Floyd**** 15 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e Flojd ja sam motor radio 2005 a da slikam svaki motor kojeg sam radio nije mi padalo na pamet, tako nesto polirao sam sve rucno od dekli nove spice dobose felne sve rucno ako mi ne verujes raspitaj se u klubu knm vrsac tamo ces naci ljude koji me znaju pa neka ti oni kazu za koliko sam to zavrsio a kostalo je oho oho,oko 650evra ne racunajuci vreme koje sam potrosio radeci ga, slike imam ali ne prihvata ovaj sajt tako velikog formata a ja zaista jos neznam kako da to postavim ovde. reci mi treba li ti nesto od delova posto je moj tavan bio prepun delova od es 150/2 i es 175/2 pa ako imam deo vrlo rado cemo ga pokloniti samo da ga zavrsis sto pre da se ne mucis toliko Ja sam za sada potrosio: -oko 100e sam platio motor -klipnjaca i ugradnja 30-ak -semeninzi dihtunzi i slicno,nisam siguran mozda 15-ak e najvise -farbanje oko 150e ,Darko mi je izasao u susret,jeftinije nije moglo... Znaci ukupno oko 300e i to ne znam kako sam skupio,nesto malo sto sam radio i tako... A treba jos da odradim hromiranje solja amortizera i zbice,nove su preskupe... Za poliranje ni nemam volju,kad znam da mi trebaju te ostale stvari,mada to me ne brine,za 5 dana zavrsim sve bez problema... Delovi sa farbanja definitivno stizu sledeci vikend,onda pocinjem sklapanje,za pocetak montirati viljuske,amortizere,el instalaciju ovu novu itd... Da zavrsim masinu,trebaju mi : -lezajevi radilice -klip 56.5 -obrada cilindra -osovina saltalice menjaca,ili samo piksna na koju ide opruga,za noviji tip te osovine -zupcanici kurble Ostalo: -klizna plastika sto pokriva kontakt bravu -plastika koja ide oko fara (imam neku trulu,ako ne nadjem nista,napravicu po njoj drugu) -rucica sauga(imam je ali vrh je slomljen,nervira me ) -sajla prednje kocnice -sajla gasa -unutrasnje gume -spoljasnje gume -usisna grana ako bi nasao nesto povoljno,da je hrom dobar.. -zmigavci -retrovizor,samo aluminijumski dolazi u obzir,ovaj plasticni necu da stavljam Ako neko ima nesto sa spiska,javljajte 15-og maja zavrsavam skolu,i odma pocinjem da radim,za dve nedelje cu zaraditi dovoljno da zavrsim motor valjda Inace sad sam i apena sredjivao detaljno,krajnje je vreme bilo,lupao na sve strane,al i presao je poprilicno km Uradio sam komplet generalnu,sredio i amortizere,viljusku,tockove,uradio mu top case (sanduk sa vojnog otpada) ;D i spreman je za jedan duzi put,o kom necu jos nista da pricam ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano April 11, 2010 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prijavim da pratim..... Polako i strpljivo, sVe sto NE odradis sada kako treba posle je gotovo.... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 11, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan @Floyd: "-farbanje oko 150e ,Darko mi je izasao u susret,jeftinije nije moglo..." A jeli ofarban i ram za te pare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano April 17, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan steta flojd imam mnogo tih delova ali ja nemogu da ti pomognem. nalazim se u austriji a delovi su u vrscu kod mene u kuci kuci jos ne idem a prijatelj ne poznaje delove od motora tako da ces morati da cekas jos puno vremena dok ja ne dodem kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Danas kupio lezajeve radilice 6303 C3 fagovi,465 din komad. Nisam imao kod sebe spisak ostalih lezajeva,a ni para Kupicu i te ovih dana... Sredio sam i osovinu saltalice,nasao kod Vukovica tu piksnu,zupcanike kurble sam sredio ove,ali i dalje trazim druge,ako neko ima,da su u odlicnom stanju... Blokovi detaljno ocisceni i spremni za montiranje,uskoro bi trebalko da sklopim radilicu i menjac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 22, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Blokovi spremni za sklapanje,moze se jesti sa njih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ne vidi se flojd, ispolirao si spoljne strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam polirao kucista,samo dekle sastrana,ne vidim svrhu poliranja ovog,malo se vidi,a i tesko da se moze odrzavati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan zato pitam ni ja nisam kucista polirao, samo dekle posle vise vremena videces smeta ce ti sto ih nisi bar malkice poliro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E,jos pitas Trebaju mi i to uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 24, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Floyd*-e Jesu li stigli delovi od Darka...? Kako napreduje masina...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Floyd*-e Jesu li stigli delovi od Darka...? Kako napreduje masina...? Darko stize sutra u ns Masina spremna za sklapanje,samo da kupim jos lezajeve menjaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 24, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Masina spremna za sklapanje Znači tako, vreme je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 8, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan kako ide, sklapas li taj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bice slika uskoro,samo ne stizem sad da ga pipnem do 20-og,ako da nema sanse da ga zavrsim do skupa,taman tad skolu zavrsavam.... :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 9, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan samo polako ali sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 16, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam malo radio na mz-u,da odmorim od ucenja Sredjujem onaj bakelit,zastitu lanca,kako ga vec zovete? Nekom je valjda pukao lanac,pa ga je bas izlomio i lose zakrpio limom i pop nitnama. Sad sam to sve raznitovao,lepo isekao novi lim umesto tih delova koji fale,i povezao te izlomljene. Nitne sam uspustio u tu plastiku,i sad sve to gitujem poliester kitom. Komlikovano jeste,ali ce sigurno biti bolje od ovih novih madjarskih... Nazalost nisam slikao tako izlomljeno,ali samo bi ludak to krpio,slikacu kad zavrsim,spolja ne sme da bude tragova da je pucalo i krpljeno :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 16, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan pa zar nema niko taj deo ceo ja ga imam, steta da se to krpi ne vredi truda sacekaj nacices to na skupu ima ga neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 16, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze,bice super jos ojacano totalno,a i ne kosta me nista. Nov je skup i ocajno napravljen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 17, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su stigli farbani delovi da vidimo kako to izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 27, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jebe me komp,pa me kida,nikako da ubacim sliku,jedva i ovu poruku napisah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 27, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bice slika sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Flojde,nesto sam prezubio,jel ti dadoh kljuc za kontakt bravu,znam da sam ga poneo za Kisac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dao si mi kljuc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Malo je prljav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...