Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia SR-nece da upali

Recommended Posts

• U prolazu, 82 postova

Naime moj drugar ima Sr koji nece da upali...Bio je kod majstora i 4 svecice su mu promenili,akumulator mu je pun,osiguraci su novi... Kad je majstor otvorio odvrnuo je sraf na remerici(valjda se to tako zove,ono sto vrti kajs :P ) i onda zavergla i stane... Prvo je bilo kao da je radilica pokvarena,pa su promenili radilicu,lezaj i klip... Sad opet nece da upali.. Sve smo pokusavali ali ne daje znake zivota... Sta moze da bude i koliko moze da kosta?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 763 postova

Vrlo korisna informacija bi bilo  da li ga je drugar takvog kupio  ili mu se povario , samo je stao  ili je nesto zezalo je li nesto zujalo zvecalo  trokirao ......??  Drugo bitno za skutere  da li uoste vergla  odnsno ako nece na alnaser  jeste li probali na kurblu (ako ima ???)  ja sam imao slucaj da magnet nije bio dobro stegnut pa je otkinuo kajlu , ima goriva  ima varnicu  kompresiju  samo nece da pali  okacio strobo  i odmah video sta je.

• U prolazu, 82 postova

Vrlo korisna informacija bi bilo  da li ga je drugar takvog kupio  ili mu se povario , samo je stao  ili je nesto zezalo je li nesto zujalo zvecalo  trokirao ......??  Drugo bitno za skutere   da li uoste vergla  odnsno ako nece na alnaser   jeste li probali na kurblu (ako ima ???)  ja sam imao slucaj da magnet nije bio dobro stegnut pa je otkinuo kajlu , ima goriva  ima varnicu  kompresiju   samo nece da pali  okacio strobo  i odmah video sta je.

Motor je prebacen na karburator i onda se posle 2 nedelje pokvario zato sto moj drug nije sipao ulje u benzin da bi bolje podmazivalo.... Kurblu nema zato sto je bio di...  Ne vergla dok se ne odvrne sraf na remerici pa onda hoce,mada je to samo kod majstora hteo da zavergla... Kaze mi ortak da mu je trokirao ponekad al to je bilo navodno do karburatora...

@Mr.Racer    Sve je zamenio al opet nece da upali...

Da li mi se isplati da kupim taj motor ako  mi se isplati popravka... Motor bi mi on prodao za 900 evra...

• Integrisan, 13052 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Bolje sacekaj da popravi. Ako te neko pretekne pa ga kupi dok se ti razmisljas, odlicno si prosao!

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Kako to obicno biva,igrao se neko ko ima mnogo volje (i para za bacanje) a znanje je ostalo kod kuce na klaviru.

SR Di-tec u svojoj "originalnoj" verziji ima uz ubrizgavanje goriva i elektricnu pumpu za ulje (dvotaktol).Prebacivanjem na klasicnu karburator varijantu (samo ne znam zasto  ???) ta pumpa vise nema svoju funkciju,pa je potrebno praviti mesavinu.

'Ajde da poverujemo da je zaribao zbog toga.

Da skratim pricu,nikad taj skuter nece biti onakav kakav bi trebalo da bude.Moze sve da se napravi,ali pusti ti nekom drugom da se sa time zanima.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja