shejtan 378 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Doci cu i ja pa nece biti problem za guranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan hehehehe imam kompresor, biću tamo jer otvaram perionicu a najverovatine i burazer Pa sve zavisi od ladjenja motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6171 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 3025 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan jeeee, pa mi pravimo moto skup! Dete, cetiri kafe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 12, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan jeeee, pa mi pravimo moto skup! Dete, cetiri kafe! Make it 5...vidimo se oko 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6171 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 3025 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ja, skup ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Da ne dolazi i Mrle da opere motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3244 Napisano Novembar 13, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako stvarno radite kao sto kazete, racunajte na moj motor i auto. Dolazim uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako stvarno radite kao sto kazete, racunajte na moj motor i auto. Dolazim uskoro. Očekujemo te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja u subotu ujutro. Mani stavi čaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan rano mnogo bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 13, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan rano mnogo bre! Pa za pivo jeste ;D Uzi' bre caj kao Tomerc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Jes, pa da mu se smuci od ranonasabajle ;D Ima tamo valjda i po neka sljuva, valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan I Gremlin i ja dolazimo tamo, s'tim što ću ja (kao što reče peca :rano mnogo bre!) da dodjem oko pola 11, pa čoporativno idemo na svadbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Caj se pije samo kad si bolestan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 13, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Caj se pije samo kad si bolestan Tako je !!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan RIP, daj neki special popust za redare, nemoj si ljalja... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8583 Napisano Novembar 13, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne dolazi i Mrle da opere motor? vrlo moguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan doterujem i ja mog golfa na detoksinaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan vrlo korektno, za svaku preporuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17649 Napisano Novembar 14, 2009 Integrisan, 8358 postova Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. druze - nisam shvatio na kraju (izgleda da sam malo sporiji ) - da li perete motore i crevom umesto puskom/pistoljem (za moj motor to je obavezno)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem, stizem i ja oko 11h-11:30h, treba da putujem, a motor mi je u haosu. See ya Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuchuk 1 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: x9 250, nc700 Prijavi odgovor kao problematičan A jel mogu i skuterashi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Puškom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...