Zemunac 3 Napisano Novembar 26, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je kupio za sebe ali mi Zemunci se osećamo kao Austrougari pa nam Novi Sad dođe kao glavni grad, pa rekoh da ne akam sa expres poštom neka mi je drugar preuzme, da vidi i ona svoju metropolu!! Taman posla da je uzimam za drugoga vama ispred nosa, sa foruma....Zlacjani reće da sam prvi koji mu je ponudio cifru koju je tražio a malo ste ga zbunili i sa onim jajima i pekmezom, šta ste mu u šali nudili! Ove godine, negde na proleće, početkom sezone, Luis je ponudio na akciji tank torbu, otprilike ovakvu, možda i malo bolju...zapravo bolju jer je imala plastične uloške za đepove za 19.95e, setite se! Pola foruma je Sekula opskrbio. Normalno, kao i svake godine to će se ponoviti. Meni nije toliko stalo do mene samoga nego jedan auto i dva motora od kojih je jedan sada u šteku pa sestrić mora Apriliom na posao a taman mu dođe! Normalno, ne dajem mu je za vek vec do proleća a sebi naka sačeka Luisovu akciju! A taman sam od Sekule preuzeo dve Luisove nepromočive torbe za putovanje koje spremam za sledeću godinu! Tankerica je nama koji živimo u zgradama neophodna jer je kofer rizičan...šrafciger i puče dok se okreneš! Tako da je moj kofer dok je motor bio ispred, non stop otvoren, da mi ne bi lomili za badava. Ovako skineš, staviš i gotovo! Ima još jedna negde na forumu na prodaji ali na kaiševe! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Novi ponosni vlasnik zemunac je prvi dao korektu ponudu, malo sam se smorio vašim nekorektnim ponudama ali... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 26, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan ja nudim dvanes evra!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 26, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Hmm...da vidim da li mi se isplati da je preprodam za 12e, koliko će me izgleda izaći put do Novog Sada... :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm...da vidim da li mi se isplati da je preprodam za 12e, koliko će me izgleda izaći put do Novog Sada... :D zemunac da ti dam ja 2,4e i da ti platis postarinu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 26, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Živim u zgradi pa nemam špajz ili ti ostavu da bacim pogled šta mi nedostaje od zimnice...ali rado bih jednog prepečenog moderatora, rolovanog administratora, par špikovanih redara...ma sitno seckanu celu adinistraciju foruma (pa da podelimo one pare, koliko vredi forum)!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Živim u zgradi pa nemam špajz ili ti ostavu da bacim pogled šta mi nedostaje od zimnice...ali rado bih jednog prepečenog moderatora, rolovanog administratora, par špikovanih redara...ma sitno seckanu celu adinistraciju foruma (pa da podelimo one pare, koliko vredi forum)!! na sve to ti dajem i jos teglu domaceg ajvara...ljut ...sremacki:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 26, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nastavi sa licitacijom odoše admini...uz ljut, sremački.. Joj ko izmisli pse, ovaj moj mi se na glavu penje a ne zna da broji do 30 koliko ima kg žive vage...slomičžće mi i ovu drugu nogu...samo ispravljam slova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Novembar 27, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Novi ponosni vlasnik zemunac je prvi dao korektu ponudu, malo sam se smorio vašim nekorektnim ponudama ali... Tako je to u trgovini. Ništa lično. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...