easy naked 1100 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan sa kojeg modela je prednja viljuska (zajedno sa diskom, klestima, blatobranom itd) na ovoj slici? i kako vam se svidjaju ovi topovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Januar 19, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Viljuska,tj. komplet bi mogao da bude sa ZX-6 i taj sa gornje slike izgleda lepse.Mislim u ponudjenim varijantama,auspuh,boje i to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Januar 20, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da su sa ZX6... Ako se ne varam, morao bi da uzmes komplet viljuske sa trouglovima, trouglovi da se buse i da se stavlja street volan... Ukratno... Malo se se ojaca trougao... u "principu" nije veliki posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2855 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 2760 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Lice mi na moje stapove i celjusti sa 636 ali kao da ima spejsere za veci disk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...