Guest farbach Napisano Novembar 26, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ima malo vise o Grgurevackoj pecini: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=258&Itemid=35 Devojacki put, zenski put je dobio ime zato sto su ga gradile zene nakon rata. Nasi prijatelji sa zapada su zajedno sa domacim simpatizerima usli u selo 6. juna 1942 i pobili 288 ljudi. Najvise starosti od 14-17 godina. Nek stariji su pobegli i ostavili decu misleci da najmocnija i najcivilizovannija zemlja ne svetu nece dirati nejac. Jos 140 ih je stradalo tokom i posle rata, pa je jasno zasto su zenske ruke gradile put. Kada nema magle to izgleda ovako: Tesko mi je da nadjem reci za iskustvo "iznad oblaka". Vec to vece mi se cinilo kao da se desilo davno, davno, kao neki davni san. Popov cot, vidikovac kod pecine mi je omiljeno mesto na FG. Malo sam se lecnuo kada sam video parkirane motore. Nije lepo biti sebican. Poceo sam da svojatam neka mesta na planini. Najlepse mi je u jesen, kada zazlati. Vozim kroz sumu satima i nakon toga dugo, mozda par dana, bez obzira gde me misli ili razgovor odvedu, kada zatvorim oci vidim zlatnu sumu. Misli stanu, pa nestanu i ostane samo MIR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ovde zahvalim na uhvacenom ternutku. Od skoro vozim motor ali sam 15-tak godina proveo na bajku po sumama Fruske, a pre toga na nogama. Nisam imao do sada prilike da vidim kako obalci zapljuskuju svetu FG. Odlican putopis i dobra prica Farbacha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 26, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci, jako lepa voznja, na zalost nisam uspeo da se iskombinujem, ali sledeci put nema dileme .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 26, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Za kraj, kao na pocetku, moram da naglasim da ovo nije bila sektaska, vec vise prijateljsko-porodicna voznja. Zašto to toliko podudaraš, ne znam, pa i neka je sektaška, zašto je to neugodno? Inače, fotke sa osećajem!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Novembar 26, 2009 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Prelepe fotografije... Kao sekta se slucajno skupila.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan prlepa voznja iznad oblaka,a tek zalazak sunca nemam reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Novembar 26, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Prelepe slike , ovo iznad oblaka mora da je ne verovatno iskustvo! Svaka cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan lepo nema sta. Kad spakujes pricu i potkrepis fotkama milina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Novembar 27, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, odlicno provedena nedelja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hej motoristi... drago mi je da vam se svidjaju fotke. Hvala Vam na lepim komentarima! Veoma mi je zao sto smo samo nas cetvorica sasvim slucajno imali priliku da ovako dozivimo Frusku Goru i Srem. Draze bi mi bilo da je ovo bila jedna BJB voznja i da je bilo barem 100 motora, a ne da vam ja slikama prenosim atmosferu. Pretpostavljam da se ovakvi prizori retko desavaju i prava je sreca da smo i mi uopste otisli na voznju toga dana. Pozdrav i sledeci put telefon u ruke i " druze Kobra spremaj se " Druze Kobra budi u pripravnosti prvog stepena!! Kuva se nesto za nedelju. Lep putopis i neverovatni prizori. Ipak je dobro sto je bilo i magle jer su fotke dobile misticnu atmosferu. Nedostajao je jedan zamak i osedlani konji umesto motora pa da pomislim da sam u 12-om veku. Svi mi, svaki dan, radimo, funkcionisemo, nesvesni da je "unutrasnja" baterija poluprazna ili cak prazna. Jedan ovakav put napuni tu bateriju, ali se to oseti tek kad se parkira ispred kuc i skine kaciga. Lepo ste proveli vreme na punjacu. Evo kraj je radne nedelje, opet su baterije prazne !! ;D ;D Vozio se i ja u nedelju i sve mi pada na pamet ona izreka "Izgubljen kao guska u magli" ;D Tacna i jedina definicija za ovakve prilike !! ;D ;D Prelepo... a mogli ste i da pozovete : Ma nismo, ali drugi put cemo sigurno. ... zovi bre sledeci put... i ovaj vikend ce biti toplo I vi se spremite, ili smislite nesto, idemo obavezno u nedelju negde! BRAVOOO !!! Chika Rade ! Lepo je videti sina i oca da voze zajedno ! Puna mi dusa. Rade, sto ne probaste jedan krug po magli ;D lepa tura! A gde si ti video maglu ?!? ;D ;D Da se i ovde zahvalim na uhvacenom ternutku. Od skoro vozim motor ali sam 15-tak godina proveo na bajku po sumama Fruske, a pre toga na nogama. Nisam imao do sada prilike da vidim kako obalci zapljuskuju svetu FG. Odlican putopis i dobra prica Farbacha Nema na cemu, hvala i tebi. Kad ne bude mogao Robin, zovemo tebe - Malog Dzona od Fruske Gore da nam pokazes staze. Bravo momci, jako lepa voznja, na zalost nisam uspeo da se iskombinujem, ali sledeci put nema dileme .. Aj` baci neki predlog za nedelju, pa d` oremo ! Za kraj, kao na pocetku, moram da naglasim da ovo nije bila sektaska, vec vise prijateljsko-porodicna voznja. Zašto to toliko podudaraš, ne znam, pa i neka je sektaška, zašto je to neugodno? Inače, fotke sa osećajem!! Ma nedostajao je jedan Varadero da razbije monotoniju. Prelepe fotografije... Kao sekta se slucajno skupila.... Kao ! lepo nema sta. Kad spakujes pricu i potkrepis fotkama milina. E, vanzemaljac, spremi DR-a i zovi onog sa DR-om bice suncano u nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Novembar 27, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne fotke Busman! p.s. Srem u magli izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 27, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan za nedelju smo sredili zovemo busmana da vidimo de se ide ;D ;D ;D sad da vidim te kokošije nogice za subotu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za ekipu Afrikanaca u magli, lepe slike... A Vi ste se vratili sa skijanja?! ;D Hvala, hvala !!! Bravo Rade...Super su fotke...! Odlicne fotke Busman! p.s. Srem u magli izgleda... Kad mi foto-korner pohvali fotke, rastem ko kvasac! p.s. Da, lep je Srem, al` samo u magli. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 618 Napisano Novembar 27, 2009 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Busmane svaka čast, prelepe slike i isto tako kvalitetan putopis, dokaz da se nemora ići daleko da bi se napravilo nešto lepo već je sam dovoljno stati i slikati (i imati smisla zato) u toku vožnje. P.S. Samposebi pošto si čovek koji je išao na akademiju proglašavam te za zvaničnog fotografa svih naših odmetničkih tura :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 27, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;DJJJJUUUUUHHHHHUUUUU...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 27, 2009 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Extra fotke!!!! Extra voznja!!! Svaka vam casss! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 27, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Busmane nedelja je za dva dana ;D ;D ;D kako ćemo, gde ćemo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8807 Napisano Novembar 27, 2009 4_tocka_i_karoserija, 1926 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalne slike! Bravo. P.S. uploaduj ih na Panoramio, pa ih prijavi za takmicenje, a mi da te izglasamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan sad sam se cuo sa pedjom DR,i kaze da je spreman a meni javljaju iz garaze da ova moja raga poludela trazi drum.Drugim recima DR sekta je spremna. Popsy masi nogicama i sve snage i razgovetno izgovaraj reci ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja dr 0 Napisano Novembar 27, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Dr Big 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svoj trojici afro srba, extra slike i extra tekst !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Novembar 27, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pohvalim mladog afrikanca Maxu.Busman-Junior se srodio sa motorom kao da godinama da je na njemu,...a ne prakticno par voznji.Izgleda da su u ovom slucaju soferski geni odradili svoje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sektasi svaka cast na voznji a na slike sam zanemeo :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2042 Napisano Decembar 3, 2009 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Rade, ti se bas navadio na brdske terene. Pecen si, pecen. Svaka cast za fotke, fuji je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan A niko Bušmana da pohvali za fotke...čim se druži sa Gremlinom, hmm, zarazno je to kao H1N1!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...