MILJAN* 157 Napisano Avgust 16, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan 6180eu za osnovnu verziju v stroma dl650? Jel to pala cena nesto? Imam jedno pitanje u vezi kofera; dl650 nema 2 auspuha.Kapiram da moze da se napasuje samo jedan bocni kofer.ILi moze kad se narucuje motor da se naruci i neki ram za oba kofera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cofi021 0 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi se odlucio za Suzukia. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Avgust 17, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 6180eu za osnovnu verisju v stroma dl650? Jel to pala cena nesto? Imam jedno pitanje u vezi kofera; dl650 nema 2 auspuha.Kapiram da moze da se napasuje samo jedan bocni kofer.ILi moze kad se narucuje motor da se naruci i neki ram za oba kofera? Ne kapiraš dobro. Broj ausuha nije ograničavajući faktor za broj kofera koji se mogu montirati, na Stromu ili bilo kom drugom motoru. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 18, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam zvao MArkos.Suzuki dl650 v-strom je 6275 eu po gornjem,prodajnom kursu Meridijan banke.Bilo je 6150 eu na sajmu-sajamski popust.Ljudi su se javili i jako su prijatni.Moj utisak je jako dobar kad je profesionalnost ove firme u pitanju. Od 3t racing-a,koji su serviseri Suzuki motora ali nekako ga i prodaju, sam dobio Email: Postovani gospodine Milosavljevicu, DL650 bez ABS kosta 6400-Eura. Mi racunamo srednji kurs od narodne banke na dan uplate. .Znaci nepovoljno tj.MArkos je bolji. Eurosumar osoblje se nije ni potrudilo da odgovori na Email,tako da nisam hteo ni da ih zovem.A kada je moj rodjak zvao prosle godine da kupi Hayabusu i pitao za cenu rekli su mu da sve ima na sajtu i bukvalno su mu spustili slusalicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 18, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka gde se moze videti oprema za suzuki v-strom.U pdf je formatu pa ide neko vreme download. http://classic.suzuki.de/prospekte/zubehoer_vstrom_2007.pdf Na zalost,nisam nasao englesku verziju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan a koji je to motor bolji od moskvič..... ovaj..... suzkija. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 19, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Neznam gde sam video link ali ponovicu za slucaj da ga nema u ovomj temi.Ovo je zaista nalepsa oplata izduvne grane(Skid plate) za Suzuki dl650.Meni je lepsa i od fabricke(bug plate).Steta sto firma radi samo preko Paypal narucivanja.Grci su u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Avgust 20, 2008 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ovo je preradjena oplata od Transalpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 20, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan ovo je preradjena oplata od Transalpa Neznam.Ali je mnogo lepsa od fabricke koju Suzuki nudi za 400eu :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan ovo je preradjena oplata od Transalpa Neznam.Ali je mnogo lepsa od fabricke koju Suzuki nudi za 400eu :o Ne znam koji si plate gledao za 400e i kod koga, meni rekose cenu od oko 250e za sw motech skid plate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Stitnik koji postoji i na dl1000 Suzuki.Za njega sam pitao.Malo je previse.Vise od 200eu to ne vredi.Bolje je napraviti sam.Mada vidim da mnogi na kraju to i urade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnici V strom motora.Molim za malu pomoc.Obzirom da narucujem Skidplate za Vstrom,prilikom porudzbine trebam da kaze za koji je crash bar.Koji Crash bar preporucujete za Dl650? 1.Suzuki(SW-Motech) 2.Hepco & Becker 3.GIVI 4.KAPPA Kolike su im cene?Koliko je tesko naci kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Avgust 22, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnici V strom motora.Molim za malu pomoc.Obzirom da narucujem Skidplate za Vstrom,prilikom porudzbine trebam da kaze za koji je crash bar.Koji Crash bar preporucujete za Dl650? 1.Suzuki(SW-Motech) 2.Hepco & Becker 3.GIVI 4.KAPPA Kolike su im cene?Koliko je tesko naci kod nas? Meni su najlepsi bili Givi, pa sam njih i pazario... na svu srecu, jos ih nisam koristio, pa ti ne mogu reci kakvi su Cena je oko 9.000 dinara u trionu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 23, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnici V strom motora.Molim za malu pomoc.Obzirom da narucujem Skidplate za Vstrom,prilikom porudzbine trebam da kaze za koji je crash bar.Koji Crash bar preporucujete za Dl650? 1.Suzuki(SW-Motech) 2.Hepco & Becker 3.GIVI 4.KAPPA Kolike su im cene?Koliko je tesko naci kod nas? Meni su najlepsi bili Givi, pa sam njih i pazario... na svu srecu, jos ih nisam koristio, pa ti ne mogu reci kakvi su Cena je oko 9.000 dinara u trionu hvala na odgovoru.Vidim da su ovi suzukijevi 100eu.Ali nije bitno sad 10-20eu gore.Bitno mi je da mogu da nadjem.Meni su se najvise svideli Hepco&Becker ali neznam da li ih ima kod nas.Jer kad sam budem narucivao donju oplatu moracu da izaberem koji crash bar imam jer zavisi od toga i nacin kacenja te oplate.Zato trebam za par dana da se odlucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Avgust 25, 2008 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imam crass bar Givi i lepo izgleda, a centralni stender je Hepcko becker i uzeo sam kod Gagija u Balosavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 25, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.Givi kupujem sutra u Trionu.Mada su malo napumpali cenu.Centralni stender cu mozda i napraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ha zvao sam sad markos nemaju sa absom stize im tek u septembru tako da cu ja izgleda da se strpim malo (((. (Jbg necu Ra u PM vozim motor po ivanjici i brdima tako da je to razvno ubistvu:)) Nego zna li neko da li postoji neka razlika izmedju K8 i K9 Stroma od 650ccm??? Gledam na suzuki sajtu da je razlika u ceni 300dolara samo ne vidim zbog cega jer su sve specifikacije iste!? P.S. Izgleda nece biti hiljadarke za 2009.... P.P.S. Sekta +2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=4630.msg302810#msg302810 date=1219744902] Ha zvao sam sad markos nemaju sa absom stize im tek u septembru tako da cu ja izgleda da se strpim malo (((. (Jbg necu Ra u PM vozim motor po ivanjici i brdima tako da je to razvno ubistvu:)) Nego zna li neko da li postoji neka razlika izmedju K8 i K9 Stroma od 650ccm??? Gledam na suzuki sajtu da je razlika u ceni 300dolara samo ne vidim zbog cega jer su sve specifikacije iste!? P.S. Izgleda nece biti hiljadarke za 2009.... P.P.S. Sekta +2 Jesi probao da pozoves firmu Vector iz Horgosa, ja sam kod njih pazario pre jedno 20-ak dana, a u Markosu su mi isto pominjali kraj septembra, a i nesto su povoljniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa koja je cena za model sa absom ako znas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=4630.msg303004#msg303004 date=1219768402] Pa koja je cena za model sa absom ako znas? Bila je 6.450, 6.500 u evrima, ako se ne varam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan A jel u tom Vectoru iz Horgosa valjaju i Suzukijeve skutere, mene konkretno zanima Burgman AN 400. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Evo da pokazem moj motor.Zadovoljan sam ciklistikom a posebno sam iznenadjen potrosnjom nerazradjenog motora.Sipao pun rezervoar.Presao 201 km.Ponovo sipao ali uspeo do vrha da napunim samo 6.7 litara.Tesko za poverovati ali Strom mi9 je trosio 3.35l na 100km a pri brzini od 85km/h.Strogo otvoren put tj.nema gradske voznje. Sto se tice gabarita motora,meni je skoro svaki motorcikl mali pa se oko toga posebno nisam smarao.Bitno je da sam presao solidnu kilometrazu bez skoro,ikakvog zamora. Na motor sutra stavljam Givi crash bar i Shad 48L kofer.A Skid plate(stitnik izduvne grane) stize za 2 nedelje. Eh da.Mali peh.Strom je bio na rezervi kada sam ga kupovao.Otisao sam do pumpe i napunio ga do vrha.Medjutim Strom od tada pokazuje stalno da je pun do vrha.Verovatno se nesto desilo plovku.Videcu da izpraznim rezervoar pa opet napunim.Mozda proradi. Inace,svracali smo i do Cule auto.Z750 kawasaki je stajao na prodaji.Ja seo na njega a on jadan kuka.Kuku meni,kao bicikla je u poredjenju sa malo visljim ljudima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Eh da.Mali peh.Strom je bio na rezervi kada sam ga kupovao.Otisao sam do pumpe i napunio ga do vrha.Medjutim Strom od tada pokazuje stalno da je pun do vrha.Verovatno se nesto desilo plovku.Videcu da izpraznim rezervoar pa opet napunim.Mozda proradi. Nemoj da cekas da plovak sam proradi, teraj to u servis... da se tako lako zaglavljuju, posle zime nikom ne bi radili Sem toga, nije taj motor dugo stajao kod njih, ja sam ga gledao sredinom jula, a nekoliko dana pre toga su ga nabavili (ako nisam pogresio, zuti bez abs-a u novom sadu, tj. jedini primerak koji je markos imao?). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 27, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Da.To je taj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slatko stromče. Čestitam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...