Alexa-Bg 0 Napisano Novembar 26, 2009 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam u oglasima,pa reko da pitam i ovde...znaci: treba drugaru nosac maske za suzu,polovan,nevaren,jer smo upravo zbog toga dosli do problema. Puko je ko p... jer smo hteli malo da ispravimo aluminijum ;D Unapred zahvalan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 26, 2009 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ovaj pod br. 1 na crtezu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa-Bg 0 Napisano Novembar 26, 2009 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugar,ne vidim crtez ;D Nosac koji drzi masku sa farom,kaci se na ram i ima neki V iliti i rogove oblik, srafi se na dva srafa otprilike gde mu je br. rama... poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 26, 2009 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim ga ni ja ;D Da probam sa punom koncentracijom: http://www.cycle-parts.com/selectparts.aspx?Suzuki_OEM/SuzukiMC.asp%3fType=13&A=318&B=46 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa-Bg 0 Napisano Novembar 27, 2009 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da to je,#1... Spasavaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 27, 2009 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Budimpesti i treba da odem kod neog tipa koji prodaje polovne delove da vidim da li ima nesto sto meni treba pa cu da pogledam i za ovaj tvoj deo! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...