rboban 1047 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Posto je sVe u agregatu u top stanju, bregaste, ventili, cilindri, klipovi ODLICNI, nije trosio ulja nista, presao 30.000 km.... Verovatno razlog je bio neki od sledeceih..... 1. TOCKARENJE u vagi na visokim obrtajima, pa PUN GAS....... Sto je vrlo MOGUCE.... 2. U povratku iz Koceljeve mi je pokvasio lulicu na prvom cilndru, pa sam ga doterao na jednom cilindru.... Nisam siguran da moze tako recimo da pusti benzin i da spere ulje sa radilice, ali naucio sam da nista nije NE MOGUCE...... 3. Da je jednostavno zapusio ULJNI kanal koji podmazuje taj lezaj, jer na toliko lupanje i luft NE verovatno je da ne upali lampicu ulja.... ali nista nije NE MOGUCE...... Sta god da je bilo,sad je KASNO o tome, i nema mi druge nego da stisnem zube i IDEMO DALJE..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Taman dok su kise da imas sta da radis,jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Jun 1, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga, ni prvi ni poslednji koji je prolupao... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Idmeo dalje Boki !!!! Popravices ti SV-a i pre nego sto se nadas ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao u klub ;D Ajde bre nije to ni neka šteta šta se sve dešava, popravićeš ti to brzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5459 Napisano Jun 1, 2010 Integrisan, 13161 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan E, sedam u kola sutra i dolazim da pomognem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Taman si ga častio novom obućom,a on ti tako vraća Šta je tu je,popravljaj to pa na točak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 2, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan kad si ga vec raskupusao mozesh ram da ofarbash u candy red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malverde 2 Napisano Jun 2, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan i pitas se sto ti je sv prolupao? pa nije sv bas motor za takve stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1006 Napisano Jun 2, 2010 MK Obrenovac, 586 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sredice Boban SV i bice bolji , brzi, jaci i Ludji nego ikad sto je bio! :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jun 2, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ala si ga opravio majstore svaka cast bas u jeku sezone.................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Jun 2, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan nije on prolupao od paljenja gume prolupao je od tockarenja od par kilometara u visokim obrtajima....ali druze ne brini,uradicemo i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jun 3, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan standard problem kod sv-a al' sve se da opraviti. srecan rad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam bas TEZAK period, a da bi nesto MRZEO moras bas MNOGO VOLETI....... Bilo je samo pitanje ko ce da nastrada pre....... od NAS troje!!! Uvek biva da nastrada neduzan, u ovom slucaju BB..... Ali JA sam preziveo i idemo dalje sa OSMEHOM!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 4, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Popravljaj to, i ponovo na tocak ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan AGREGAT REZERVISAN, idemo po njega u PONEDELJAK!!!! Pa ce na sto zajednO sa mojim, da udruzenim snagama daju NOVI zivot mom ljubimcu..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5459 Napisano Jun 5, 2010 Integrisan, 13161 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan AGREGAT REZERVISAN, idemo po njega u PONEDELJAK!!!! Pa ce na sto zajednO sa mojim, da udruzenim snagama daju NOVI zivot mom ljubimcu..... ;D V4? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kelea 0 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Petrovgrad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima citajuci ovaj clanak o preradi SV-a , "palo" mi je nesto na pamet, a to je da li bi pomoglo kod SV-a da mu se sipa onaj ruski Univerzalni modifikator, jer sa njim se moze voziti i bez ulja, a onda SV-u ne bi trebalo da smeta voznja na jednom tocku, ili ne iskljucenje (gasenje motora prilikom nekog pada) , mislim da bi onda bio zasticen od prolupanja radilice eto toliko od mene pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5459 Napisano Jun 6, 2010 Integrisan, 13161 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brate, ja ništa rusko ne bih sipao u motor! Ti vidi, razmisli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kelea 0 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Petrovgrad Prijavi odgovor kao problematičan Druze to "rusko" cudo je i napravljeno da kad motor oztane bez ulja spreci da zariba i nije nikakva sarena laza, provereno to "RADI" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Jun 9, 2010 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Druze to "rusko" cudo je i napravljeno da kad motor oztane bez ulja spreci da zariba i nije nikakva sarena laza, provereno to "RADI" A GDE nabaviti da bude ORIGINAL i provereno RADI???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Jun 9, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto ne znam da li bi to sipao u motor. Ali sam gledao pre 5-6 godina cilindar od auta u koji je sipan taj "ruski napitak"... ono sto je strava je sto se u cilindrima oformio nesto kao sloj cementacije..... e sada posto se to sipa u ulje a mi sipamo full sintetiku u motore neznam kakvu bi reakciju to izazvalo posto cilindre koje sam ja gledao u tom autu je bilo mineralno ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 9, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto ne znam da li bi to sipao u motor. Ali sam gledao pre 5-6 godina cilindar od auta u koji je sipan taj "ruski napitak"... ono sto je strava je sto se u cilindrima oformio nesto kao sloj cementacije..... e sada posto se to sipa u ulje a mi sipamo full sintetiku u motore neznam kakvu bi reakciju to izazvalo posto cilindre koje sam ja gledao u tom autu je bilo mineralno ulje. Ali i ja sam cuo da taj ruski modifikator narocito ne vole majstori za masinsku obradu delova,a sad sto to ne znam. Ja sam sipao taj ruski aditiv u nekog yuga(original uzet od uvoznika ja mislim Stiba trade,tako nesto)i motor za kratko vreme prestade da duva i mnogo bolje pali i mirnije radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 13, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ljudi imate mokra kvačila na svojim motorima a hoćete da sipate nešto što smanjuje trenje? pa sretno vam bilo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seiz 0 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan rusko ulje ja mislim da ima aluminijum u sebi i trebalo bi da je crveno, i kad ga sipas u motor, radi kao nov...zamenis mu ulje posle toga i automatski umire sve sto je to ulje zamazivalo na motoru...tako je ortakov cale radio kad je prodavao neku krsinu od audija, anije hteo da mu radi generalnu bez veze...nije to bas za zajebanciju...ja sam cuo da se to samo sipa kad se prodaje auto da bi bolje radio (tokom prodaje, posle koga briga kako radi).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...