to crank 5328 Napisano Decembar 21, 2009 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da shvatim šta je to toliko teško na DL-u da je 28 kg (!!) teži od SV-a. Suva vaga. To je tri puta po pakovanje od 6 velikih piva (1.5 L) ili ti 18 pojedinačnih. Ili dva moja 4 godišnja deteta. Ili jedan srednje veliki pas. Ili dva JVC televizora od 20 incha iz '98 A kad ga kucneš sve one plastike - šuplje. Kapiram, skupi se ali 28 kila? Stvarno mi nije jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Decembar 24, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ram. SV ima alu ram i jedan je od najlaksih nejkida. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Decembar 24, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ram. SV ima alu ram i jedan je od najlaksih nejkida. ima i strom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Decembar 25, 2009 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma misterija, kad vam kažem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Decembar 26, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan A agregat na stromu 650-ici da li je isti kao na sv-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Decembar 26, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Od svega po malo, nakupi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Decembar 26, 2009 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A agregat na stromu 650-ici da li je isti kao na sv-u? Pa ima nekih razlika unutar motora ali ne i u težini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sto mi pada napamet je dVa auspuha!!! Sa katalizatorima to tezi dosta..... Razmisljam dalje..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Decembar 28, 2009 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dl650 nema dva auspuha. DL1000 ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Dl650 nema dva auspuha. DL1000 ima. Upss..... U pravu si!!! E sad pocinjem ozbiljno da RAZMISLJAM!!! Stvarno MISTERIJA!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Decembar 29, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jes vala, alu ram: Ali ipak mislim da je ram krivac, kako samo masivno deluje. Plus vece viljuske i nakupi se. Da je cr-mo bio bi laksi Svidelo mi se na www.bikez.com sto su napisali u category da je naked bike , a ne dual purpose, enduro itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_Ryu 72 Napisano Decembar 29, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što rekoše kolege, sve po malo. Masivniji ram Gomila plastike, Teži izduvi i lonac sa štitnicima Agregat je isti sa hladnjacima za vodu i ulje (SV dobija 2 svećice po cilindru od 2007 god.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Decembar 29, 2009 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel znaš da je ram masivniji ili onako - pretpostavljaš? Ja sam imao prilike da vidim oba rama i da ti kažem iskreno ako je jedan masivniji to je SV-ov. Evo prilažem sliku da uporediš sa onom gore. Što se tiče auspuha teško mi je da zamisllim da može da bude teži od SV-ovog pošto kada sam odsekao auspuh sa SV-a nisam mogao da verujem šta sam imao na motoru. Kao kuhinjski boler! Mislim da treba da stave balans na suprotnu stranu. Za ovo malo po malo... lagano objašnjenje. Ali ako pogledaš prvi post videćeš poređenja sa nekim svakodnevnim predmetima, životinjama i decom. Dve telke burazeru, omanji vučjak, ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...