easy naked 1099 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan poštovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 28, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO Veve !!! Videlo ti se u ocima od prvog trenutka da ces ici sa AT !!! Bravo majstore !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Moj naklon Veve...svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShakalJC 1 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Belgrade-Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam!!!! no comment Edit:To je prava bajkerska volja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je usput, pa mi nadji ovu dzadu (negde je u Grckoj ... tj. ako slucajano prodjes), odakle - dokle (od kog mesta do kog mesta): Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Kakav covek! Kakav avanturisticki duh! Za svako postovanje! Samo slikaj, slikaj, slikaj. Pozdrav i da nam se ziv i zdrav vratis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je usput, pa mi nadji ovu dzadu (negde je u Grckoj ... tj. ako slucajano prodjes), odakle - dokle (od kog mesta do kog mesta): ako ti je do dobre ceste evo ti malo nas na dionici (jednom djelu) Opatija - Pula. idi na you tube i upiši plominka 6. ova cesta ti je bolja jer su oštriji zavoji i kraci ravni djelovi, a i cesta je uža odove u Grčkoj a i bliža je nego Grčka. imaš plominka od 1-7. uživaj. pozdrav iz Pule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan I nemoj mnogo da pališ Milošketa, može on bolje, dalje i hladnije... Pa da je motor aktivan 100% bi krenuo na kupanje ali u Egipat. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 30, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan @Mik Grcka nije mala ali ipak ako naletim na ovaj put sigurno cu te obavestiti o detaljima i mestu.... opet jos jedno veliko hvala svima na podrsci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 30, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Smele... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 31, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo !!! Nego manje pricaj i daj BRE VISE NEKE SLIKE !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan e bice uskoro slika.... od kako sam dosao nisam seo na motor... joj, ustvari jesam i samo sto nism izginuo ..... dao mi covek skuter da odem 300m do kuce od kancelarije, i ja navikao da kad stajem stisnem rucicu kvacila do kraja.... e sada to nije bila rucica kvacila vec zadnja kocnica.... malo sam plesao po putu i izvukao se da ne padnem, a ni kacigu nisam imao jer nije bila kod mene... posle se smejem sebi.. predjem 1000km bez ikakvih problema i za malo da se izlomim na putu od 300 metara.... sta ti je zivot... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan bog Veve, cime se ti baviš u Grčkoj, tj. šta radiš, ako nije preosobno to pitanje. mislim šta to radiš tamo a da nisi mogao doma, ili je plata puno veca..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Pzz Mile, ma kakvo licno pitanje radim za ixor 3d studio koji se bavi 3d arhi vizuelizacijama i reklamama. Trenutno radimo na jednom mnogo velkom projektu zbog cije sam kompleksnosti morao da budem ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan savka cast, to mi djeluje dosta kreativno (dinamicnost si vec pokazao) pozdrav, radi i uživaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo kreativno Ili radim na konstruisanju totalno novih gradova: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Januar 31, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Veve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1849 Napisano Januar 31, 2010 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, majstore! Cimni Miroslava ako ti zafali drustvo i koja srpska rec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1611 Napisano Februar 2, 2010 Drug član, 978 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Da mi nisi spomenuo pre dva dana nisam imao pojma... lud si majke mi . Mogu misliti kako ti je bilo, to je bre voznja! . Svaka cast, ne znam da je neko jos isao po takvom vremenu na takav put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gringo 2 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd>kod Bigz-a Prijavi odgovor kao problematičan Kapa dole majstore!!! Vrlo inspirativno po nas i obogacujuce po tebe! P.S. zahebi skutere... Afrika i milina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 8, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre bato neku slicicu namazanu, kao sto ti umes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...