Jump to content

Moto Zajednica

Predstavljanje

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Zovem se Ivan i izradjujem vizire za motocikle i skutere, po tome me vec mnogi ovde na forumu znaju pa je to i bio povod da se i ja registrujem kao clan ove velike zajednice

Registracijom mi nije namera da se ovde reklamiram prepiskom na forumu vec cu to uraditi za koji mesec postavljajuci baner na ovom sajtu kako to pravila nalazu

Za sve koji zele da me kontaktiraju to mogu uraditi preko mejla    ivan28m@beotel.rs  uz obavezno slanje slike vaseg dvotockasa

Zeleo bi da nadjem novu lokaciju za svoju radionicu u Beogradu pa molim clanove da ako imaju neka saznanja o pristojnom lokalu za tu namenu da mi jave na vec svima poznat broj: 064 2 847 847

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Choda boy rules!!!, 277 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000

Videh slike tvojih radova  koje je lazić postavio. Svaka čast. Ipak ti netreba da otvaraš radionicu više bi ti pristajao atelje......umetniče    :D

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Pozdrav Ivane. Dobro je da si se predstavio i na ovaj nacin. Dosta nas je culo za Ivana, a sad mozemo i da komuniciramo s tobom. Zadrzi kvalitet rada i nemoj da dizes cijene :D;)

• Zainteresovan, 502 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand

Veliki pozdrav!

Dobrodošlica za čoveka koji je usrećio mnoge članove ovog foruma! Saradjivali smo "više puta nego što bih želeo"  ;D , ali sam svaki put bio više nego zadovoljan.

Ja sam lično prilično iznenadjen da si se tek sad registrovao. Verujem da će ovaj forum biti bogatiji tvojim prisutvom.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja