raptors 53 Napisano Mart 31, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ipak si bio to ti...ucinilo mi se da sam vid"o masinu, ali u mraku...pa bas nisam bio siguran. Ne vredi, mora po danu da se zagleda!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano April 2, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan koji ti je pozadi zupčanik ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano April 2, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan koji ti je pozadi zupčanik ??? Pozadi je 48 a napred 15 (za koji dan ide 14). fab. za N varijantu je 15-45, a S je 15-44, Zamenio sam juce hladnjak, i uradio malu modifikaciju elktronike, pa danas nakon PROBNE voznje stizu UTISCI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano April 2, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan aj doleti do laj da vidim mašinu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano April 2, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Videces ti kad produzim zadnju viljusku, pa "drag" gume, pa traction control, pa lounch control... ko ce da bude startniji.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano April 2, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam radio probnu voznju na tocku, nikako da ga smirim i spustim kako treba..... I shvatim da sam OSTAO bez zadnje kocnice, ispao stift na polugici zbog osiguraca koji sam izgubio, i stavio PRIVREMENO zicu..... FUSERAJ koji me je mogao kostati PODOSTA...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 2, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da zamislim kako si se osecao u tom trenutku. I kako si ga spustio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano April 2, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da zamislim kako si se osecao u tom trenutku. I kako si ga spustio? Cisto na gas, srecom V2 ima OK motorno, ali je bas vagnuo HOCE-NECE....... Imam jedno pitanje za elektronicare, indikacija za pritisak ulja mi je sad LED, i sad nocu tinja.. Koliki otpor staviti u seriju??????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 2, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Desilo mi se jednom kada sam mogao da skliznem sa motora, sreca pa sam uspeo na vreme da pustim gas. od tada ne eksperimentisem sa voznjom, samo malo cimnem gas i to je to. Sredjuj to da bude kako treba pa nastavi da testiras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 2, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan da ne poverujesh isto mi se desilo juche samo srecom ishao ortak iza mene i na prve varnice mi rekao da stanem ... samo shto je meni od vibracija izgleda ispala rascepka e daj neke umetnichke slike , parkiraj negde na keju pa sunce da se vide detalji itd .. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 3, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Wow! Moćan je! Vozaj se lepo, baš kao što je lep bajk... Dobro je da imaš crvenih detalja da ga babe ne ureknu, pu, pu, pu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 4, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pitanje u vezi kormana koliko ti streetfight volan pomaze kod tockiranja, sta dobijes a sta gubis zamenom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano April 5, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan pitanje u vezi kormana koliko ti streetfight volan pomaze kod tockiranja, sta dobijes a sta gubis zamenom? Dobijas bolju kontrolu, a i lakse ga i podizes..... Sto se tice tockiranja i prednjaka ne gubis nista...... Samo dobijas!!! A uspravan polozaj smeta pri normalnoj voznji vecim brzinama naravno zbog vetra, ali ne vozim BRZO.... ;D I za vozikanje mi odgovara taj polozaj i imam BOLJU kontrolu..... Bar JA, godinama sam vozio CROSS, SM i slicne spravice...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 5, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... A uspravan polozaj smeta pri normalnoj voznji vecim brzinama naravno zbog vetra, ali ne vozim BRZO.... ;D ... E, upravo to uznemirava moje koze. Meni samo preostaje Convertibars.... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano April 5, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo DNEVNIH slika....... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano April 5, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I jos poneka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu od početka... motor je prelep, još samo da vidimo kako funkcioniše na drumu, postavi neki video, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano April 5, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno mu treba GRILL, i slajderi rama..... I mozda da spustim malo masku dole..... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano April 5, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Masku obavezno spusti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano April 5, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Masku obavezno spusti. Vidim i ja sada....... V2 ekipa na okupu...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano April 5, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu od početka... motor je prelep, još samo da vidimo kako funkcioniše na drumu, postavi neki video, pozdrav. Na drumu funkicionse ODLICNO, ja sam prezadovoljan..... Lagan, okretan i upravljiv...... Izmericu tezinu tacno ovih dana, cenim da je izgubio oko nekih 12kg..... Ubrzanje je FASCINANTNO!!!! Prva okrece, druga dize, a treca pise po DOBROM asfaltu.... Na LOSIJEM ostavi trag i cetvrtom....... Na 300m sam dobio R1, K3 1000 sa POWER COMMANDEROM.... Jedan SUZUKI 750 me je dobio na kraju, mojom greskom..... ;D Stavise malo je i prebrutalan, kombinacija mala tezina, obrtni momenat i kratak prenos odvaljuje....... ALI MENI ODGOVARA!!! Imao sam jedno okretanje BOCNO na semaforu, motor se poprecio bocno drugom na dodavanje GASA!!! Uspeo sam da se odrzim ali BAS JE BILO CUPAVO!!! Bacio me sa KICK BACKOM skroz na volan, samarao je levo-desno kao PODIVLJALI BIK!!!! Jednostavno treba se naviknuti, svaki milimetar gasa oseca i reaguje!!!! Ovih dana cu da izmerim i ubrzanja i max brzinu..... a i potrosnju.... > Uspeo sam vec dVa puta da ostanem bez goriva..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Pripremi jos jednu ili dve nove zadnje gume za ovu sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1042 Napisano April 5, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pripremi jos jednu ili dve nove zadnje gume za ovu sezonu. Sa HUSQVARNOM sam trosio 2 prednje i 4 zadnje NOVE za sezonu, bilo VREMENA!!!! A oVe godine tesko..... Krenuo sam sa POLOVNIM!!!!! KRIZA!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano April 5, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Mimoisli smo se negde izmedju umke i obren. lepo ti izgleda motor na putu,svaka cast ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano April 5, 2010 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ispratio sam sve...motor izgleda odlicno, a kako vidim tako se i ponasa. Takodje mislim da maska moze dole, mozda cak do donjeg trougla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...