise nema ni plavog dima iz auspuha Cini mi se da se malo cuje lanac, ali nisam siguran, ranije zbog lupanja u glavi nisam cuo druge zvukove masine, tek sad ih cujem. Lanac je dobar, spaner i klizaci takodje, zato mislim da mi se ipak cini. Ipak sam ja navikao na zvuk afrike, pa sad kad poslusam drugi motor ja cujem i neke zvukove na koje su vlasnici navikli i ne primecuju ih Veceras cu uploadovati snimak da cujete kako zvuci pa cete mi dati svoju ocenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znači frankenštajn uspeo 100% ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano Februar 14, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo najvise zahvaljujuci tebi na cemu ti se neizmerno zahvaljujem, nadam se samo da cu imati prilike da ti se revansiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 14, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Extra, butni i koju sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno!!!!!!! A sto se tice te osovinice od spanera ja sam to zalivao silikonom koji se video ali jbg. drzi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano Februar 14, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo snimka pa poslusajte kako vam se cini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3338 Napisano Februar 14, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5471 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ebem li ga neznam kako to kod honde zvuci to neko shishtanje ko kad na autu ode lezaj zatezaca zupcastog.Jel prije imala to? A inace zdravo radi , nema zvikova metala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano Februar 14, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li se culo ranije jer je zvuk udaranja bregaste po klackalicama bio toliko jak da je pokrivao sve druge zvuke iz masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3338 Napisano Februar 14, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5471 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pih mozda treba tako , jesi li ti otvaro donji dio mashine , kakvi su lezajevi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je to, sad mozes da udaris vatru kad znas da je unutra sve OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam cime je ovo snimano,ali ja kad snimam svoj motor telefonom izbliza kako radi, znam da mi nesta ometa mikrofon i cuje se ovo sistanje koje se ne cuje uzivo! E sad dali je i ovo isti problem ne znam! POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3338 Napisano Februar 14, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5471 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pa promjeni telefon ;D Ja sam snimao razne u garazi i pred garazom ali ovaj zvuk ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 15, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni i zvuci i izgleda odlicno, sad bi mogli da organizujemo zajednicku voznju !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Februar 15, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Лепо ради, мада ми се чини да има већи лер гас... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano Februar 15, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sad mozemo na mesec da se vozimo Ler gas sam namerno podigao jer sam ga ostavio da radi jedno vreme kako bi malo leglo sve to sto sam ubacio novo i kako bi odgorelo ulje sa rebara od masnih ruku. Nisam se setio da smanjim ler gas, tada samo sapuce, bas sam zadovoljan postignutim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Februar 15, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo radi, svaka cast ! Ostavi mu malo veci ler gas, nesmeta mu bar dok ga razradjujes Na mojoj TT je fabrika preporucila 1350 ob/min A veci ler gas pegla nedostatke naseg goriva Bar ja tako mislim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7149 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 3071 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan I lakse gura ulje uvis, sto je sad vrlo vazno da bi sve u glavi leglo uz sto manje trenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano Februar 15, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Miso, upravo je to razlog povecanog ler gasa. Manji ler gas -> manji pritisak ulja -> losije podmazivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 25, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Aco, daj link za skidanje manuala za XL600L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano Jul 25, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Za L tj LM nemam, ali evo za R ako ti nesto znaci http://www.hondaxl.it/manuali.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Avgust 2, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Ево га овде за LM/RM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja pogledam sto vice, udarim se u celo i kazem sebi GLUPSONE ! Sad cete mi se smejati, ali ako i treba Zaprepašćen poluga za dekompresor koja podize ventil preko klackalice je bila u takvom polozaju da je blokirala klackalicu i normalno da ona nije imala zazor. E da si mogao za ovo da postavis sliku.To me interesuje,taj dekompresor itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...