Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia Caffe

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 417 postova
  • Motocikl: Ducati

Ja bio kod onog lika Ivana da mi napravi veći vetrobran za pegasa. Dobro je ispalo i mnogo bolje radi od fabričkog. Sad još da uzmem lanac i lančanike pa mogu da promenim i gume koje mi stoje već mesec dana u sobi i smrde.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6

Evo upravo sam sebi napravio posla.

Ćopava mi bila malo kriva, pa sam je skinuo da ispravim.

Kad sam je vratio motor stoji lepo, al sam našao se žabica koja drži kabl od prekidača otkačila i obloga kablova je pukla, sve lepo umotao trakom i uspeo sam otkinuti jedan kabl, sad ne radi lampica za nogaster.

Sad imam i ja čime da se zanimam par dana.  :(

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Evo upravo sam sebi napravio posla.

Ćopava mi bila malo kriva, pa sam je skinuo da ispravim.

Kad sam je vratio motor stoji lepo, al sam našao se žabica koja drži kabl od prekidača otkačila i obloga kablova je pukla, sve lepo umotao trakom i uspeo sam otkinuti jedan kabl, sad ne radi lampica za nogaster.

Sad imam i ja čime da se zanimam par dana.  :(

Nogara od Evropskog Falca je losa.  Nadji od GSXR mislim da pase.  Proveri na Aprilia Forumu.

Ako mozes da nadjes Americku nogaru of Falca onda to obavezno zameni, ja cu potraziti na internetu ako mogu da nadjem.  A do tada evo imas ovde:

http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?t=97681

http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?t=102792&highlight=kickstand&page=1

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675
  • U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600

Cao ljudi, pozdrav za sve ljubitelje Aprilie i ponosne vlasnike iste...E pa ovako volela bih da cujem vas misljenj o Aprili red rose 125, iskustva, da li je neko uopste vozio... volela bih da je pazarim kad se vratim kuci (trenutno sam u Francuskoj) jer zaista mi se svidja tormo... Hvala vam unapred svaki savet ce mi jako pomoci... Nadam se da cu uskoro moci da vam se pridruzim u Aprilia familiji :)

• U prolazu, 5 postova

jel to vazi i kad imam 190 i 85kg ili zaista mislis da je bolje??  :)

ovo kazem, pitam, jer sam u nekim ranijim postovima na forumu videla da je virago bas mali i da ne odogvara hmmmm ovakvim merama  ;)

• Drug član, 1260 postova

ovo kazem, pitam, jer sam u nekim ranijim postovima na forumu videla da je virago bas mali i da ne odogvara hmmmm ovakvim merama  ;)

Ako si toliko visoka, a hoces da uzmes Apriliu, onda ne mozes uzeti nista manje od Caponorda, jer neces stati na njega  ;D

Na Virago ni ne  pomisljaj jer ces koljenima da udaras u rucice  ;D

Idi na neki moto skup gdje ima gomila motora i sjedni na nekoliko dok  ne nadjes neki na kojem se dobro i udobno osjecas

• U prolazu, 5 postova

Ako si toliko visoka, a hoces da uzmes Apriliu, onda ne mozes uzeti nista manje od Caponorda, jer neces stati na njega  ;D

Na Virago ni ne  pomisljaj jer ces koljenima da udaras u rucice  ;D

Idi na neki moto skup gdje ima gomila motora i sjedni na nekoliko dok  ne nadjes neki na kojem se dobro i udobno osjecas

to je da bi povecal broj nas koji ga voze u SR :)... salim se slucajno sam kroz pretragu oglasa videla temu o njemu svasta ovaj google izbacuje ;)

e ma najgore je sto ja sam stvarno probala svakakave motore i tu a i ovde po Francuskoj, i da kazem kruzeri i enduro mi najvise "pasu"... ali dzaba kad zapamtim ja marku sve ali zbog silinh gluposti posle zaboravim i nema Boga da se setim, tako da bolje da pitam, jer ne znam priznajem, nego da skitam :).. ali drugo je slika, a drugo ovo

ali svakako velika pomoc, mislim da cu morati jos malo para da dodam za njeha xe xe  :D

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

e ma najgore je sto ja sam stvarno probala svakakave motore i tu a i ovde po Francuskoj, i da kazem kruzeri i enduro mi najvise "pasu"...

Ovo bi tebi pasovalo:

PEGASO_650_TRAIL_RED.jpg

Imam bas takav :) :) pa mozes da pogledas kada dodjes u bg, dovescemo ti tri iste na prezentaciju.

Red rose je mnogo lep motor, pravi za devojke, a bar na cruiserima mogu da se pomere nozne komande da se prilagodi tvojoj visini.

Ali slabo ti je to, bolje neki enduro. Nemoj da se plasis kubikaze, motor je lagan i lako se vozi, cak iako nikada nisi vozila nesto takvo.

@zogu

ok drzim te za rec :)... cim stignem u bg dogovoricemo se da ga pogledam naravno ako nije problem ;)?

Naravno da nije problem, kada stignes u BG posalji PP pa cemo da se organizujemo.

Ja cu motor lepo da ispoliram i ulickam pa kada ga vidis i po zelji provozas se sigurno postajes clan Aprilia club-a i caffea ;)

• U prolazu, 5 postova

@zogu

ok drzim te za rec :)... cim stignem u bg dogovoricemo se da ga pogledam naravno ako nije problem ;)?

Naravno da nije problem, kada stignes u BG posalji PP pa cemo da se organizujemo.

Ja cu motor lepo da ispoliram i ulickam pa kada ga vidis i po zelji provozas se sigurno postajes clan Aprilia club-a i caffea ;)

Ok jedva cekam, onda javljam se kad sletim  :D... Veliki pozdrav!!

• Svrati ponekad, 100 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650

Pridružujem se ljubiteljima Aprilije :) vozim Pegasa 650 '94 je godište,i zanima me kako stojite sa potrošnjom vi koji vozite istu... ja ispod 7 L ne mogu da je spustim  :-\

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Dobro dosao.

7-10 opusteno trosi pegaso. Kad se tera dobro ispod 9 nece da sidje nikako. Ispod sedam mozda kad se vozi laganim tempom na 4000 obrtaja

• Svrati ponekad, 100 postova
  • Motocikl: Aprilia Pegaso 650

hehehe a ja se ponadao da će neko da mi kaže  '' mnogo ti to sinak... '' pa da pregledam ventile i karburatore,ovako... ćutim i uživam  ::)

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

Kada se okupljamo?

Mogli bi da odredimo neki APRILIJA DAN pa da se sretnemo i okupimo malo.Lepo bi bilo videti nase Apriljice na gomili,i one malo da se druze.

Predlozi?

Kada se okupljamo?

Mogli bi da odredimo neki APRILIJA DAN pa da se sretnemo i okupimo malo.Lepo bi bilo videti nase Apriljice na gomili,i one malo da se druze.

Predlozi?

Vreme je jos uvek previse nestabilno, a steta je da se okupimo po kisi. Nadam se da cemo moci da odredimo neki Aprilia dan sredinom maja, u svakom slucaju ja sam za.

3OPAH, leonta11 i ja smo se skupili na Avali u subotu pa smo imali mali pegaso trail dan :) 

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

Vreme je jos uvek previse nestabilno, a steta je da se okupimo po kisi. Nadam se da cemo moci da odredimo neki Aprilia dan sredinom maja, u svakom slucaju ja sam za.

U pravu si .Cekamo lepo vreme.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja