kobra 152 Napisano Januar 23, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pala cena na 1000 evra. Iskocio mi neki motor pa mi je hitno. 1985 presao oko 50 000 garaziran, odrzavan + fabricki auspuh, fabricki prednji blatobran, uradjen servis pred zimu od tad nije vozen prednja guma dobra , zadnja losa Zamenjen lanac bregaste i klizaci lanca bregaste, gumiceventila i svi dihtunzi nije registrovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 24, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Hitno !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Januar 24, 2010 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Eh, gde si bio prosle godine sa ovom cenom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 24, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jbg brate, eto vidis sta kriza radi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 25, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta je ovo drugari, niko ni komentar !? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1508 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 840 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva vajda od komentara kad nemam para da kupim? ;D Dobar motorcic za dobru cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 26, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi otice mi motor kao Jasminkova afrika !!!! :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 26, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan 1100e pa jos i nije fiksno. :o :o :o A sta bi sa onim da su ti nudili preko 2000e u zameni i da nisi hteo da je das? Eto druze, kad si mi nudio tvoj motor rekao si on i 500e, znaci moj motor bi dobio za 1400-1500e a ja sam ga prodao za onoliko koliko zaista vredi (skoro 2200e) a ti tvoj prodajes za daleko manje od 1700e, koliko si zapravo trazio u zameni za moj motor. Lepo sam rekao onda od oka tvoj motor i minimum 1000e da je realno sto je vreme i pokazalo. Nemoj me shvatiti pogresno sto sam ovo napisao, ne mislim nista lose, samo sam hteo da razjasnimo trzite motora i ono da godiste ipak znaci nesto, ako nista druga bar je cena veca. Pozdrav i srecno sa daljom prodajom, verujem da ce uskoro otici za cenu koju sada trazis jer je zaista korektna. ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 26, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Tebi ga dajem za 500 evra, ekstra popust!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Hondica ti je ko bombona nebrini oticice za te pare nema nista bolje samo hvali malo sunca i ode ona videces,srecno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Januar 26, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta je ovo drugari, niko ni komentar !? Ја мислио ти продајеш Хонду, а ти чекаш коментаре... ;D Добра ти је то играчка, на жалост време је лоше, мада има изгледа да ће бити боље... У сваком случају срећно... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda i cena je odlicna. Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 26, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 26, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi ga dajem za 500 evra, ekstra popust!! Druze, cak i da sam stvarno zainteresovan za kupovinu ovog motora i kad bi hteo da mi prodas za tu cifru ja ne bi mogao da ga kupim za tako malo para jer bi me bilo sramota, vec bi platio ovaj motor koliko realno vredi, a to je tu oko tvoje cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aco, polako i prodaces je. Postavi na sajtove, napisi moze zamena. I otici ce. Nemoj bezveze da spustas cenu, motor je odlican, vredi tih para. Samo polako i bez uzrujavanja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 27, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi nudi Dominator 1996 na rate, pa mi zato frka da sto pre prodam XL-a ili ce mi pobegne . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Januar 27, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi nudi Dominator 1996 na rate, pa mi zato frka da sto pre prodam XL-a ili ce mi pobegne . Искрено, слаб ти је то апгрејд, 'оћу рећи с' магарца идеш на мазгу, гледај ти неку африку или супер тенеру, мислим, тако би ја... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 27, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nema se para druze, a niko nece da da na rate, jbg nije nesto ali opet ima vise mesta za gospodju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Januar 27, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema se para druze, a niko nece da da na rate, jbg nije nesto ali opet ima vise mesta za gospodju. Sad bi ti jedan moj drugar, inace dugogodisnji bajker, rekao da nadjes sitniju gospodju, a da motor zadrzis A ja to necu da ti kazem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Januar 27, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Nema se para druze, a niko nece da da na rate, jbg nije nesto ali opet ima vise mesta za gospodju. Sad bi ti jedan moj drugar, inace dugogodisnji bajker, rekao da nadjes sitniju gospodju, a da motor zadrzis A ja to necu da ti kazem Пази, можда му је ово јефтиније ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 27, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa kada bi to uradio mogao bi slobodno da sa sve motorom skacem sa Pancevackog mosta, stil nije bitan ;D ( zajedno smo nekih 11 godina, tako da od te rabote nema nista...) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi nudi Dominator 1996 na rate, pa mi zato frka da sto pre prodam XL-a ili ce mi pobegne . Искрено, слаб ти је то апгрејд, 'оћу рећи с' магарца идеш на мазгу, гледај ти неку африку или супер тенеру, мислим, тако би ја... Kao da su Afrika i ST najbolji motocili na celom svetu...........Dominator je retko dobar motocik zahvalan jednostavan, brz, lak za odrzavanje i proci ce tamo gde ni jedna Afika i ST nece proci. Ja nikada nebih uzeo ova dva jos samo da si spomenuo TA pa da spisak najboljih bude kompletan....smesno Sto taj tvoj frend nece da uzme XLa u zamenu za Dominatora i da mu dolatis???....svakako mora i on da proda a prodaja ide tesko, ovako uzme koji evric i prodaje dalje.....nemoj paniciti znam da dugo prodajes motocikl ali nece ni on lako naci kupca. Mora da je Dominator bruka dobar kad ga tako grizes.....i ja bi se resio ovog mog ali kad vidim kako nista neide, necu ni da se zamaram vec razmisljam kuda da otputujem sa mojim DRom........mozda je bolje potrositi na dobro putovanje nego na bolji motocikl...na kraju krajeva motocikl je dobar onoliko koliko si sa njime obisao i proputovao a ne koliko kosta...tako ja barem razmisljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 27, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Brate ti mi uvek dodjes kao glas razuma, svaka ti cast !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6041 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Citiracu samog sebe... Dobar motor je onaj koji ti izmami kez na lice kad god sednes na njega. Razlog nije bitan. ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Кобро, ни ти ни драга се нећете усрећити са Доминатором... Ући ћеш у беспотребну јурњаву за парама и ратама, а лове за путовање неће бити. Када скупиш паре да купиш други мотор без цимања и секирације - купи га. Даћеш динар да уђеш у коло, а два да изађеш! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...