marckony 0 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan AGVSPORT Pantalone pise na njima velicina neka br38 Kupljene pre 2 nedelje, nosene nedelju dana. Water proof, membrane, postava za zimu protektori na kolenima i kukovima Cena 7500din Rukavice PROBIKER vrlo malo nosene u odlicnom stanju - 2000din Ulje : MOTUL 5100 ester 10w40 4t(1litar) - 1000din FUCHS Silkolene Scoot sport2 Syntetic ester 2t (2 litre) 1500din 750din kom Marko 064-1215601 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marckony 0 Napisano Decembar 7, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6500....Hitno (pantalone) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marckony 0 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam visok 190 i tezak oko 85kg i meni su malko manje...... Hitno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan druze nije problem da napises duzinu nogavica i sirinu u struku?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marckony 0 Napisano Decembar 9, 2009 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nije duzina - 107 cm sirina - 43 cm (s tim sto moze da se smanji povlacenjem 2 kaisa) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Januar 2, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko treba da sam visok i tezak da udjem u to? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marckony 0 Napisano Januar 4, 2010 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje !!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Da li te pantalone imaju i cibzar za jaknu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Januar 13, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan pošto rukavice? i koje su vel? ako mi odgovara.....računaj prodato treba mi za starca.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marckony 0 Napisano Januar 14, 2010 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li te pantalone imaju i cibzar za jaknu? ima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marckony 0 Napisano Januar 14, 2010 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan pošto rukavice? i koje su vel? ako mi odgovara.....računaj prodato treba mi za starca.... na njima pise xxl, cena 1500 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marckony 0 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan pantalone prodate..... ostale rukavice i ulje.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...