Miroslav Gajic 158 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam tri, brate za te pare ne mogu biti loši Kako si narucio tj koju radnju si zvao ,gde,daj br telefona,jel salju sitijem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14499 Napisano Decembar 17, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan cela prica oko kineskog "kvaliteta" je zasnovana na robi koja je stizala na nase trziste. od 2004. pratim kinesku robu razlicitih vrsta i mogu vam reci da oni imaju odlicne proizvode koje mahom distribuiraju po zemljama vece paltezne moci. skloni su tome da izbace "kopiju" proizvoda u recimo 30% cene a nakon toga prihvataju povratne informacije sa trzista i rade drugu generaciju na osnovu zamerki koje su dobijali. obicno je treca generacija bolja od "originala" i kosta 50% njegove cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Decembar 17, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo onaj od 40l ili manji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj testirao na 150+ pun ko oko i nemrda,za raliku od nekih firmiranih koji su morali dobiti srafove da nebi landarali i vise se ne skidaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Decembar 17, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Al ovaj tvoj na slici nije onaj od 1500 dindzi!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao replika Kapinog ( verovatno i jeste ) nije los okom uopste............kupujte ljudi to je dzabe ( meni netreba imam 3 Givija ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako: Upravo sam poručio kofer u planet bike, za 1345 dinara i stize u radnju u novom sadu za dan dva. Izgleda kao na slici, to je isti onaj koji je naš drugar stefgi dobronamerno pokušao da nam proturi za 100 evra, i ovom prilikom mu se zahvaljujem i izvinjavam što nisam magarac. Pozdrav. Tri komada ovih kofera i to je komplet. Ovi se koriste i za bocne mozda treba malo nabudziti zbog nosaca ali za tu cenu super!! i sto neko rece kopija Kapinog kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d e j a n 6 Napisano Decembar 17, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je sto sam vam dao ideju za planet bike. ja kad sam gledao za sebe taj veliki kofer kod njih na autokomandi nisu imali plocu za taj kofer pa zato ga nisam ni kupio. jeste da je plastika losija, ali za te pare stvarno nema nigde.pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 17, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu, za te pare stvarno se isplati, pa i da dodaš ako treba neki šaraf... Pardon, sada sam pogledao fotke sa linka i pripazite, jedina ozbiljnija mana su šarke koje drže poklopac...igrom slučaja jedan sam držao u ruci, onaj drugi po redu jer prvi nema sliku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, koja je cena ovog kofera? onaj najveci imam na BMW-u, sad sam skinuo sneg sa njega pa video Kupuj slobodno, ili zovi za instrukcije. Solidna stvarcica. Ja sam malo drugacije postavio kofer iz nekih svojih razloga pa na nekim vecim brzinama narusava stabilnost, znace Dexter ali mislim da nisam naterao na 200 sa stabilnom voznjom po autoputu kada sam ga stavio, nesto pre toga je pokazivao znake nestabilnosti motor, ali opet napominjem, ja sam izrazito atipicno postavio kofer i celu nosecu konstrukciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 17, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan OK,ljudi ali mi odgovorite za litražu jer onaj drugi (prvi sa fotkom) je za skuter, to znam sigurno...Koliko litara staje u onaj najveći i srednji,otprilike jer za Afriku ne ide ništa ispod 46l!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Decembar 18, 2009 festina lente, 752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Koliki je ovaj kofer iz planet bajka (ovaj od 1345 din)? Jel moze u njega da stane integralna kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Decembar 18, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan 40 litara. Pa to je onda dzabe!!! Ja sam isti taj platio 2400 din. Cene bas variraju. Ajde ako ti nije problem kad stignes baci koju sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Decembar 18, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ili još bolje na ovim http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_all&text_search=kofer+Givi+42l&order=0&expand=1&Itemid=62 Haha ;D ;D ;D , ustedeo si preko 300 evra, mora da castis!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 18, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ovo je onaj manji i još jednom...kofer je OK samo pripazite na šarke i uzimajte bagatela je!! :-* :-* Normalno ovaj na slici je smešan na Africi i on je za skuter a za veći motor ide onaj od 40l min..... Normalno ne za 120e koliko je neko tražio preko oglasnika!!!!!!!!! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 20, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Evo tih kineskih koji su postavljemi da stoje bočno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 20, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dali su e ili g ali su isto žnoru u odnosu na ovogodišnje Kappine ili sl ali služe svrsi...tako bi i ovo kineski stojali, isto kada bi ih stavili bočno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 27, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja uzo 2 komada... 42l su i staje dve integralne u njih... mnogo bolje nego što sam očekivao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Decembar 27, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Evo tih kineskih koji su postavljemi da stoje bočno! ovo nisu kineski koferi..ovo je Givi E45 samo farbani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Evo tih kineskih koji su postavljemi da stoje bočno! ovo nisu kineski koferi..ovo je Givi E45 samo farbani Ja imam ovakva 3 to je Givi......samo su moji skroz plavi kao i motocikl...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 27, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su vrlo korektni i sve eventualne probleme je moguće izgrunfovati.... evo ih u odnosu na Givi Maxiu 52l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam 3 komada, plastika jeste reciklirana i jeste malo kruca u slucaju nekog pada ili potencijalnog pretovarivanja, mada ako ne planirate da nosite alat u njima vise nego dovoljno u slucaju da su postavljeni kao bocni. Za toliko koliko kostaju, vise nego fenomenalna stvar, daleko su bolji od onih standardnih malih kineskih. Jedini problem je sto ih izgleda nema vise. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, a na sta ces da nakacis te kofere? Nisam video da si promenio motor, neces valjda plastiku na chopper? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 27, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedini problem je sto ih izgleda nema vise. :-\ koliko sam ja razumeo gospođu iz Planet bike u Novoj mokroluškoj 5 (kod plavog mosta) gde sam ja kupio, u magacinu imaju još 50tak komada. kontakt Beograd Medaković, Nova Mokroluška 5 Tel. 011-3478-049 rade do 19h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 27, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja pazario tri komada ( iako vec imam kofere ), posluzice za neki motor. Za te novce sam prezadovoljan. Evo slike : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...