Lazić 129 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno, taj Yugo (ti ljudi) su se samo nasli na pogresnom mestu u pogresno vreme. Jednostavno zamka. Veceras bio do drugara na NBG, u povratku, uhvatio Juzni Bulevar, zeleno, malo pozurio, nigde nikoga, kad malo pre mesare Papak, cika krenuo da pravi polukruzno na pola ulice, a ja izlazim iz blage krivine sa 80kmh, skroz se zbunio, da l` ce napred ili nazad, naravno posto sam tako nesto ocekivao, imao sam vise nego dovoljno vremena da se pocesem po dupetu i da usporim, ali da sam isao 160... > > Inace, covek je jbm li ga, 40ak godina, reakcija mu je bila prilicno panicna, dva puta ni tamo ni vamo... ??? Nov auto, recimo Astra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 18, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Danas popodne sam prosao Kisackom ulicom, i hteo sam da islikam raskrsnicu iz vise uglova da bi ste imali bolji uvid u to kako izgleda. Nazalost , slikao sam samo jednu sliku jer su se baterije ispraznile. Primetio sam jos jednu stvar - iz pravca iz kojeg je audi isao, nekih dvesta metara pre te raskrsnice ima jedna manja raskrsnica i osnovna skola, pa je kod te raskrsnice ogranicenje na 40 km/h . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da ce neko nesto nauciti iz cele ove price... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 410 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da ce neko nesto nauciti iz cele ove price... ne bih da patetišem, ali nekima je ovo, nažalot, bila poslednja lekcija! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da ce neko nesto nauciti iz cele ove price... ne bih da patetišem, ali nekima je ovo, nažalot, bila poslednja lekcija! Nije patetisanje, ako neki manje iskusan vozac, prilkom dolaska na neku nepreglednu raskrsnicu u zlo doba pomisli: Moze neka pijana budala da naleti sa 200... Obicno i naleti pijana budala... > Mislim da sam posle 15 godina i 12X oko planete, uspeo da razvijem kratkorocnu vidovitost, sto mislim i da me odrzava u zivotu... Tj, Non stop mi prolaze kroz glavu moguce kombinacije u narednih 5-6-10 sekundi, i u vecini slucajeva se dogodi nesto od toga, a ukoliko se nista ne dogodi, usporavam, i aktivira mi se alarm u glavi da otvorim cetvore oci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13205 Napisano Januar 18, 2010 Ne silazi, 7486 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eee uvek cemo u saobracaju ispravljati tudje greske, to je neminovno. A sto se tice lekcije, jeste dobra i strasna lekcija, mada to ne drzi ljude dugo. Jednostavno mora iz kuce da se ima vaspitanje i odgovornost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Eee uvek cemo u saobracaju ispravljati tudje greske, to je neminovno. A sto se tice lekcije, jeste dobra i strasna lekcija, mada to ne drzi ljude dugo. Jednostavno mora iz kuce da se ima vaspitanje i odgovornost. Mora i stalno podsecanje... Kad krecem na neki duzi put, kao mala moltva, kazem, pazi ljudi ginu kao insekti, dooobro pazi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13205 Napisano Januar 20, 2010 Ne silazi, 7486 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je udes bio slican ovome. http://www.youtube.com/watch?v=2TLz-9oZgyk&feature=popw02us0e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Auh brate al' ga ''počisti''....šta je dalje bilo? Policija, hitna pomoc, kuknjava... > > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo....nemojte bespotrebno crne teme.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 24, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da ispratimo temu do kraja : „Ауди” смрти јурио градом 170 на сат Остаци смрсканог „југа”"Ауди А-6", којим је управљао Драган Рацић (23) из Новог Сада, оптужен за изазивање стравичне саобраћајне незгоде 25. децембра прошле године, кретао се брзином од 170 километара на час, показало је судско вештачење саобраћајних стручњака. Несрећа се десила на углу Кисачке и Доситејеве улице у Новом Саду и при том су погинуле две особе. Браниоци оптуженог Рацића на јучерашњем главном претресу у Вишем суду у Новом Саду покушали су да оспоре овај налаз и мишљење и затражили додатно вештачење. Међутим, кривично веће, којим председава судија Злата Родић-Кнежевић, овакав предлог је одбило. Тако је крај првостепеног поступка и изношење завршних речи странака заказано за понедељак 26. април у 14 сати. У поменутој саобраћајној незгоди живот су изгубила двојица Новосађана, Небојша Николић (1964) и његов сапутник у црвеном “југу” Александар Калајџић (1965). Саобраћајка се догодила на самом почетку Булевара краља Петра Првог, када је “ауди А-6” ударио и потпуно смрскао “југо”. Из саобраћајне незгоде Рацић је изашао неповређен, а накнадно алко-тестирање показало је да је у тренутку судара имао 2,24 промила алкохола у крви. По незваничним информацијама, Рацић је и пре овог стравичног удеса неколико пута бивао ухваћен у вожњи у алкохолисаном стању, али за те прекршаје никада није одговарао пред судом. Пресуда Вишег суда у Новом Саду очекује се током следеће недеље, а суд је на јучерашњм главном претресу одлучио да оптужени Рацић остане у притвору. Д. А. Preuzeto sa sajta : http://www.dnevnik.rs/node/21788 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano April 24, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da će ga pošteno odrapiti, a onda da bude "tatina curica" u ćorki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posle malo vise od tri meseca od poslednjih poruka u ovoj mracnoj temi, predjoh 12.000km kolima, i jos 2500km motorom, cega sam se sve nagledao, iz kakvih sam se situacija izvlacio, zbog raznoraznih KRETENA, svih polova i godina, osecam se pomalo bespomocno, i jedino sto me malo utesi da nismo najgori, su snimci saobracaja u recimo Rusiji... Doduse, izgleda kao da se cela Azija trudi da se samoubije u saobracaju... LM, ovaom malom ubici su produzili pritvor, sto je dobro, ali koliko takvih vreba iza svakog coska/krivine/stopa/crvenog svetla, i ceka svoju zutu minutu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam ranije stigao da pratim temu posto ste raspravljali o brzini audija da dodam da sam pre desetak godina video sudar yuga i opel kadeta u zemunu . ko je bio kriv neznam po prici vozaca yuga kadet je prosao crveno . brzinu udara takodje neznam ali ostecenje na kadetu koji je udar primio na suvozacevu stranu je bilo tako da je auto bio blago savijen oko yuga , pomeren od njega jedno 20m . vrata nisu mogla da se otvore nijedna ali je suvozac i putnici koji su bili pozadi uspeli da izadju kroz prozor . drustvo je bilo malo vise popilo pa je svadjalo sa lekarima i nije htelo u bolnicu na pregled , vatrogasci su seki kadet da bi otvorili vozaceva vrata i da bi ga izneli . ostecenja na jugu su bila smesna prelomio je limariju na kosevima malo ,nije polomio ni jedan far , branik ili masku . jednostavno kadet je primio bocni udar gde su kola najranjivija . dok ste diskutovali niko nije pomenuo da je taj yugo vec star i da je truo bio na sastavima sto je doprinelo i tome da primi vecu silu i da bude zguzvan vise nego audi bas me interesuje kolika ce biti presuda posle sudjenja , zalbe , odlaganja i razvlacenja na samom kraju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da bi robija do kraja života rešila stvar a tati lepa sumica da isplati oštećene porodice(pošto je tako lepo čuvao i branio svog sinčića) > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Djubre je na SLOBODI dok ga ne upute na odluzenje kazne od 5 PET godina.... Ne znam sta da napisem: http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Presuda-za-udes-u-Kisackoj-u-utorak.html Sada ce da dolaze zalbe na zalbu i tako u nedogled dok ce se ubica slobodno setati,piti,naci ce on vec neki auto da vozi.U stvari verovatno mu je tatica vec kupio neki dzip,da dete slucajno ne nastrada...MAMU IM....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9057 Napisano April 27, 2010 4_tocka_i_karoserija, 1966 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Možda neko može da mi objasni ovo: Vozio pijan (potpuno) Vozio barem dvostruko brže od dozvoljene brzine (možda i triput) Ubio dva čoveka Maksimalna kazna - 12 god Osudjen na 5 god. Šta je trebao da uradi da bi dobio maksimalnu kaznu????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 27, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci????? On je bio pijan, ali ni oni nisu stali na STOP!!!! A Audi ne izgleda kao da si isli 170km/h ima cak i haubu na sebi.... Pogotovo mi nije jasno sta vas cudi????????? Pa ovde u Srbiji se ljudi oslobadjaju za ubistvo vatrenim oruzijem, ili dobijaju smesne kazne.....ovo je ipak nehat...... Krive su obadve strane, najzalosnije su njihove porodice....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 27, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Možda neko može da mi objasni ovo: Vozio pijan (potpuno) Vozio barem dvostruko brže od dozvoljene brzine (možda i triput) Ubio dva čoveka Maksimalna kazna - 12 god Osudjen na 5 god. Šta je trebao da uradi da bi dobio maksimalnu kaznu????? Umjesto Audia, Moskvic, i da vidis kako se daje primjer masama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 27, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan One iz yuga na zalost nista ne moze da vrati a ovaj iz audija nikada nece nauciti a smrtne kazne nema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Trebali su ga osloboditi ,a porodicama nastradalih naložiti da kupe novog Audija posto nisu stali na znak Stop i to što nisu OCENILI i PROCENILI da AUDI ide 170km/h pa su mu sirotom preprečili put. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 27, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam ranije stigao da pratim temu posto ste raspravljali o brzini audija da dodam da sam pre desetak godina video sudar yuga i opel kadeta u zemunu . ko je bio kriv neznam po prici vozaca yuga kadet je prosao crveno . brzinu udara takodje neznam ali ostecenje na kadetu koji je udar primio na suvozacevu stranu je bilo tako da je auto bio blago savijen oko yuga , pomeren od njega jedno 20m . vrata nisu mogla da se otvore nijedna ali je suvozac i putnici koji su bili pozadi uspeli da izadju kroz prozor . drustvo je bilo malo vise popilo pa je svadjalo sa lekarima i nije htelo u bolnicu na pregled , vatrogasci su seki kadet da bi otvorili vozaceva vrata i da bi ga izneli . ostecenja na jugu su bila smesna prelomio je limariju na kosevima malo ,nije polomio ni jedan far , branik ili masku . jednostavno kadet je primio bocni udar gde su kola najranjivija . dok ste diskutovali niko nije pomenuo da je taj yugo vec star i da je truo bio na sastavima sto je doprinelo i tome da primi vecu silu i da bude zguzvan vise nego audi bas me interesuje kolika ce biti presuda posle sudjenja , zalbe , odlaganja i razvlacenja na samom kraju. Djubre je na SLOBODI dok ga ne upute na odluzenje kazne od 5 PET godina.... Ne znam sta da napisem: http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Presuda-za-udes-u-Kisackoj-u-utorak.html Sada ce da dolaze zalbe na zalbu i tako u nedogled dok ce se ubica slobodno setati,piti,naci ce on vec neki auto da vozi.U stvari verovatno mu je tatica vec kupio neki dzip,da dete slucajno ne nastrada...MAMU IM....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jasna poruka mladima u Srbiji.Ako ste krimos ili politicar,sve vam je dozvoljeno,slobodno ubi,pregazi,tuci,pali,rusi...ma sve sto ti padne na pamet.Ako te i uhvate,malo ces se razvlaciti po sudovima i onda sloboda i ponovo kako hoces. Verujem da je olaksavajuca okolnost bila to sto govedo nije osudjivano(iako su ga vise puta hvatali pijanog za volanom),nije gledao na kilometar sat pa ne zna siroce koliko ide(audi je to ne oseti se vrzina),dva mangupa mu izleteli iz sporedne ulice a nisu stali na znak stop(inace advokat je bio na licu mesta u vreme sudara pa je video),mladost i verovatno obecanje tipa:necu teto vise,majke mi.Bas mi je zao sto su mi ovi izleteli i nisam stigao da zakocim... Reforma sudstva je ocigledno dala rezultate.Kakve vidimo i sami. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 27, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan budimo realni.....jugo je prosao znak obaveznog zaustavljanja,pa pretpostavljam da je zato sudija odredila 5 godina a onaj tip sto je mucki napao velju sa ledja dobio 2 godine.... damir dokic 15 meseci za pretnju telefonom..... nego ja bi njega osudio da placa skolovanje i sve ostalo trima devojcicama koje su ostale iza ova 2 nesrecna coveka.. znaci 500eu x 3 = 1500eu mesecno dok ne zavrse fakultet Budimo. Ipak je to grad. Sta da je istrcalo dijete?( ili kunic, u mom slucaju ) Cisto pravno gledano. Mislim, voziti brzo je u osnovi opasno i zahtijeva visoku koncentraciju, Voziti pijan je jos opasnije. Voziti brzo, a pri tome jos biti pijan je po meni dovoljno za max kaznu. (i to pri rutinskoj kontroli, a kamoli kad bude mrtvih). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1786 Napisano April 27, 2010 Drug član, 1029 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Cak 5 godina??? Sto ce do kraja doci ukupno na verovatno godinu dana, pa ova zemlja je ipak krenula napred. A sta se vi bunite? Vozio je covek malo brze, bilo veselje pa je popio, ubio neka dva nebitna lika i sta sad, jos hocete da mu se sudi?? Svasta, kakvi ljudi. Nije hteo, naucio je lekciju do sledece godine i to je to. Ali sada ozbiljno, jos uvek ne mogu da verujem da se ljudi cude, to je kad nas oodavno tako i to se nece promeniti barem jos 10-15 godina. Vozio pijan (potpuno) Vozio barem dvostruko brže od dozvoljene brzine (možda i triput) Ubio dva čoveka Maksimalna kazna - 12 god Osudjen na 5 god. Primer koji licno znam - Vozio dvostruko brze od dozvoljene brzine - Zgazio dete - Nije imao vozacku - Osudjen na 0 godina (oslobodjen) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...