shoyyka 12084 Napisano April 23 Ne silazi, 3714 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Ako menjaš kaiševe i td izađe na 1200,sam Desmo oko 700. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12084 Napisano April 23 Ne silazi, 3714 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 88 Napisano April 23 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI MULTISTRADA 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, shoyyka je napisao: Hvala, čuh da je radio ranije u servisu, ako ima alat i zna super je. Bolje njemu dati, šta znam 400 nego ovima 700... ja sam radio desmo kod njega pre 2 godine , Gagi je super i majstor i covek. o cenama ne bi, ako te interesuje mozes mi pustiti poruku, ali ja sam bio veoma zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 88 Napisano April 23 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI MULTISTRADA 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, shoyyka je napisao: kao laik koji samo vozi isti i ne razume se mnogo, razlika je u tome ko voli da kazem da divlja onda se oseti razlika a neko ko volim malo da nagazi i vosi normalno, taj sport mod totalno nepotreban, ja stalno vozim na toruring i niti treba visi a ni manje taman 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12084 Napisano April 25 Ne silazi, 3714 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima mesa na pločicama 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12084 Napisano April 25 Ne silazi, 3714 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Stiže i kočnica 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12084 Napisano April 25 Ne silazi, 3714 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Konačno moj omiljeni deo procedure... Priprema i pranje... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12084 Napisano April 25 Ne silazi, 3714 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan... Ja sam Rumenka, a Milanče me zove Zlato?! Sušim se... ... a ko će Milanče da kosi ono u pozadini? Katalizator se žuti, kvari, kvari... Regina se sija Mada nije u baš novom stanju, istegla se malo, na jednom mestu, videćemo u vožnji. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12084 Napisano April 25 Ne silazi, 3714 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Pala prva vožnja, mala... Usvinji mi pozadi, a tako bilo novo, možda se vratim na sprej Utisak... Woooooow Položaj, korman, ruke... Jeeeeee A i ove gume bre plitke... E... ceo sam dan oko nje, moram joj i ulje novo turiti... najbolje za najbolju?! 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12084 Napisano Sreda u 05:52 Ne silazi, 3714 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Na četvrti motor montiram ovaj nosač, jeftin ali ima puno poverenje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3417 Napisano Sreda u 07:47 Drug član, 1791 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad menjam ulje stavim plasticni dzak ili karton ispod da ne pokvasim beton kao ti... Kad curne, curne na karton koji posle bacim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12084 Napisano Četvrtak u 13:32 Ne silazi, 3714 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Rega tj. tehnički... U SUP ću u utorak Suma sumarum 43300...mislio biće 50ak...Premium stepen 4,uvek se setim kad završim da sam mogao instistirati ne stepenu, jer ide na vozača... ali neka. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2361 Napisano Četvrtak u 16:51 Drug član, 1727 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Rega tj. tehnički... U SUP ću u utorak Suma sumarum 43300...mislio biće 50ak...Premium stepen 4,uvek se setim kad završim da sam mogao instistirati ne stepenu, jer ide na vozača... ali neka. Možeš i sledeće godine Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12084 Napisano juče u 07:02 Ne silazi, 3714 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Treba da dodaju da je ovo uljno-vodeno hlađen agregat 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12084 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 3714 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Stigao štender, namontiran, malo nezgodacije sa oprugom ali ćera pripomože. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12084 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 3714 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan E sad, dugogodišnja parkiranja i stajanje bez istog dovodi do ovoga, slinci... @Satelisda li je urgentno ili može malo da se ćera? Fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12084 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 3714 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan D'idem da pravim oglas za mono štender, koji će mi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1496 Napisano pre 19 sati Zainteresovan, 304 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 4. 2026. at 14:48, shoyyka je napisao: Dobar dan... Ja sam Rumenka, a Milanče me zove Zlato?! Sušim se... ... a ko će Milanče da kosi ono u pozadini? Katalizator se žuti, kvari, kvari... Regina se sija Mada nije u baš novom stanju, istegla se malo, na jednom mestu, videćemo u vožnji. Da li bi @shoyyka podelio tajnu sa cime odrzava lanac da bude u ovakvom stanju. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12084 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 3714 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Vujka je napisao: Da li bi @shoyyka podelio tajnu sa cime odrzava lanac da bude u ovakvom stanju. Hvala Kakva tajna... Petrolej... Pa... Obrišeš višak,(ja zaboravio, prvo mi pranje posle kardana, usvinji mi malo gumu) ako malo kapne tu i tamo ulje je, ne škodi, lako se briše, kad se zaprlja lako i brzo se opere lanac...Ne skuplja kao sprej sve i svašta... Dobio uz motor dve bočice, izlapela već, možda probam lepljivost... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17832 Napisano pre 14 sati Integrisan, 9783 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, shoyyka je napisao: E sad, dugogodišnja parkiranja i stajanje bez istog dovodi do ovoga, slinci... @Satelisda li je urgentno ili može malo da se ćera? Fala Što pre resis lepše ćeš spavati.... ne bi čekao jer biti će samo gore. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1496 Napisano pre 13 sati Zainteresovan, 304 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, shoyyka je napisao: Kakva tajna... Petrolej... Pa... Obrišeš višak,(ja zaboravio, prvo mi pranje posle kardana, usvinji mi malo gumu) ako malo kapne tu i tamo ulje je, ne škodi, lako se briše, kad se zaprlja lako i brzo se opere lanac...Ne skuplja kao sprej sve i svašta... Dobio uz motor dve bočice, izlapela već, možda probam lepljivost... Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3417 Napisano pre 12 sati Drug član, 1791 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je lep. Svaka cast. Pratim temu, ali negde sam se pogubio. Jel BMW nije leg'o, pa si ga prodao, ili nesto drugo? Koja je prica oko ovog motora? Kako si ga odabrao i to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12084 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 3714 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan GS je odličan, agregat, menjač, udobnost...ko hejtuje ne zna ili sujeta, rekoh to skoro. Tako je koncipiran da ga mogu svi voziti,ozbiljno,svaka čast... Meni je smetao preširok korman, volim da se pomeram dok vozim, pogotovo u krivinama,volim da visim ponekad, imaš lufta, na GSu ne možeš jer ti je druga strana predaleko onda, skoro da si fiksiran za taj položaj. Ide to lepo i tako, zajedno sa motorom ali ja volim više slobode. Sad ja kao da sam na trkama ali tako je... Ovo mi je prava mera i leže mi ovakvi tipovi, višlji, poput TDMa,a i težina je bila skoro odlučujući faktor. Znaju moji pajtosi da sam jurio Triumpha Explorera i našao jednog u Švici, lepotan ali nije to lagan motor, a nisam sve mlađi..treba voziti i "mladu"... U Nemačkoj su jeftiniji, Švica skupa, cene kao kod nas, uvesti motor sa pravom km i zaraditi nešto je nemoguće, može a da nije GS. Govorim o preprodavcima... Na Multistradi je nemoguće vratiti km, jer se beleži u tri modula,big job, znam lika koji je prodao Multistradu sa 0km.,pokušali da vrate i to tip koji nije laik, odmah greška na ekranu ili 0km.Po stanju i pređenim km se i određuje cena u inostranstvu, opet džabe stanje novo, a km 100000...znači km presudna što je i logično.,samo kod nas kao nije važna. Zato jer hoćemo punu cenu... Malo ga oduži... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...