Guest farbach Napisano Maj 23, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan sta si radio sa rezervoarom odgore? Neka prepravka ili slika vara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Maj 23, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan sta si radio sa rezervoarom odgore? Neka prepravka ili slika vara. Ne vara slika nego se bas nevidi.Evo otprilike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Maj 23, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan koliko bi bilo u jevrejima da ja to dobijem? oko 1000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Maj 24, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan BRACO, i FARBACH-a si zaintrigirao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Maj 24, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Farbac je drugi svjet. Ja volim figuru a on voli slkarstvo.Eno sam sad gledao nesto sto je nacrtao :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 24, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Farbac je drugi svjet. Ja volim figuru a on voli slkarstvo.Eno sam sad gledao nesto sto je nacrtao :o :o :o Sto bi se reklo: Ti si vajar,a Farbash je slikar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Braco svaka cast na majstoriji,motor je bar duplo lepsi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1512 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 955 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda. Daj samo malo "normalnije" slike . Super je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Braco, izuo si! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Maj 24, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda. Daj samo malo "normalnije" slike . Super je. Evo malo normalnijih slika Ja kao poznati ljubitelj streetfight sila bi stao na ovome (kad je nesto dobro mozes kako hoces ;D) Slike su slikane sa mobilnim iz nekih zavrsnih faza radova iz komore na motoru rezervoar(za srem ) Mada je meni ljepse sa ovom pozadinom ;D Danas sretnem u gradu bmw X6 , pogledase se zle mashine i desi se chudo Sto bi rekao marokanac pozdrav sa Romanije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoje rekao Rodžer. Samo da je naći dobrog Srada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Maj 24, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoje rekao Rodžer. Samo da je naći dobrog Srada. Rodzer , nemora biti srad kad je za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Maj 24, 2010 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan extra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Maj 24, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan I šta sad?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Maj 24, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sad viziranje pasosa , paljenje fzr i kako rece da se zove ona staza gdje cemo se naci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Bravo svaka cast! Samo jednu stvar bih tu promenio, prednji blatobran... Nekako mi je "dubok" za tu liniju motora... Jos jednom, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ce brusilica da radi. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 24, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Braco....Mmmmmmaaaaajstoooooooruuuuu. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Maj 24, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bravo svaka cast! Samo jednu stvar bih tu promenio, prednji blatobran... Nekako mi je "dubok" za tu liniju motora... Jos jednom, svaka cast! Trebalo je da se stavi drugi ali ...duga prica ;D ...hocu reci ja sam predlagao neke retrovizore sa zigavcima , blatobran drugi, trakice na tockove ali ali ali ;D jbg. Bicu zadovoljan ako motor ne zavrsi kod plavaca(da ga srecem i uzivam) posto su gazdina dva auta vec tu na tuningu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Maj 25, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad viziranje pasosa , paljenje fzr i kako rece da se zove ona staza gdje cemo se naci? Pa nije valjda da nemaš srp. drž? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Maj 25, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan SRAD koji je elegantan! :o Svaka cast! Jesi li promenio cep od rezervoara? koliko sam video na jednoj slici, ostao je stari, izgreban, bas kvari onako lep rezervoar. Ili bar nesto uraditi sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Maj 25, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan @tocrank predao sam ali to nesto kilavo ide @dzambo , da ostao je stari ali nisam kupio to i tank pad pa vjerovatno zajedno ce da se mijenja tj polijepi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Braco.... Ja uopste nisam u R fazonu, ali ova transformacija je po svakom standardu za respect! Sad bi trebao da stavis slike "pre i posle". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Maj 25, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skroz u R fazonu i takođe sam fasciniran romanijskom školom dizajna. Blatobran možda može i da se dofarba. A i RWU viljuške bi, možda, manje štrčale ako se zamackaju. Ovo sve ukoliko gazda neće da doda par stoja za upgrade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Maj 26, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan E hvala! ;D Drago mi je da ima jos ljudi sa naprednim pogledima ;D Juce me komsija malo "nafato" sa losim nekim losim aparatom ali cisto da malo vidite kako to jezivo izgleda kad se cestom krece pahuljica naprijed nazad ta trane Na motoru fala bogu da ima jos da se radi ali da li bi vi radili nekome ko kad dodje i usred radova vas pita a jel ces mi ulje zamjeniti ne kontajuci da je novi rep na motoru :o jbg nemam srece da radim motor "bikeru" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...