Janko.BG 5 Napisano Decembar 16, 2009 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan [b]Ajmo ljudi malo akcije za davanjem donacije za paketice trebace vremena posle da se to popakuje i sredi sve,skoro 10000 hiljada pregleda a nas samo 70 i nesto sa prilogom ,cccc evo ako treba recite za kombi cu da nadjem i to ako nema niko !!![/b] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 17, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas, preuzeo odelo... nego jel ima samo jedna velicina ? ovu moju cu morati da "modifikujem" da bi usao u nju ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Decembar 17, 2009 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Hehe... Popsy, i ja moram da modifikujem svoje... Ali, bice tu perjana jakna... pa ce biti valjda ok! ;D A, da... i tregere moram da stavljam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 17, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja moram da rašivam i da pravim pelerinu a u pantalone nisam smeo ni da udjem ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 17, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au... a ja ću stati u to? Preko opreme? ... 187/93 sam bio zadnji put, a od onda sam se bogami i nagojio ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 17, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan tebi će biti i veliko ;D ;D ;D do 110 kg ulaziš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 17, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dobro je, hvala na odgovoru Već sam počeo da motam po glavi gde bih ja ono trebao imati tregere.... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Decembar 17, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Samo za 100+ klub: Problem pantalona se rešava (kao i ja) crvenim trenerkama od 400-500din na bilo kojoj pijaci... Evo već treću godinu traju na mojoj g.z.c.! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Politike o vremenu: За Светог Николу и до минус 20 Заменик директора Републичког хидрометеоролошког завода Мирољуб Зарић каже за „Политику” да ће предстојећи викенд бити веома хладан, а посебно за Светог Николу, 19. децембра. „Биће ледени дан за Светог Николу. Неће ништа падати, али ће бити јако хладно. У целој Србији ће бити суво време. Ноћу ће бити између минус 12 и минус 18, понегде и до минус 20 степени Целзијуса. Максимална дневна температура ће бити од минус 10 до минус шест. Што се Београда тиче, предвиђена температура је од минус 16 до највише минус 10. Биће много поледице, због замрзнутог снега, јер се он неће отопити до средине следеће недеље, када ће полако почети да копни. Од среде би температуре могле да крену у плус, преко дана, а ноћу ће и даље бити минус, али не толико велики. С јужним ветром, који очекујемо 23. или 24. децембра, почеће и више температуре. Пред Нову годину очекујемо топлије време, али је још рано за поуздану прогнозу о томе да ли ће бити снега у најлуђој ноћи.” Tako kaže čovek, ispucaće se do akcije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20278 Napisano Decembar 17, 2009 Integrisan, 8642 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Bio danas, preuzeo odelo... nego jel ima samo jedna velicina ? ovu moju cu morati da "modifikujem" da bi usao u nju ;D ;D ;D Dr. Bane davno ovde objasnio tehniku oblacenja : prvo navuces D.M. odelo na opremu, pa onda oblacis na sebe. Ja probao - radi 100% Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ajmo malo zivlje akcija je pocela odziv forumasa slab ako hocemo da napravimo pravu stvar moramo da se potrudimo vise. Evo spiska ljudi koji su doneli priloge: 1.SKY 2.ZileIvan 3.Zarko Krstovic 4.JasminkoVIR 5.Dexter 6.Pablo 7.Neshaxx 8.Igorxt 9.Sinclair 10.Vlad#4 11.Beverlysta 12.Kocha 13.kochs junior 14.Dingdong 15.dusanP 16.dule sotona 17.bobobre 18.Zoran Topic 19.IvanS 20.Milan Davidovic 21.Severian 22.Brmbrm 23.Suki 24.Dzambo 25.Arakis 26.Skuba 27.Lancia88 28.Vuja 29.The lord 30.Jeca 31.Milos BG 32.Zli 33.Srdjan73 34.Bo$ko 35.Najbolji 36.Smizla 37.Wez 38.Six i Bilja 39.Bojan.P. 40.Loshmi copo 41.Vlada Afrika 42.KIKA-Viktorija 43.Daki 44.Trnity 45.Tomerc 46.Mojsa 47.Kepo 48.Spettacollo 49.Jager 50.Dule-Pop 51.BusMan 52.Hacky 53.Nadalina 54.Kornish1 55.Djomla 56.JankoBG 57.Sasha:Vesna 58.Peki 59.VladimirJ 60.Zvon mi 62.Boris_Lion 63.Nino-Pirus 64.Vanjka 65.Dusan Petrovic 66.Vlajko 67.ZlajaBGD 68.Mikka 69.Misko kolo 70.Munja V 71.Skols 72.Cure 73.Balsa 74.Sale 75.Riki 76.Bucko 77.Popsy Ajmo zivlje nemamo jos puno vremena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 17, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Brate, promeni tu c/p poruku....smarash! ;D Ho Ho Hoooo Ne menja i dalje... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Decembar 17, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Al ste me "turili" na omiljeTi broj! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 18, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Al ste me "turili" na omiljeTi broj! ;D Sram te bilo! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6228 Napisano Decembar 18, 2009 Svakom po zasluzi, 12456 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno bre Miško...mene biH bilo sramota ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 18, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako plemenita akcija, a on, vidi ga, sramota o čemu razmišlja ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Decembar 18, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pa i to je plemenito, uvek usrećiš nekoga (ženu, devojku, švalerku)! :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Decembar 18, 2009 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nekih informacija o pakovanju paketrica? Obavestite me na PP da ne bih pregledavao celu temu, malo je glomazna...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1969 Napisano Decembar 18, 2009 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Najavicemo, ali okvirno ce to biti u Sredu, najkasnije u Cetvrtak! Inace, jutros sam organizovao donatorski dorucak u firmi (copyright by Najzli) i skupio 26550 dinara za nasu akciju. Takodje, danas moji iz tima idu u Svratiste za decu, pa ce odneti topla pileca krilca i njima, da klopaju... Duplo dobro delo danas. Imamo najave da ce i sa nama u Sremcicu ici mozda i neko od najvisih zvanicnika u Vladi Srbije, tako da je jako bitno da nas bude sto vise, da ne podbacimo mi kao motociklisti tog dana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 18, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Najavicemo, ali okvirno ce to biti u Sredu, najkasnije u Cetvrtak! Inace, jutros sam organizovao donatorski dorucak u firmi (copyright by Najzli) i skupio 26550 dinara za nasu akciju. Takodje, danas moji iz tima idu u Svratiste za decu, pa ce odneti topla pileca krilca i njima, da klopaju... Duplo dobro delo danas. Imamo najave da ce i sa nama u Sremcicu ici mozda i neko od najvisih zvanicnika u Vladi Srbije, tako da je jako bitno da nas bude sto vise, da ne podbacimo mi kao motociklisti tog dana... 1.Bravo za skupljeni novac i hranu.. 2.Nek` i te "glavonje" budu sa nama ispred skupstine,nek` se mrznu,ako hoce,mogu i na neciji motor,pa do Sremcice,a ne da dodju toplim,blindiranim kolima do Doma,pa da se slikaju i pokupe "krem"... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1969 Napisano Decembar 18, 2009 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, to i jeste ideja. Inace, nisu politicari, vec ministri relevantnih ministarstava, ali dok ne potvrde, nista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Decembar 18, 2009 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, predpostavljam da ce pakovanje biti u vecernjim casovima kao i prosli put. Vidimo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20278 Napisano Decembar 18, 2009 Integrisan, 8642 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Tako je, to i jeste ideja. Inace, nisu politicari, vec ministri relevantnih ministarstava, ali dok ne potvrde, nista. Politicari slobodno (moj stav) neka se slikaju i kupe krem. To im je posao. Mi ovo radimo zbog: a) Licne zelje da ucinimo nesto za te klince b) Promovisemo motociklizam i ljude koji vole motore na jedan nacin koji razbija neke netacne predrasude u masovnoj populaciji Ako ce neki politicar da se slika, to nam nista ne smeta za a) dok nam znacajno pomaze za b) (gurace on dogadjaj u pozitivnom svetlu u medijima, umesto nas, ili jos tacnije uz nas). Znaci, po meni, sasvim su dobrodosli, jer nam se interesi poklapaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 18, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Mi ovo radimo zbog: a) Licne zelje da ucinimo nesto za te klince ja to iz čisto sebičnih razloga jel se osećam mnogo dobro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Decembar 18, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj Tako je, to i jeste ideja. Inace, nisu politicari, vec ministri relevantnih ministarstava, ali dok ne potvrde, nista. Politicari slobodno (moj stav) neka se slikaju i kupe krem. To im je posao. Mi ovo radimo zbog: a) Licne zelje da ucinimo nesto za te klince b) Promovisemo motociklizam i ljude koji vole motore na jedan nacin koji razbija neke netacne predrasude u masovnoj populaciji Ako ce neki politicar da se slika, to nam nista ne smeta za a) dok nam znacajno pomaze za b) (gurace on dogadjaj u pozitivnom svetlu u medijima, umesto nas, ili jos tacnije uz nas). Znaci, po meni, sasvim su dobrodosli, jer nam se interesi poklapaju Nezalost imam potrebu da prokomentarise i ako je skoro totalni off Ako se jednom ukaljas jako je tesko oprati se od politike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...