LukaJovanovic 221 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan hahah mi jedni dugima skidamo auspuhe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 3, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi sta se se uspavali kako napreduju radovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan stavio sam retrovizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan stavio sam retrovizor koliko si platio,stavljaj neku sliku ;D trebam uskoro i ja da pazarim retrovizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog off-a,ne bih da otvaram novu temu... Hitno mi je potreban service manual za Kolibri APN4,1977.god...Guglao sam i nisam nista nasao.Moze li neki link ili pdf? Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog off-a,ne bih da otvaram novu temu... Hitno mi je potreban service manual za Kolibri APN4,1977.god...Guglao sam i nisam nista nasao.Moze li neki link ili pdf? Hvala!!! Ne znam gde bi mogao naci,ali mogu ti mozda ovako pomoci,reci ovde ili na pm sta te muci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Poz,Floyd,muce me zazori kad se radi sesta brzina...Debljina podloski,koliko se trebaju "stanjiti" zupcanici,znaci,merke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Valjda peta brzina? Postoje caure na obe piramide,koje dolaze umesto zupcanika pete brzine,one se izvade i umesto njih idu zupcanici,njih kupis nove ili polovne,novi su skupi... A zazor se proveri tako sto sklopis blokove sa menjacem,pa pomeranjem osovina utvrdis zazore,taj menjac trpi bas velike,ali pozeljno je da budu sto manji... Obavezno staviti dihtung kad to radis... Mislim da imam zupcanike za petu ako ti trebaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Spam: Sesta... Budzim nesto ovo moje novo bicikleto... Da sad ne idem u neku teoriju,ravan put,moze to APN...Na nekom holandskom sajtu sam nesto pronasao...Videcu sutra da li je upotrebljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sesta ti ne treba dok ne uradis masinu dobro... Mada mislim da prenosni odnos ostaje kao u sadasnjoj petoj,samo se zbog elasticnosti radi to... Neko je prodavao gotove menjace,pogledaj na tomos srbija forumu. Mora i birac da se prepravlja,da pravis sam kosta mnogo,a neces dobiti nista.... Sta si do sada uradio sa masinom kad to radis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako je standard,onda ti sigurno ne treba,igraj se malo sa lancanicima,to je jeftino,pravljenje seste brzine je dalkeo od jeftinog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan komentarisete.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan He,he...Nista!!! Za birac nije problem,ima se cime,ali je zato odredjivanje konacnih dimenzija `menjackog sklopa`potencijalna muka...Ne radi se o ublazavanju `skokova`izmedju brzina,vec o izvlacenju max brzine na ustrb snage,bez da se menja original odnos pogonskog i gonjenog lancanika... Kad sam rekao ima se cime,mislio sam na tehnicki,a ne finansijiski momenat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 4, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za auspuh Dali neko zna zasto mi po drugi put odlaze lezajevi na klipnjaci nisam preso ni postenih 500km opet su poceli da tresu otvorio i potvrdio dok sam stavljao 4% nije bilo nista a kad sam stavio 3% to se desilo stavio sam sintetiku a ranije je isao na 3.5% onog najgoreg mineralnog i nije se to desavalo. Aj ako ima neko ideju ja sumnjam da mi se napraio tanak sloj tog loseg ulja na dnu rezervoara jer sam stavljao celu zimu 5%. Da napomenem stavljeni su iglicasti lezajevi L klip i razbusen je 39.5 jedina promena od kad sam ga kupio je daj L klip i ti iglicasti lezajevi sve odtalo je isto mozda zbog vece kompresije? I dali je moguce da motor ide slabije ako mi je uletela neka losa radilica posto je pre generalne jesenas isao ko lud a od tad znatno slabije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj majstora koji je sklapao radilicu. Ja sam od generalne potrosio oko 25 litara goriva,bez ikakvog razradjivanjaznaci oko 1000 km,odma 2 % sintetike. Nema nikakvi problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 4, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Taj odavno ne radi a odlucio sam da od sad sam popravljam motor zajebi majstorska posla ovako znam sta sam uradio a i tomos nije svajcarski sat pa da ne znam da ga sklopim jedino mi je stelovanje paljenja problem sve ostalo znam jednom sam ga otvarao tako da nema iznenadjenja ali trenutno je pod nekom garancijom pa cu da smaram majstora da mi to sredi jbg danas je oskudacija skupe pare a za tu radilicu nije ovaj zadnji majstor menajo nego onaj pre njegao a on nazalaost ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 4, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je razlika izmedju atx i apn radilice da li ima nekih posledica na kranji brzinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan iste su radilice apn,bt,atx,t14,t15, mala razlika imau a klipnjaci....gornja bolcna...apn ima fi 10bolcnu a 15ka fi 12.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Maj 4, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koja slika ovog mog... Inace na prodaju je By the_phenom at 2010-05-04 By the_phenom at 2010-05-04 By the_phenom at 2010-05-04 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 5, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Jel sam lud ili mi se cini da nesto zesce ne valja koliko atx sa apn-ovim cilondrom razbusenim na 39.5 treba da ide tj ima krajnju brzinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Maj 5, 2010 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao i apn... 60 max... Stavi bt/t15 termo grupu i da vidis kako ce da ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan ili da frizirash apn/atx cil... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan vracam se ja iz skole i ulica sva u rupama tvoj zeleznik radicu razdrma se ceo jadan ispala mi kapica sza svecice nima video pola sta sam se nervirao ma uzeo sam retrovizor od drugara od librey nestoi lose kolika je cena za bt ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sad imam 39.5 L klip i ide oko 75 malo vise,provereno sa dosta motora... Samo sto je karb delorto 14mm,i sa njim je potrosnja oko 2.5l,nikad preko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 5, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam bing karb nisam siguran koji promer isao je on 60 kad sam ga uzeo sa dvocom od jesan ide 50 i nece preko posle one generalne samo sto je na neobjasnjiv nacin dobio snagu uzbrdo tero sam ga uvej u 4-5 Retrovizor ti je 450 din nego sto nisi svrtaio do mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...